Profile cover photo
Profile photo
Houdoe.nl
17 followers -
Brabants internetbureau met een sterke focus op online resultaat
Brabants internetbureau met een sterke focus op online resultaat

17 followers
About
Houdoe.nl's posts

Post has attachment
Voor sommige ondernemers is een eenvoudige website voldoende. Wil jij een professionele website laten maken? Maar mag het niet teveel kosten? Kijk dan eens op Houdoe Pages De 'light versie' van Houdoe.nl.

Post has attachment
Geïnspireerd door Google is ook het logo van Houdoe.nl in een nieuw, modern jasje gestoken. Een vriendelijke kleur blauw en rood en geen schaduweffecten meer.
Photo

Post has attachment
Een 1 pagina website is vaak de beste oplossing is voor een zzp'er. Dat heb ik al vaker geroepen. Onlangs heb ik zelfs besloten om me hier helemaal in te gaan specialiseren. Ben je of ken je een zzp'er die een professionele website wil hebben voor een betaalbare prijs. Verwijs ze gerust door naar Houdoe.nl :) 

Post has attachment
Soms is een 1 pagina website al voldoende voor een dienstverlener om zijn/haar bedrijf goed te promoten. Beperk het tot de kern. Vertel wie je bent, wat je doet, hoe je de klant kunt helpen, wat het kost en hoe ze met je in contact kunt komen. En zorg er dan voor dat je website goed wordt gevonden. Meer weten? Kijk op houdoe.nl.

Post has attachment
Ben je van plan om binnenkort een website te laten maken? Of je website te laten vernieuwen. Houdoe.nl heeft nu een leuke lente-aanbieding.

Post has attachment
Ben jij een zelfstandige dienstverlener en wil je een website laten maken? Kijk dan eens op de website van Houdoe.nl. Voor een professionele en betaalbare website.

Post has attachment
Vanmorgen de website van Kado to Go een beetje aangepast. Een klein beetje gerestyled en een belangrijke nieuwe pagina toegevoegd. Sinds enige tijd kun je er namelijk ook pasfoto's laten maken. En dat moet dan natuurlijk ook op de site worden vermeld.

Post has attachment
Een tip voor mensen die op zoek zijn naar een creatieve workshop in Brabant (regio Eindhoven - Weert). Kijk eens op de website van Atelier 't Vonder.

Post has attachment
Gisteren weer een nieuwe website online gezet. Stuit de ruit. Over de ruit om Eindhoven en waarom deze ongewenst is. En ineens is er volop aandacht voor in de media. Omroep Brabant, Eindhovens Dagblad, etc. Leuk om eens mee te maken!

Post has attachment
Het maken van een website die goed te bekijken is op alle apparaten (zogenaamd 'responsive design') is tegenwoordig toch wel de standaard. Maar als een klant hele speciale dingen wil op mobiel is het toch een hele klus. Uiteindelijk is het met GoHair wel goed gelukt.
Photo
Wait while more posts are being loaded