Profile cover photo
Profile photo
Хоопонопоно Чудеса
386 followers -
първият жив интерактивен сайт за Хоопонопоно практика
първият жив интерактивен сайт за Хоопонопоно практика

386 followers
About
Posts

Post has attachment
Този семинар обединява Семинарите по Самопознание «Аз» Чрез Хоопонопоно® Семинар I и «Здраве».

До края на тренинга участниците в семинара ще се научат да :

- Разбират кои са те и осъзнават смисъла на своето съществуване.
- Се грижат и защитават Своя «Аз».
- Виждат корените на възникване на проблемите и способите за тяхното разрешаване.
- Гледат само вътре в Себе си и в Създателя при разрешаване на проблем.
- Използват процеса Хоопонопоно® при заболявания и за здраве.
- Прилагат своевременно инструменти за разрешаване на проблем със здравето, както за лично ползване, така и в професионалната си дейност, ако те са медицински работници

На тренинга ще се разгледат следните области на приложение на Хоопонопоно ®:

- Духовно, умствено, емоционално и физическо състояние.
- Семейство, роднини и предци.
- Високо кръвно налягане, болка, безпокойство, депресия и др.
- Смърт и процесът на умиране.
- Земя, здания, медицински учреждения.
- Обекти.Дата: 21 и 22 октомври, 2017 г.
Място: Хотел "Земята и Хората"
Адрес: гр. София, бул "Околовърстен път" 27
Add a comment...

Post has attachment
"Хоопонопоно Бизнес Тренингът дава забележителна възможност да бъдеш в тандем с бизнеса си, да работиш със своите възприятия за бизнеса, бизнеса на вашето семейство и изобщо като цяло всякакви дела. Изчистването позволява да се решат проблемите в бизнеса, работейки единствено над себе си. Колкото повече се чистя с моя Бизнес, толкова по-добре моят Бизнес вижда, каква крачка му е необходимо да направи и да ми помогне да изпълня мои задачи.

http://hooponopono-bulgaria.com/bg_BG/biznes-seminar/

Аз работих и се чистих с компанията на моя мъж, която порасна от много малка компания в много крупна. Много се радвам, че мога да се изчистя с работата на моите деца, компаниите, в които те работят и Идентификациите или “Аз” на тези организации. Хоопонопоно Бизнес Тренингът ни помага да чистим изключително много аспекти на нашия професионален живот. ”

Мери Кьолер
 
В течение на два дена, вие ще започнете да  се освобождавате и ще се научите да:
– Сте по-ефективни и продуктивни;
– Решавате проблемите с бизнеса си леко и спокойно;
– Поемате 100% отговорност при решаване на проблемите в  бизнеса;
– Изчиствате блокажи, пречещи на създаването на съвършени и правилни отношения в бизнеса;
– Прилагате Хоопонопоно процеса с очакване на определени резултати;
– Изчиствате своите заложени по рождение таланти и вашето предназначение в работата;
– Изтриване на спомени, които влияят на вашите планове, цели, решения и резултати;
– Пускате вашето «Аз знам» и позволите на вдъхновението и интуицията да ви направляват;
– Сте открити и гъвкави за получаване идеални бизнес решения чрез вдъхновение.
 Процесът Хоопонопоно предвижда „крачка по крачка достигането на Мир, Равновесие и ново осъзнаване на живота чрез осмисляне на своя Аз».
Тренингът представлява двудневен семинар, на който участниците ще се научат да  разбират, кои са те, какви проблеми имат, по какъв начин се решават проблемите, изтривайки токсичните, нежелани спомени, без да излизат от пределите на своя Аз.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Виртуалният клуб „Нулева честота”Алоха! Виртуалният клуб „Нулева честота” Ви приветства!
Виртуалният клуб – е клуб на всички Хоопонопоно практици. Неговата цел е обединяване на всички хора, които неотдавна са открили за себе си Хоопонопоно, а също така и хора с многогодишен опит в практикуването на тази вълшебна, древна хавайска техника за решаване на проблеми.
В нашия Клуб всеки ще има възможност постоянно да общува, обменя мнение, обсъжда и изчиства всички свои въпроси и програми, също така и да развива себе си в практикуването на Хоопонопоно. А най-главното, това е постоянното ВСЕОБЩО ИЗЧИСТВАНЕ!
Алоха, членове на клуб „Нулева честота” от България.
Аз съм Мерал и искам да ви поздравя за решителността да практикувате тази вълшебна, променяща живота на всеки човек, който я прилага техника. Клубът се появи преди около половин година, още е много нов и в процес на изменения и реорганизация. Службата по поддръжка добави Клубния кабинет, появиха се нови раздели. Правя това разяснение, за да знаете, че В Клуба ще намирате много нова информация като:
интервю с Хоопонопоно практици като Хокупана, Ихалеакала Хю Лен, Камайли Рафаилович, Мери Кьолер.
записи на нашите срещи „Лечебен Чай”.
достъп до списъка за интензивно изчистване (СИИ)
Отговор на зададен от вас въпрос към Кекалике в раздел „Небесна поща”.
Купони за намаление, които ползвате като членове на клуба при включване на допълнително име в СИИ, както и за радиопредавания.
Да започнем отначало. Да приемем, че сте вече на вашия сайт Хоопонопоно Чудеса:
http://hooponopono-chudesa.bg/
От хоризонталната лента горе, Избирате Клуб, Вход към Клуба и попадате тук: http://chudesahooponopono.org/klub-neleva-chestota/ – попълвате паролата и логина, които трябва да сте получили на имейла си, в писмото, потвърждаващо че сте успешно регистриран в Клуба и на Портала.
ВНИМАНИЕ: ще получите отделна парола и логин за вход в Клуба (пише „от Сайта”) и друга парола и логин за вход в Портала (пише „от Портала”).
Попълнили сте логина и паролата и вече сте в клубния кабинет на Клуб „Нулева честота”. 
Текстът, изписан с червен шрифт ви показва от кога датира присъствието ви в клуба и на коя дата то изтича. Няма нужда да чакате да получавате известяващи края на членството ви писма.
Имате опция да продължите участието си през кабинета. Пише: „продлить доступ” – означава „ удължи достъпа си”.
В момента виждате текст Мояте минал живот – това е предстоящото на 27 юли радиопредаване. Цифрата, изписана срещу текста КТ745 е промо купона – който трябва да впишете при попълване на данните за покупка в магазина на сайта, за да получите полагащото ви се намаление като член на клуба.
Следваме сините бутони:
АКТИВАЦИЯ: Членството ви в Клуба ви дава автоматичното право да влезе в списъка за интензивно изчистване – СИИ. Избирате Активация и се отваря формуляр, който трябва да попълните за утвърждаване на присъствието ви в списъка за интензивно изчистване – СИИ. Така се активират всички данни за СИИ и всичко свързано с вашето участие в месечната клубна среща „Лечебен чай”.
 ТРЯБВА ДА СЕ АКТИВИРАТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ В КЛУБА.
ПОРТАЛ: тук трябва да впишете изпратените ви на имейла парола и логин за вход.
Порталът е закрит форум, само за участници в Клуба където можете да споделяте, обменяте мнения, получите подкрепа в своето чистене. С влизането в Портала, получавате достъп и до руския раздел на Портала. Руските практици пишат и споделят вече близо 3 години. Рускоговорящите от вас има какво да научат от тук. Мен лично пребиваването ми в руския портал и клуб ми даде вдъхновение да започна да правя българския вариант на сайта, за да си имаме и ние наша българска хоопонопоно общност. Само за членове на клуба най-долу в българската част на форума има тема: Попитай Кекалике. Там също можете да зададете въпрос и да получите отговор от нея. Нека ви припомня, че Кекалике е една от практиците между нас, които имат дарбата ясно да вижда и чува.
ЛЕЧЕБЕН ЧАЙ
тук можете да прослушате минали срещи. Ако искате прослушването да имат изчистващ ефект, може да ползвате любим за вас хоопонопоно инструмент. Можете да пиете синя слънчева вода, можете да си повтаряте на ум друг инструмент, който усещате като свой.
Веч няма да бъдат разпращани съобщения на имейла за предстоящите сбирки „Лечебен чай” (напомням ви, че те се стоятят всяка последна събота на месеца) . Какво е необходимо да направите? Седмица преди датата на срещата на клуба ще бъде виден линк. Кликвате на него и в нужното поле вписвате с латински букви своето име, фамилия, имейл и някаква лесна парола. Избирате край на регистрацията.
Системата ще изпише: „Благодарим ви” и след няколко секунди вие ще получите имейл за това, че сте регистрирани в системата. Сега вече не ви е нужно да чакате да получите покана. Ето този имейл потвърждава вашата регистрация, сами ще видите, че линка за вход в системата вече е наличен. Подобен имейл вие ще получавате 1 ден преди мероприятието и 1 час преди това. Т.е. системата ще ви подсеща автоматически. Ако сега кликнете на линк, то той няма да е активен. Той ще се активира не по-рано от 30 минути преди обявения за начало на срещата час.(13.30 ч бг време на 26 юли).
Когато линкът се активира и ви даде достъп, избирате „Използвам компютър”, кликвате на следващото копче и Ура! Вече сте в радиосистемата.
СИИ – списък за интензивно изчистване. СИИ се явява цяло съкровище, което ни позволява да се чистим по 24 часа в денонощието, даже, когато ние не се и сещаме да се чистим, даже когато спим.
В СИИ можете да внесете име или проблем на близки хора, които искате да бъдат чистени. Тук ще намирате купоните за намаление за внасяне на допълнително име в списъка. Няма ограничение на броя на имена или проблемите за включване в списъка. За всяко вписано име получавате намаление при плащането като членове на клуба.
Примерен проблем или име за внасяне в СИИ:
Имената (членове на вашето семейство, близки, приятели) ги изписвайте с дата на раждане
Предстоящо раждане на …. В град…. Болница…., с екип…
Предстоящ изпит, операция……
Име на ваш бизнес, негови данни
Определен адрес, различен от вашия, който искате да бъде чистен
среща с бъдещ клиент на… дата в град…
кола – данни
Като проблем можете да формулирате всяко събитие, което смятате, че трябва да бъде чистено.
НЕБЕСНА ПОЩА – тук можете да зададете въпрос. Тук Кекалике влиза периодически и чисти и ако нещо и се покаже за дадения момент, докато тя преглежда нещата, то тя бързо ще ви отговори. Т.е. тя можа да контролира процеса – ще има ли за вас съобщение в този ден, в този час или не. Възможно е отговорът да дойде при вас малко по-късно, но това не зависи от Кекалике. Тя моли, да ви предам нейните извинения. Ако не ви отговори веднага, то е защото вашите ангели и духовни наставници знаят кое е най-доброто за вас време да узнаете нужния за вас отговор. За това тя е само един пощальон.
 ЕКСКЛУЗИВ – Тук са събрани информация и материали, събирани от 10 годишната практика на Кекалике. В момента работим над преводите на всички аудио и видео материали, които ние имаме и които никъде другаде не могат да бъдат намерени.
 Тук ще намерите писмено описание как да намерите новите за всеки месец есклузивни материали. В ляво, синьо поле открийте „Моите Покупки” , отдолу на бялото поле пише „Клуб нулева честота” , под него трябва да се появи „Екслузивно 1-1”. При втория месец от членството ви ще пише „Екслузивно 2”.
Всеки нов месец от регистрацията на всеки човек (не говорим за календарен месец). Считаме за месец – момента от началото на вашата регистрация. Службата по поддръжка ще ви дава достъп за всеки месец от членството ви. Вие не чакайте, вие знаете кога изтича вашия срок за присъствие в клуба. Ако сте в клуба от 3 месеца и още не ви се е появили есклузив за месец трети – то моля ви, пишете на службата по поддръжка, за да се изяснят пропуските по вашия случай.
Навсякъде има линкове. Например избирате да видите есклузива за 1-вия месец – има и статия и вече в нея подробно ще видите описание за едно или друго видео или аудио. За различните месеци материалите тук ще варират. Някои ще са с продължение.
Накратко знайте, че под „моите покупки” – стоят материалите от раздел „Ексклузивно”. Така няма да ви се налага да търсите дълго в клуба къде какво се намира.
АЛОХА – това е Алоха от Вдъхновението. Ще ги получавате на имейла си всеки делничен ден. Автоматично службата по поддръжка ще ви включи в списъка за получаване на редовната алоха. Аз лично много ги харесвам Алохите. Винаги звучат актуално за мен и идват в точното време.
Засега това е всичко, което трябва да се знае за кабинета на виртуалния клуб на дадения етап. Направих това пояснение, защото имаше доста въпроси относно достъпа, съдържанието и мястото на отделните раздели.
Искам да кажа на всеки един от вас огромно Благодаря за изчистването, което правите. Нямате представа каква невероятна полза има от изчистването на всеки един от нас. Полза не само за самите нас, но и за цялото ни обкръжение. Всичко, което се изтрива от мен, се изтрива от всички и както казват хавайците: Мирът започва от мен.
Благодаря ви!

http://hooponopono-chudesa.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0/
Add a comment...

Post has attachment
Български Клуб на практикуващите Хоопонопоно

Сбирките на клуба са виртуални, на български език. Нарекли сме ги „Лечебен чай”. За българите чаят е популярно лечебно средство. На сбирките на клуба се „лекуваме” по определена тема. В Клуба няма ръководител или гуру. Желаната за разискване за месеца тема се предлага от самите участници в клуба и се гласува.  Темата на априлската среща ще е свързана с изчистване на зависимости (към храна например).

Клубът на практикуващите хоопонопоно в България (и извън нея) се нарича „Нулева честота” (нали целта ни е да стигнем до Нулата).  Клубът обединява хора, желаещи да чистят своите деструктивни програми. Колективното изчистване е винаги по-мощно, както и колективната молитва и колективната медитация.

Участниците в Клуба имат възможност да общуват, да споделят проблеми, да обсъждат свои актуални въпроси (на български език) във форума, наречен Портал. В Портала може да споделите ваш наболял проблем. Всички участници ще чистят заедно с вас. Вие също може да правите своето изчистване по прочетена от вас тема. Достатъчно е да поемете отговорност за всичко, което четете, узнавате и чувате и да кажете на проблема: Обичам те! Съжалявам! Моля те, прости ми! Благодаря! – или само една от тези изчистващи фрази.

Всяка първа неделя на месеца – клубът има виртуална среща. Участниците в клуба биват уведомявани по имейл адрес за начина и часа на срещата. Обикновено става в скайп, но ако участниците са повече,  предаването на живо става на определена радиочестота, активна само за срещите на клуба.

Участието и във форума и на клубните срещи е изчистващо. Това е и целта на сбирките ни – „нулирането” по определена тема.

Членството в клуба ви осигурява:

• Автоматично участие в списъка за интензивно изчистване. Списъкът за Интензивно Изчистване е инструмент, който инициира изчистването на деструктивни програми в нашето подсъзнание. За него можете да прочетете повече в сайта – раздел Инструменти в магазина:

 http://hooponopono-chudesa.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

• Участие във форума, наречен Портал на Чудесата или накратко Портал. http://chudesahooponopono.sosbb.ru/


• Всеки делничен ден получавате на имейла си „Алоха от Вдъхновението”. Ето една примерна „Алоха”:

Алоха, Приятелю!

Отвори сърцето си за прошка към всички и всичко, за което са те обидили, оскърбили, унизили, неодооценили. Просто кажи на всичко: Много съжалявам, Моля те, прости ми, Обичам те, Благодаря ти. Прошката има изцелителна сила и непеременно ще излекува теб и твоето обкръжение.

Благодаря ти за приемането.

Вдъхновение.


• Участие в онлайн месечната клубна сбирка «Лечебен чай». По време на срещата можете да зададете въпрос и да получите веднага отговор от медиума Кекалике. Тя вижда и чува информация от невидимите и неуловими за обикновеното човешко ухо и око измерения. Много от участниците вклуба могат да потвърдят уменията и от личен разговор и консултация с нея.

Можете да станете член на Клуба, следвайки линка: http://hooponopono-chudesa.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0/

Желаем Мир, надхвърлящ пределите на разума.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
”Ако Господ ми подари парченце живот, вероятно бих продължил, когато другите спират, бих се събуждал, когато другите спят. Бих слушал, когато другите говорят.

Към неговите думи аз бих добавила: „Аз бих се чистила във всички тези случаи :).

http://hooponopono-chudesa.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ако желаете, можете да станете член на клуба "Нулева честота".

Членството ви в него ви дава следните преимущества:

• Автоматично попадате в списъка за интензивно изчистване.
• Участвате безплатно на виртуалните сбирки „Лечебен чай” . Сбирките са виртуални, провеждат се на живо в ефир всяка първа неделя на месеца. 
• Участниците в клуба сами предлагат и определят с гласуване  темата по която ще се „лекуват” – например темата на февруарската сбирка беше: Унихипили – Вътрешното Дете.
• Всеки делничен ден на имейла си получавате вдъхновяващо към изчистване Алоха послание. 
• Като член на клуба получавате отстъпка от 5 долара ако решите да включите друг човек или допълнителен конкретен проблем в списъка за интензивно изчистване. 
• Членството в клуба е 17 $ долара за месец, а само  включването в списъка за интензивно изчистване е 12  $ (за членове на клуба е 7 $).

Още  информация за списъка за интензивно изчистване можете да намерите на сайта ни тук:

http://hooponopono-chudesa.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

Още  информация за клуб «Нулева честота» можете да намерите на сайта ни тук: 

http://hooponopono-chudesa.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0/

Желаем Мир, надхвърлящ пределите на разума
Add a comment...

Post has attachment
#ceeport  : Колко е хубаво да си признателен на Създателя за всичко, което той прави. 100% отговорност, инструменти за изчистване и повече за нищо не се безпокой. Ще се разгърне твоето чудо така, като и не си мечтал

http://hooponopono-chudesa.bg/%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Правила на човешкото битие. Преведени са от древен санскрит.
Add a comment...

Post has attachment
Светът е безграничен и многостранен.   И той целият е в мен. Няма нищо по-хубаво да виждаш в него лъчезарни усмивки, да чуваш звънък смях и да чувстваш любов, топлина и нежност. 
Но понякога е различно. Виждаш противопоставяне на хора едни срещу други, чуваш викове, заплахи, взривове, изстрели, чувстваш страх, горчивина, болка, обида. Сред бурните емоции е трудно да уловиш тихата, не много смела, но най-важна мисъл: това е моят свят и аз съм отговорна за него. Няма място за осъждане и критика.

Обичам те, моя памет за  протести, демонстрации, революции, преврати. Аз обичам всичко, което е в мен и е станало причина за кръвопролитието в #Украйна. Много съжалявам. Прости ми, мой свят, Украйна, семейства на загиналите и ранените  на площад #Майдан.

Обичам те. 

#ЄвроМайдан
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded