Profile cover photo
Profile photo
Hypnosepraktijk Nederland
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Keuzes maken...
Voor iedereen is dit anders, voor de één is dit heel gemakkelijk voor de ander moeilijker. Er zijn hele vriendengroepen welke nu niet meer roken met behulp van hypnose en volgens mij is er nu ook een heel dorp welk niet niet meer rookt wink-emoticon;-)
Uit dit dorp en omgeving merk ik dat ik heel veel klanten krijg. Als er een aantal mensen succesvol gestopt zijn spreekt dit zich rond en zo heel groot is dit dorp niet dus moet er eigenlijk wel bijna niemand meer roken hahahaha . Mocht je nog roken, ermee willen stoppen en hiervoor hypnose (succesvol) willen gebruiken. Je weet me te vinden

Photo
Add a comment...

Gisteren heb ik deel genomen aan een speeddate van het ISOSzon. Dit is een samenwerking van een interdisciplinair netwerk voor de Oncologische zorg in zuid Nederland waarbij gekeken werd hoe het beste samengewerkt kan worden in de 1e,2e en 3e lijnsverzorg voor patiënten met kanker. Waarbij de belangen van de patiënt voorop staan. Mijn doel was het om bij deze disciplines hypnose te introduceren en aan te kunnen bieden als ondersteunende en succesvolle therapie bekend te maken. Ik zeg: Mission accomplished !!
Het was zeer interessant en ik kijk nu al uit naar het vervolg.
Add a comment...

En vanaf heden ook in Geleen, Maastricht en Roermond
Add a comment...

Post has attachment
Yes, weer een certificaat in de pocket!
Afgelopen vrijdag het laatste deel van de cursus gelaatkunde gehad. Geweldig veel geleerd wat ik zeer zeker in mijn praktijk zal gaan gebruiken om mijn klanten nog beter te kunnen helpen!!!
Photo
Add a comment...

Vanmorgen even de tussenstand opgenomen en nu kom ik tot de conclusie dat ik binnenkort wellicht een telefoontje kan verwachten van Philip Morris, meneer Camel, Tivoli, Marlboro en de rest van hun collega's met de vraag of ik niet wil stoppen met mensen van het roken af te helpen :-)
Maar dan hebben ze toch even vette pech, want ik ga gewoon door met helpen te beginnen met de start van een gezonder leven.
Wil jij ook beginnen met een gezonder leven hou er dan wel even rekening mee, dat als je nu een afspraak maakt, je over een kleine 2- 3 weken pas terrecht kunt. Dit is echter een momentopname en kan vrij snel veranderen. Vraag voor de zekerheid eerst even naar de mogelijkheden en dan plannen we samen jouw nieuwe start in.
Add a comment...


Het jaar 2016 is alweer begonnen en voor veel mensen is dit een uitgelezen moment om even terug te kijken naar het vorige jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar al dan niet met goede voornemens.

Voor mijzelf is het voornemen om in 2016 nog meer mensen te helpen en om dat te realiseren komt er een uitbreiding en daaruit voortvloeiend een naamswijziging.

Vanaf 1 Januari kunnen de mensen niet alleen in Venlo en Roermond terecht maar ook in Geleen en waarschijnlijk vanaf mei ook in Sittard.

Daarom ook de naamswijziging omdat gebleken is dat Hypnosepraktijk Venlo niet optimaal werkt in Roermond.

De nieuwe naam is dan vanaf 1 Januari
Hypnosepraktijk Nederland.

Ook nieuw in 2016 is dat ik gecertificeerd practitioner ben van HypnoBirthing® via de Marie Mongan methode.

HypnoBirthing® geeft met een uitgekiend programma van diepe ontspanning, zelfhypnose en informatie de vrouw de kunst van bevallen terug op een manier die haar in staat stelt haar natuurlijke baringsinstincten aan te spreken en haar kind veilig, gemakkelijk en comfortabel ter wereld te brengen.

Dit is een heel mooie voorbereiding voor de aanstaande moeder en haar geboortepartner. Dit alles wordt gegeven tijdens vijf 2,5 uur durende cursus in Venlo en Venray.

Dit alles is ook na te lezen op de nieuwe website welke midden Januari gelanceerd wordt.

Mocht je hulp nodig hebben bij jouw goede voornemen dan help ik daar graag bij, zo heb ik o.a. een nieuw,heel succesvol script om te stoppen met roken.

Iedereen bedankt voor het vertrouwen en aanbrengen van nieuwe klanten.

En dan rest mij jullie een hele fijne jaarwisseling toe te wensen en wellicht tot ziens in het nieuwe jaar.

Dat 2016 je mag brengen wat wenselijk is, met heel veel geluk en gezondheid.

Groetjes

Rob
Add a comment...

Dit is toch iets wat ik met jullie wil delen: recent kwam er iemand welke angsten had om nieuwe dingen te ondernemen, naar plaatsen toe te gaan waar onbekenden kunnen komen enz.Tijdens de sessie gingen we terug naar het begin waar alles is begonnen, waar de roots liggen van het probleem. En wat denk waar ze uiteindelijk terecht kwam? In de baarmoeder...hier lag dus het probleem, de oorzaak bleek van buitenaf te komen. Ik heb de cliënt zelf daar het probleem op laten lossen waarna ze opnieuw werd geboren, ditmaal zonder de problemen. Heerlijk vrij zonder ballast. Stiekem ben ik jaloers dit zou ik heel graag zelf ook wel eens mee willen maken.
Add a comment...

Showhypnose versus therapeutische  hypnose
Hypnose is de laatste tijd weer vaker op de buis, o.a. bij your back in the room.
Het doel van Showhypnose is het om het publiek te vermaken.  De mensen die hier aan meedoen zijn geselcteerd uit een breed publiek. De hypnotiseur neemt alleen de beste voor zijn show, want hoe beter hij zijn talenten uitzoekt hoe beter zijn show wordt. Alhoewel het lijkt alsof deze mensen helemaal niet weten wat ze doen en hier zelf  geen invloed op hebben is dit totaal niet waar. De vrijwilligers weten precies wat ze doen en hebben wel degelijk de keuze om mee te doen of fijn te blijven zitten en wachten tot er iets komt wat ze wel leuk vinden om mee te doen.

Therapeutische Hypnose

Deze vorm van hypnose is bedoeld om mensen van hun probleem af te helpen. Er voor te zorgen dat ze geen angst meer hebben, geen depressie meer hebben, weer de zonnige kant van het leven gaan zien, zich beter kunnen concentreren, gewicht gaan verliezen of juist aankomen. Zo zijn er 1001 dingen waar je hypnose heel goed en gemakkelijk in kunt zetten.
De overeenkomst is dat er hypnose plaatsvindt en dat je alles hoort wat er gezegd wordt en de keuze hebt om mee te doen. Wil je meer weten over hypnose maak dan een afspraak en ik leg het je haarfijn uit. Ik laat je absoluut geen gekke dingen doen want daar heb ik niets aan...ik wil jou van je probleem afhelpen en niets anders !!
Add a comment...

Vanaf vandaag geef ik ook sessies in Roermond !!
Add a comment...

Liever iets te riskeren, dan eeuwig te berouwen dat je iets niet hebt geprobeerd !!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded