Profile cover photo
Profile photo
Huis & Interieur - 06-41199135
61 followers -
Professioneel onafhankelijk bouwtekeningadvies, verbouwingsontwerp, interieuradvies, keukenontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan, verkoopstyling, meubelverhuur, inrichten modelwoningen.
Professioneel onafhankelijk bouwtekeningadvies, verbouwingsontwerp, interieuradvies, keukenontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan, verkoopstyling, meubelverhuur, inrichten modelwoningen.

61 followers
About
Huis & Interieur - 06-41199135's posts

Post has attachment
Verbouwen of verhuizen?
Twijfelt u tussen #verbouwen of #verhuizen? U woont op een geweldige plek, maar het huis is een beetje aan de krappe kant met een groeiend gezin? Het huis voldoet niet meer helemaal aan de eisen van deze tijd? Laat dan eens beoordelen of een verbouwing zinvol is. Huis & Interieur kan daar goed in adviseren!
http://huis-en-interieur.com/advies.htm

Photo

Post has attachment
Pedicure-praktijkruimte inrichten
In september '16 gaf Huis & Interieur een interview over de inrichting van #praktijkruimtes voor #pedicure aan #Podopost, het vakblad voor pedicures. Bij het inrichten van een praktijkruimte moet je op heel andere dingen letten dan bij de inrichting van bijv. een woonkamer. Huis & Interieur heeft hier ervaring mee en deelde eea van haar kennis in Podopost. Wil je het artikel en de tips lezen, klik dan op de link: http://www.huis-en-interieur.com/pdf/Pedicurepraktijk%20inrichten_Podopost_Huis%20&%20Interieur.pdf
Photo

Post has attachment
Pedicure-praktijk inrichten
In september '16 gaf Huis & Interieur een interview over de inrichting van pedicurepraktijken aan Podopost, het vakblad voor pedicures. Bij het inrichten van een praktijkruimte moet je op heel andere dingen letten dan bij de inrichting van bijv. een woonkamer. Huis & Interieur heeft hier ervaring mee en deelde eea van haar kennis in Podopost. Wil je het artikel en de tips lezen, klik dan op de link: http://www.huis-en-interieur.com/pdf/Pedicurepraktijk%20inrichten_Podopost_Huis%20&%20Interieur.pdf

Photo

Post has attachment
Hoe kies je kleur voor je interieur?
Veel mensen vinden het moeilijk om kleuren te kiezen voor hun interieur. De meeste mensen kijken bij de verfstaaltjes bij de bouwmarkt of verfwinkel, maar er zijn meer mogelijkheden om de juiste kleur te kiezen. Blader eens door behangboeken en kies een leuk behang om een muur mee te behangen. Of kijk eens naar andere dingen om je heen, zoals een kleur op een stoel, in een schilderij, misschien wel een mooie ketting. Soms zijn het voorwerpen, die eigenlijk niets met interieur te maken hebben, maar die je wel kunnen helpen bij het kiezen van kleur. Kom je er niet uit? Vraag Huis & Interieur dan eens om advies! http://huis-en-interieur.com/kleuradvies.htm

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
15-03-17
8 Photos - View album

Oud huis strippen, renoveren en opnieuw indelen
Hebt u een oud huis gekocht, dat gerenoveerd moet worden en/of opnieuw ingedeeld moet worden? Huis & Interieur adviseert u graag om van een gedateerde woning een riant woonhuis van "nu" te maken. 

Post has attachment
Kom ook naar de Inspiratiedagen bij Bruynzeel Home Products in Nieuwegein op 29 + 30/12 of op 3 + 5 januari. http://www.bruynzeelhomeproducts.nl/

Post has attachment
Nieuwbouw woning indelen en inrichten
Ga je een nieuw huis (laten) bouwen? Dan is de indeling van de woning van essentieel belang om de woning goed in te kunnen richten en heerlijk te kunnen wonen. Als interieurvormgever denkt Huis & Interieur van binnen naar buiten en helpt je graag met het maken van een praktische indeling, ongeacht hoe groot of klein de woning is.
Photo

Post has attachment
Huis & Interieur staat morgen (zondag 25/9) op de leveranciersmarkt in Fenix2, Veerlaan 21, Rotterdam (1e etage). Heb je plannen om te gaan bouwen, verbouwen of je interieur veranderen? Kom dan morgen naar de leveranciersmarkt in Fenix2, Veerlaan 21, Rotterdam. Openingstijden 12-16 uur; toegang is gratis.

Post has attachment
Huis & Interieur bepaalde de afmetingen en plaats van de ramen. Ook ontwierp Huis & Interieur een goede indeling voor de woning. Nu verder met het ontwerp van het interieur, badkamer- en keukenontwerp (beelden volgen later).

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded