Profile cover photo
Profile photo
HSTOTAAL Communicatie & Design
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
HSTotaal heeft nogal wat te bieden: praktische adviezen, sterke concepten, frisse vormgeving en een zeer ervaren begeleiding van de productie. Wat wil je nog meer? Precies: een leuke aanbieding! Die is er nu: stort je communicatiehart bij ons uit en naast een bruikbare reactie krijg je er een eierwekker bij. Nou?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat ooit begon als een eenmalige uitgave, heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke nieuwsbron voor de ruim 30.000 brandweermensen van Nederland: De Brandweerkrant van Nederland. Zojuist is nummer 28 van de persen gerold. HSTotaal tekent voor het idee, het concept en de vormgeving. Mooi werk!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Je kent HSTotaal van de communicatie en van het design, maar zeker ook van de CommunicatieTips! De nieuwste mailing gaat over reclame - het vermoeide neefje van de communicatie, zoals ik het altijd noem. We geven tips over wat wél werkt. Lees ze hier!
Add a comment...

Post has attachment
Na een weekje Armeense kinderen, ING, UWV, Trump en opnieuw dividendbelasting, plus heel veel bizarre communicatie, kookte ons communicatiebloed wel een beetje. Er wordt met ons vak behoorlijk ruig omgesprongen. Tijd voor CommunicatieTips: lees ze hier: https://goo.gl/gxiayb
Add a comment...

Post has attachment
HSTotaal bestaat al een poosje. Dan heb je heel wat werk verricht, leuke en leerzame projecten gedaan, interessante mensen ontmoet, veel ervaring verzameld. En dat geeft heel wat dynamiek. Zo hebben we afgelopen week een nieuwe locatie betrokken: een prachtige kamer in het Office Hotel aan het Kennemerplein 20 in Haarlem. Tegen station Haarlem Centraal aan, met uitzicht op spoor 8. Onze bereikbaarheid is nog nooit zo goed geweest.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In 2005 startte HSTotaal met de mailing 'CommunicatieTips': een overzichtelijke serie tips over goede communicatie. Inmiddels tellen we de 13e jaargang, waarvan nummer 3 zojuist is verschenen: "5 tips die slaan als een tang op een varken". Dat slimme, sociale en gevoelige dier speelde in 2005 ook al eens de hoofdrol. Heb je belangstelling voor de tips? Schrijf je dan in op onze website.
https://www.hstotaal.nl/communicatietips
Add a comment...

Post has attachment
Voor onze opdrachtgever DGMR Software hebben we een serie merken bedacht en ontworpen ter ondersteuning van de communicatie van de softwarepakketten. De merken hebben een gelijke basisvorm, maar verschillen uiteraard allemaal van elkaar omdat de pakketten elk een heel specifieke toepassing hebben. Die toepassing is af te lezen uit de iconen waaruit het merk is opgebouwd. En vervolgens helpt het kleurpalet voor het nodige onderscheid.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zojuist waren +Bart Landman en ik op bezoek bij +HuigHaverlag Printing. Een flinke club mensen en machines die de gekste dingen voor elkaar krijgen. In deze omvang, qua mensen en mogelijkheden, maken we dat niet vaak mee. Van de mooiste catalogi en topmerk-autobrochures tot vloerstickers en metershoge bouwmarktborden. +Marcel Stuifbergen geeft ons een kijkje in de keuken. Bart en ik hebben veel zin om met deze club een mooie creatieve uitdaging aan te gaan.
Photo
Photo
01-03-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
In 1996 ging de eerste HSTotaal-website de lucht in, met een ontwerp van Michiel Santman en met techniek van Hanneke Clement. Zojuist ging de nieuwste versie online, mogelijk de achtste, met een nieuw design - uiteraard van Bart Landman. Het design is volledig responsive, met een SSL-veiligheids-certificaat, en technisch en qua SEO een hoogstandje. Maar nog steeds helemaal HSTotaal. Zelfs meer: misschien is dit wel de meest totale HSTotaal-website. Ontwikkeld met onze technische partner skriblCMS. Met hen ontwikkelen en bouwen wij maatwerk-websites voor onze opdrachtgevers: professioneel, uniek, onbeperkt, eenvoudig en veilig. https://www.hstotaal.nl/
https://www.skriblcms.net/nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Recentelijk hebben we de websites van Ingenieurs- en Adviesbureau DGMR en van DGMR-Software online gezet. Met een geheel vernieuwd design, met aangepaste functies en een zeer vriendelijk cms. Mooi werk.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded