Profile cover photo
Profile photo
IBS Consultants B.V.
4 followers
4 followers
About
IBS Consultants B.V.'s posts

Post has attachment
Het noordelijke en zuidelijke Citroëngebouw op het stadionplein in Amsterdam worden gerenoveerd. Het project krijgt de naam ‘The Olympic Amsterdam’.

Het noordelijke Citroëngebouw is een monumentaal pand en is hernoemd tot ‘The Olympic 1962’. IBS adviseert met betrekking tot de renovatie van de gevelconstructies van het monumentale noordelijke gebouw. Hierbij is onder andere aandacht voor de thermische isolerende eigenschappen, de lucht- en waterdichtheid en de constructieve prestatie van de gevelconstructie. Naast het adviseren, gaat IBS ook testen uitvoeren op de gevelconstructie om de kwaliteit te controleren. Er worden daarvoor testen uitgevoerd met betrekking tot de geluidwering en lucht- en waterdichtheid.

Ook met betrekking tot het zuidelijke gebouw ‘The Olympic 1931’ gaat IBS advieswerkzaamheden uitvoeren en geveltesten verrichten.

Benieuwd wat IBS voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 078-625 09 20 of te mailen naar info@ibsconsultants.nl. Neem ook eens een kijkje op de projectenpagina op onze website: www.ibsconsultants.nl/projecten
Photo
Photo
10-03-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Eind 2017 opent warenhuis keten Hudson's Bay een vestiging in het voormalige V&D-pand in Tilburg. De ontwikkelaar heeft aan IBS gevraagd om voor dit project een duurzame gevelconstructie te realiseren. Lees het volledige artikel op onze website http://www.ibsconsultants.nl/nieuws/ibs-adviseert-bij-realisatie-hudson-bay-tilburg/

Benieuwd wat IBS Consultants voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op via onze website of bel +31 (0)78 6250920
Foto: Rijnboutt.nl

Photo

Post has attachment
Vandaag vliegt onze expert Kees naar München om de BAU beurs te bezoeken en om te kijken naar noviteiten en interessante ontwikkelingen voor de (gevel)bouw.

Photo

Post has attachment
Voor Facada’s Geveltechniek is in de testkast in het laboratorium van IBS een succesvolle meting van de luchtdoorlatendheid en beproeving van de waterdichtheid uitgevoerd. De meting en beproeving zijn uitgevoerd op een pui die Facada’s produceert ten behoeve van het project Sphinx in Maastricht. De pui is uitgevoerd in het eigen profielsysteem (Mindow) van Facada’s.

Photo

Post has attachment
IBS is afgelopen week afgereisd naar Decomo in Moeskroen, België. In de productiehal van Decomo hebben wij een beproeving van de waterdichtheid uitgevoerd op één van de prefab betonnen sandwichgevelelement. Hierbij is de bouwkundige aansluiting van het aluminium kozijn op het stelkozijn in het gevelelement getest. De gevelelementen worden door Decomo geprefabriceerd voor het project Gerechtsgebouw Breda.

Photo

Post has attachment
Als het om gevels gaat, dan staan wij ons mannetje; hoe groot uw probleem ook is. Bent u benieuwd welke problemen wij voor u kunnen oplossen? Bezoek onze website www.ibsconsultants.nl
Photo

Post has attachment
IBS heeft een succesvolle waterdichtheidsbeproeving uitgevoerd op een glasdakconstructie van het Atriumgebouw in Amsterdam.@AKS Specials levert en monteert op dit project de nieuwe @Schuco dakconstructies. IBS controleert in de praktijk de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.
Photo
Photo
2016-10-25
2 Photos - View album

Post has attachment

“Zilveren Toren” in Den Haag weer zilver!

Onlangs is de gevelreiniging en conservering van de gevelbekleding van de Zilveren Toren in Den Haag voltooid.
Na een lange periode waarin de blank geanodiseerde gevelbekleding alle glans verloren had, is in 2016 de oorspronkelijke en unieke uitstraling van het gebouw weer volledig hersteld.

IBS heeft de gebouweigenaar geadviseerd met onderzoek naar de technische staat van de anodiseerlaag, het opstellen van een hersteladvies en een technische vraagspecificatie, het begeleiden van de aanbesteding en het periodiek controleren van de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

PhotoPhotoPhoto
07-10-16
3 Photos - View album

Post has attachment
Gezocht: Een vutter met 2 rechter handen, die i.o. een aantal uren per week hand- en spandiensten voor ons wil verrichten op bedrijf en op locatie. Technisch inzicht en handigheid vereist. In bezit van Rijbewijs B-E . Weet je iemand, geef het door! Leuke job met veel vrijheid.
Meer info bij s.isendoorn@ibsconsultants.nl

Photo

Post has attachment
Binnenkort opent Primark haar deuren aan het Damrak in Amsterdam. IBS heeft vastgesteld dat de gebouwschil voldoende luchtdicht is.
Photo
Wait while more posts are being loaded