Profile cover photo
Profile photo
Hoogma Webdesign
102 followers -
Over 14 years of experience in custom made web design, MySQL, PHP, domain registration and web hosting
Over 14 years of experience in custom made web design, MySQL, PHP, domain registration and web hosting

102 followers
About
Posts

Post has attachment
Als hostingbedrijf beheren wij alle (e-mail)verkeer van uw website. Daardoor zijn wij een belangrijke spil in de privacy binnen uw bedrijf. Gelukkig voldoen wij aan alle eisen van de nieuwe privacywet AVG, de Algemene verordening gegevensbescherming, die op 25 mei aanstaande ingaat.

https://www.hoogmawebdesign.com/nl/blog/de-puzzel-die-avg-heet-id26

Bent u al bekend met alle ins en outs van de AVG? Deze wet verplicht u als ondernemer inzichtelijk te maken hoe, waar en hoe lang u welke gegevens van uw klanten bewaart. Lees er alles over in onze nieuwste blog of neem contact op met Hoogma Webdesign via 0597-855758 of info@hoogmawebdesign.com.
Add a comment...

Post has attachment
Bent u al op de AVG voorbereid? Zo nee, begin hier dan aan. De nieuwe Europese privacywet geldt namelijk per 25 mei 2018 voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken, dus ook voor mkb'ers en zzp'ers die gegevens verwerken zoals adressen en dergelijke van klanten en werknemers, beveiligingspasnummers en kopieën van legitimatiebewijzen.

Google heeft bekendgemaakt hoe het bedrijf zich voorbereidt om te voldoen aan de strenge eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Maakt u gebruik van Gmail? Dan is dit goed nieuws voor u! Het beleid van Google ten aanzien van toestemming van gebruikers in de Europese Unie wordt namelijk geüpdatet volgens de nieuwe wettelijke vereisten van de AVG.

Houdt een bedrijf zich niet aan de AVG, dan kunnen er sancties worden opgelegd. Deze zijn niet mals en de boetes kunnen oplopen tot bedragen van miljoenen(!) euro's. Heb je vragen over Gmail Analytics of andere Google diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Ga naar https://www.hoogmawebdesign.com/nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het is een truc die zo oud is als de mensheid zelf: oplichting. De afgelopen tijd hebben verschillende ondernemers ons gemeld een factuur te hebben ontvangen van een zogenaamd domeinhostingbedrijf genaamd "NL Domein Host" (of "Domeinhost Nederland"). Trap er niet in en betaal niet!

Weet jij wie je webhost is? Lees onze blog: http://bit.ly/2FINNgf

Twijfel je over een ontvangen factuur? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag. Bel Hoogma Webdesign in Beerta info@hoogmawebdesign.com.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Je reactie op een WhatsApp-bericht is een stuk sneller bedacht dan getypt, vooral als dat moet via de mobiele telefoon. Je typt één letter verkeerd dan moet je, als je automatische spellingcorrectie uit hebt staan, helemaal terug om dat aan te passen... Inmiddels ben je in gedachten al 3 zinnen verder en denk je: kon ik dit bericht maar gewoon met 10 vingers beantwoorden.

Of je hebt een bedrijf en wilt je klanten support aanbieden via WhatsApp. Een ideale uitkomst, waar een hoop klanten gebruik van zullen willen maken, en wat hen misschien überhaupt net over de streep trekt om klant bij je te worden. Maar zie jij jezelf al de halve dag WhatsAppjes beantwoorden op je telefoon? Dan kan je binnenkort de ziektewet in met een SMS-duim oftewel WhatsApp-vinger.

Hallo, WhatsApp Web!
Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om WhatsApp-berichten te beantwoorden via je computer! Hoe? Dat lees je hier: https://www.hoogmawebdesign.com/nl/blog/whatsappen-via-de-computer-het-is-mogelijk-id22

Ben jij op zoek naar een website die echt bij jouw bedrijf past? Of voldoet jouw huidige webhost niet langer aan je wensen? Wij verhuizen je website gratis naar onze server. Neem contact op met Hoogma Webdesign in Beerta voor een website op maat of in ons eigen CMS-systeem. Wij zijn bereikbaar via 0597-855758.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Uw website extra beveiligd met onze 2-staps verificatie

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten en ter bescherming van hun website en privacygevoelige informatie die wordt opgeslagen binnen die website, heeft Hoogma Webdesign 2-staps verificatie mogelijk gemaakt.

Wat is 2-staps verificatie?
2-staps verificatie houdt in dat je niet alleen inlogt met een wachtwoord, maar daarbij ook nog een code invoert die je op je mobiele telefoon te zien krijgt.

Hoe werkt 2-staps verificatie?
- Download de app Google Authenticator op je mobiele telefoon.
- Scan de streepjescode die je te zien krijgt op het inlogscherm van je website.
Vanaf nu is het account aan de app gekoppeld. Elke keer dat je wilt inloggen voer je niet alleen je gebruikelijke wachtwoord in, maar ook de code die op je mobiel te zien is. Deze code wordt elke 30 seconden ververst, dus verandert elke halve minuut.

Waarom 2-staps verificatie?
De belangrijkste reden waarom je deze extra beveiliging in je website zou willen activeren, is omdat je zeker wil zijn dat jij als enige in het beheermenu van je website kan komen, en gegevens kunt inzien en wijzigen. Het gebeurt vaak dat we, met de overdaad aan wachtwoorden die overal voor nodig zijn, en waarvan ook nog vaak wordt gevraagd ze verschillend te houden in verband met het gevaar op ontdekking of hacking ervan, de wachtwoorden automatisch opslaan in onze browser. Maar vergeet niet dat iedereen die achter jouw scherm kruipt, dus op die manier ook in het beheermenu van je website kan komen. Dat moet je niet willen, want hier heb je niet alleen alle belangrijke gegevens over je bedrijf, maar ook klant- en personeelsgegevens opgeslagen en in sommige gevallen zelfs facturen en financiële gegevens. Je moet er toch niet aan denken dat die gegevens in verkeerde handen vallen?

Europese privacywet (AVG)
Per 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese Privacywetgeving van start; de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is dan van kracht. Vanaf die datum hebt je als organisatie meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens (verantwoordingsplicht). Bereid je hierop voor! De nieuwe Europese privacywet geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken, dus ook voor (kleine) mkb'ers en zzp'ers die gegevens verwerken zoals het bijhouden van klantafspraken, telefoonnummers van klanten of personeelsinformatie.

Houd je je als bedrijf niet aan de AVG, dan kunnen er sancties worden opgelegd. Deze zijn niet mals, boetes kunnen oplopen tot bedragen met 7(!) nullen.

Meer weten over online veiligheid en boetes voorkomen?
Neem dan contact op met Hoogma Webdesign in Beerta. Wij geven helder antwoord op vragen en helpen je website optimaal te beveiligen zodat je als ondernemer gemakkelijker je verantwoordingsplicht kunt nakomen. Wij zijn bereikbaar op 0597-855758 en via info@hoogmawebdesign.com.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MailChimp nu ook beschikbaar in HWCMS

Met MailChimp maakt u eenvoudig gebruik van een betrouwbaar mailingsysteem om uw klanten op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent uw bedrijf en producten. Dankzij een nieuwe mogelijkheid die wij hebben ingevoerd in ons HWCMS-systeem is dit vanaf nu ook mogelijk voor de bezoekers van uw website, mits u gebruikmaakt van HWCMS.

Aanzetten
Het enige wat u hoeft te doen is een (gratis) account aanmaken op MailChimp, en dit aan ons te laten weten. Wij regelen vervolgens dat er op uw website de optie "Meld mij aan voor de nieuwsbrief" komt te staan. Maakt u nog geen gebruik van HWCMS? Lees hier wat wij voor u kunnen doen: https://www.hoogmawebdesign.com/nl/diensten/gebruiksvriendelijk-website-beheersysteem-id15.

MailChimp
Wanneer uw klanten de optie "Houd mij op de hoogte" of "Meld mij aan voor de nieuwsbrief" aanvinken, wordt hun e-mailadres toegevoegd aan de lijst met ontvangers van uw nieuwsbrief en kunt u hen dus heel eenvoudig en met één druk op de knop, allemaal tegelijk op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom uw bussines. De klant ontvangt dan een gepersonaliseerde e-mail, waar zijn of haar naam bovenaan staat.

Nieuwsgierig?
Bent u benieuwd naar wat MailChimp voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over HWCMS of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met Hoogma Webdesign via +31 (0)597-855758 of info@hoogmawebdesign.com.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HWCMS krijgt webshop module

Hoogma Webdesign, het brein achter HWCMS-websites, is druk bezig met het realiseren van een nieuwe module voor het CMS-systeem. Zeer binnenkort is het mogelijk om een webshop te openen binnen uw HWCMS-website, met alle denkbare functies.

Het grote voordeel van een webshop module binnen het CMS-systeem van Hoogma Webdesign (HWCMS) is dat je zonder hoge kosten te maken toch een professionele website mét webshop kunt hebben.

Snel en veilig
Met HWCMS ben je snel (al binnen een paar dagen) en veilig online. Ook niet onbelangrijk. Wij bouwen al onze websites, dus ook ons CMS-systeem, zelf, volgens strenge veiligheidseisen. Alle technische updates voeren wij voor je uit. Elk domein heeft een eigen SSL-certificaat zodat jouw klanten je website kunnen bezoeken via een beveiligde verbinding.

Compleet
De webshop module gaat bijna online. Deze heeft alle denkbare functies! Zo kun je producten en categorieën toevoegen en de winkel inrichten zoals je wilt. Er is een mogelijkheid voor het gebruiken van kortingscodes, en btw-verlegde levering voor je buitenlandse zakelijke klanten. Dankzij de nieuwste Google Analytics API heb je een goede tracking van je omzet.

Open nu snel en goedkoop je eigen webshop!
Ben je geïnteresseerd in ons CMS-systeem waarmee je snel en zonder hoge kosten een kwalitatief goede website hebt, die goed vindbaar is in Google, en waarin je je eigen webshop kunt openen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)597-855758 of info@hoogmawebdesign.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bescherm je computer tegen cyberaanvallen

Iedereen heeft het nieuws over de wereldwijde cyberaanval, bekend onder de naam 'WannyCry', kunnen lezen en horen. Het gevaar van cyberaanvallen wordt steeds groter (en schadelijker). Lees hoe jij je kunt beveiligen tegen zo'n cyberaanval en bescherm je computer: https://www.hoogmawebdesign.com/nl/blog/bescherm-je-computer-tegen-cyberaanvallen-id11
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded