Profile cover photo
Profile photo
IBS Consultants B.V.
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
De vakantie is achter de rug, de kerstspullen zijn weer opgeborgen, de kerstboom is de deur uit en de eerste werkweek in het nieuwe jaar zit er al weer op!

Nu onze batterijen zijn opgeladen hebben wij weer genoeg energie om, met volle kracht, voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan! Wij hebben er zin in, vooral omdat er in 2018 weer veel uitdagende projecten gebouwd worden waar IBS als geveladviseur bij betrokken is.

Onderstaande foto van ons team is op 21 december 2017 gemaakt tijdens ons survival teamuitje ter afsluiting van 2017 en als start voor 2018. Bij IBS werken geen watjes maar daadkrachtige personen die geen enkele uitdaging uit de weg gaan!

http://www.ibsconsultants.nl/nieuws/ibs-team-op-volle-kracht/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PERSBERICHT: Foute berichtgeving over IBS

Op diverse (sociale) mediakanalen van onder andere de politie, het Algemeen Dagblad en regionale nieuwsbladen is gisteren (09-01-2018) melding gemaakt over het feit dat de Politie een growshop in Zwijndrecht heeft opgerold.

Van deze actie is door de politie een foto gemaakt en deze is verspreid naar de redacties van diverse media. Helaas is op deze foto duidelijk ons bedrijf met ons logo te zien. Omdat de opslagruimte van de growshop zich onder ons kantoor en naast de ingang van het pand bevindt, lijkt het of de politie een inval bij IBS heeft gedaan. Dit is dus absoluut niet het geval. Wij willen u via dit bericht laten weten dat IBS niets met deze zaak te maken heeft.

Inmiddels is op ons verzoek op alle digitale media-uitingen de foto verwijderd of aangepast.

Voor het volledige persbericht verwijzen wij u naar:
http://www.ibsconsultants.nl/nieuws/persbericht-foute-berichtgeving-ibs/
Add a comment...

Post has attachment
De zomer staat weer voor de deur. Onze koffers staan al klaar!
Vanwege de vakantie zal de capaciteit van IBS in week 30 tot en met week 33 beperkt zijn. Tijdens deze weken kunnen wij niet garanderen dat wij werkzaamheden net zo snel en efficiënt kunnen oppakken als u normaal van ons gewend bent.

Als één van onze adviseurs niet snel reageert op uw vraag, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons algemene nummer +31(0) 78 62 50 920 of een e-mail sturen naar ons algemene emailaccount: info@ibsconsultants.nl
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe!

Het team van IBS
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het noordelijke en zuidelijke Citroëngebouw op het stadionplein in Amsterdam worden gerenoveerd. Het project krijgt de naam ‘The Olympic Amsterdam’.

Het noordelijke Citroëngebouw is een monumentaal pand en is hernoemd tot ‘The Olympic 1962’. IBS adviseert met betrekking tot de renovatie van de gevelconstructies van het monumentale noordelijke gebouw. Hierbij is onder andere aandacht voor de thermische isolerende eigenschappen, de lucht- en waterdichtheid en de constructieve prestatie van de gevelconstructie. Naast het adviseren, gaat IBS ook testen uitvoeren op de gevelconstructie om de kwaliteit te controleren. Er worden daarvoor testen uitgevoerd met betrekking tot de geluidwering en lucht- en waterdichtheid.

Ook met betrekking tot het zuidelijke gebouw ‘The Olympic 1931’ gaat IBS advieswerkzaamheden uitvoeren en geveltesten verrichten.

Benieuwd wat IBS voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 078-625 09 20 of te mailen naar info@ibsconsultants.nl. Neem ook eens een kijkje op de projectenpagina op onze website: www.ibsconsultants.nl/projecten
Photo
Photo
10-03-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Eind 2017 opent warenhuis keten Hudson's Bay een vestiging in het voormalige V&D-pand in Tilburg. De ontwikkelaar heeft aan IBS gevraagd om voor dit project een duurzame gevelconstructie te realiseren. Lees het volledige artikel op onze website http://www.ibsconsultants.nl/nieuws/ibs-adviseert-bij-realisatie-hudson-bay-tilburg/

Benieuwd wat IBS Consultants voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op via onze website of bel +31 (0)78 6250920
Foto: Rijnboutt.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag vliegt onze expert Kees naar München om de BAU beurs te bezoeken en om te kijken naar noviteiten en interessante ontwikkelingen voor de (gevel)bouw.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Voor Facada’s Geveltechniek is in de testkast in het laboratorium van IBS een succesvolle meting van de luchtdoorlatendheid en beproeving van de waterdichtheid uitgevoerd. De meting en beproeving zijn uitgevoerd op een pui die Facada’s produceert ten behoeve van het project Sphinx in Maastricht. De pui is uitgevoerd in het eigen profielsysteem (Mindow) van Facada’s.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
IBS is afgelopen week afgereisd naar Decomo in Moeskroen, België. In de productiehal van Decomo hebben wij een beproeving van de waterdichtheid uitgevoerd op één van de prefab betonnen sandwichgevelelement. Hierbij is de bouwkundige aansluiting van het aluminium kozijn op het stelkozijn in het gevelelement getest. De gevelelementen worden door Decomo geprefabriceerd voor het project Gerechtsgebouw Breda.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Als het om gevels gaat, dan staan wij ons mannetje; hoe groot uw probleem ook is. Bent u benieuwd welke problemen wij voor u kunnen oplossen? Bezoek onze website www.ibsconsultants.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
IBS heeft een succesvolle waterdichtheidsbeproeving uitgevoerd op een glasdakconstructie van het Atriumgebouw in Amsterdam.@AKS Specials levert en monteert op dit project de nieuwe @Schuco dakconstructies. IBS controleert in de praktijk de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.
Photo
Photo
2016-10-25
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded