Profile cover photo
Profile photo
iconcept
1 follower -
Het Internet Software Team voor daadkrachtige Directies en Managers in de Zorg, het Onderwijs en het Middenbedrijf
Het Internet Software Team voor daadkrachtige Directies en Managers in de Zorg, het Onderwijs en het Middenbedrijf

1 follower
About
Posts

Post has attachment
i-Concept ondersteunt Java, Google, Adobe, Microsoft, Docebo en last but not least PortalCMS. Alle applicaties naar het web en in de cloud!
Add a comment...

Post has attachment
Onze Aanpak: in 6 weken van Start tot Finish

Onze aanpak is even eenvoudig als doeltreffend en is ontstaan uit jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten. Wij klaren onze projecten daardoor gemiddeld binnen 6 weken. 
http://iconcept.nl/
Photo
Add a comment...

In het ritme van de Pearl Partner Portal

Pearl Music Europe is marktleider op het gebied van productie, distributie en verkoop van drum- en percussie-instrumenten. Onlangs werd de Pearl Partner portal gelanceerd. Niet alleen een sociaal intranet voor vaste medewerkers, maar tevens een webportaal voor agenten, leveranciers en overige stakeholders. Met PortalCMS aan de basis kon binnen enkele weken een mooi ontwerp worden toegepast op het bestaande functionele raamwerk en tevens diverse specifieke wensen worden gehonoreerd zonder meerkosten.
http://iconcept.nl/solutions/news/258/97348/in-het-ritme-van-de-pearl-partner-portal
Add a comment...

Narrowcasting software voor Total digital signage

Total E&P, Nederlandse dochtermaatschappij van de Franse energiemultinational, vroeg i-Concept om digital signage software te ontwikkelen ter vervanging van het bestaande verouderde tv-systeem. Binnen enkele maanden was de stabiele versie beschikbaar en inmiddels worden in kantoorgebouwen en offshore productielocaties nieuwe smart-tv's geïnstalleerd waarop de locatiespecifieke uitzendingen te zien zullen zijn.

http://iconcept.nl/solutions/news/cms/96991/narrowcasting-software-voor-total-digital-signage
Add a comment...

Door veiligheidsrisico's zijn zakelijk en sociaal voor veel organisaties moeilijk samen te brengen binnen 1 intranet. Toch hoeft dit niet het einde van de social intranet aspiraties te betekenen, want de slimme IT manager laat de gevoelige bedrijfsinformatie binnen de firewall en lanceert een Social Corporate Portal vanuit de cloud en draagt het beheer over aan de afdeling communicatie.

http://iconcept.nl/solutions/news/intranet/zakelijk-veilig-en-sociaal-intranet-gaan-prima-samen/96992
Add a comment...

Trends in web design

De rol van web design binnen organisaties is de laatste jaren steeds breder geworden. Websites zijn allang niet meer statische digitale uithangborden maar vormen inmiddels een integraal onderdeel van de marketingstrategie. Moderne websites worden bijna standaard geoptimaliseerd om altijd goed te tonen op elk toestel en vergroten daarmee het bereik. Dit zijn de belangrijkste trends.

http://iconcept.nl/website-ontwikkeling/trends-in-webdesign
Add a comment...

8 Killer web apps uit ons portal raamwerk

Een portal, site of intranet opzetten is 1 ding, maar langdurig succes hangt af van de doeltreffendheid en efficiency van de applicaties binnen zo'n webomgeving. Onderstaand een greep uit de reeks killer web applicaties die wij recentelijk vanuit ons portal raamwerk voor onze klanten mochten lanceren.  

http://iconcept.nl/solutions/news/blogs/97349/8-killer-web-apps-uit-ons-portal-raamwerk
Add a comment...

Inkooporganisaties bieden 90 procent besparing op internet software

Een professionele setup met responsive website, webshop, klantportaal, intranet, branchemodules en mobile app kost al snel eenmalig 20.000 Euro en jaarlijks 4.000 Euro aan hosting en support. Bij een collectieve aanpak van minimaal 10 leden is al een besparing van 50 procent mogelijk. Bij grotere schaal kan de besparing tot 90 procent oplopen. Voorwaarde is een intelligente aanpak van infrastructuur en internet software. Slimme inkooporganisaties hebben hun leden echt wat te bieden.

http://iconcept.nl/solutions/news/portal/97775/inkooporganisaties-bieden-90-procent-besparing-op-internet-software
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded