Profile cover photo
Profile photo
Huislijn.nl
36 followers -
U zoekt een huis? U vindt een huis!
U zoekt een huis? U vindt een huis!

36 followers
About
Posts

Post has attachment
Jouw huis mag dan niet ontbreken op de speciale Open Huizen kaart van Huislijn.nl.
Add a comment...

Post has attachment
Open Huis blijft mijn stokpaardje. Maar wat wil je als je zelf via een Open Huis je huis hebt verkocht. Ik heb zelf kunnen ervaren dat het houden van een open huis echt meer kijkers oplevert. Mijn antwoord op bovenstaand vraag blijft dus volmondig “ja”.
Add a comment...

Post has attachment
Het wonen in een monument klinkt aantrekkelijk. Veelal zijn het bijzondere woningen met een eigen verhaal. Alleen al het achterhalen van die geschiedenis en je vrienden en familie kunnen rondleiden in je woning met een mooi verhaal, maakt het wonen an sich al bijzonder. Toch is het goed om de voor- en nadelen van een monument op je netvlies te hebben voordat je tot aankoop overgaat. Een monument heeft vele voordelen, maar er zijn ook zeker zaken waarmee je rekening moet houden.
Add a comment...

Post has attachment
Ga je een huis kopen en heb je een hypotheek nodig laat je dan goed informeren over de mogelijkheden. In deze blog informeren we je over de nieuwe regels omtrent de hoogte van de hypotheek voor tweeverdieners.
Add a comment...

Post has attachment
Het kopen van een huis is spannend, want er komt een hoop op je af. Begin jij binnenkort ook met de zoektocht naar de koopwoning van je dromen? Dan kun je de hulp inschakelen van een aankoopmakelaar. Maar welke voordelen heeft een aankoopmakelaar eigenlijk? Dat lees je in dit artikel. Zo kun jij bepalen of jij er één wilt inschakelen.
Add a comment...

Post has attachment
Voor het verkopen van je huis heb je een makelaar ingeschakeld, in deze persoon heb je veel vertrouwen. Dat moet immers wel, samen verkopen jullie de woning. De makelaar heeft de sleutel van je huis, maakt een inschatting of kopers betrouwbaar zijn, voert de gesprekken tijdens de onderhandelingen en zet alles juridisch op papier. Daarbij verwacht je een snelle, dergelijke en effectieve afhandeling. Iemand die kopers afgeschrikt of misschien jullie belangen niet (juist) behartigt, daar zit je niet op te wachten.
Add a comment...

Post has attachment
Het is vreselijk. Gelukkig heb ik het zelf maar een paar keer hoeven te doen, omdat ik al 19 jaar zelfstanding ondernemer ben. Solliciteren…

Als je gaat solliciteren weet je dat die eerste paar secondes cruciaal zijn. In die eerste paar secondes wordt direct al een beeld van je gemaakt. Op basis van je uiterlijk, je lichaamshouding, oogcontact, temperatuur van je hand, etc. Zonder dat je bij wijze van spreken nog iets hebt verteld over je ervaring en je geschiktheid voor de betreffende functie.

Bovenstaande is vergelijkbaar met de eerste indruk die jouw huis op potentiële kopers maakt. Ook dan zijn die eerste paar tellen zo beslissend in het verdere verloop van het verkoopproces van je huis.
Add a comment...

Post has attachment
Op dit moment is de hypotheekrente historisch laag. Het oversluiten van je lopende hypotheek kan dan de moeite waard zijn.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wonen op een boerderij is voor veel mensen een wens. De rust, ruimte, het groen, buiten zijn, de natuur is wat mensen aanspreekt. Voor mensen die een boerderij gaan kopen, biedt Huislijn.nl een uitgebreid aanbod van allerlei soorten boerderijen. Er staan niet alleen boerderijen te koop maar ook diverse worden te huur aangeboden. Kijk op Huislijn.nl of jouw boerderij te koop staat.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded