Profile cover photo
Profile photo
Holstebro Kommune
27 followers -
Holstebro Kommune - Vi har dråber af kultur i alt
Holstebro Kommune - Vi har dråber af kultur i alt

27 followers
About
Posts

Post has attachment
Du kan komme med på en gratis rundvisning i byggeriet på Holstebro Museum - og samtidig høre om kommende udstillinger - hvis du tilmelder dig senest på mandag 12. marts på tlf. 2118 7869
Add a comment...

Post has attachment
Fra på onsdag og 14 dage frem kan du se billeder af mange af de bevaringsværdige bygninger i kommunen - og få indblik i, hvorfor de er bevaringsværdige. Udstillingen er støttet af Realdania og Kulturstyrelsen.
Add a comment...

Post has attachment
Se, hvad dine "byrødder" besluttede i går - de korte noter og hele referatet fra mødet er klar.
Add a comment...

Post has attachment
”Jeg er så taknemmelig for den mulighed, jeg har fået. Jeg har lært mange nye mennesker at kende og fået nogle rigtig fede oplevelser, som også har været med til at give mig selvtillid. Før troede jeg ikke på mig selv, men det gør jeg nu.”

Sådan siger 16-årige Louise Kramer Willumsen, som har deltaget i brandkadetforløbet i Holstebro.
Add a comment...

Post has attachment
Kajsa kommer fra Frederikshavn, og hendes naturlige valg af studieby ville være Aalborg. Alligevel valgte hun Holstebro, hvor hun studerer til serviceøkonom på Erhvervsakademi MidtVest.
"….. på grund af studie, studiejobs og det med at komme ud fra sin dør, er Holstebro en skide nem by at falde til i. Det har den i hvert fald været for mig. Jeg fortryder intet ved at tage skridtet og flytte så langt væk fra min hjemby ….. Jeg elsker entusiasmen og opbakningen, der er fra de lokale, det er SÅ fedt, at medvirke i arrangementer, som eksempelvis Holstebro Åben, fordi der bare altid er en god stemning," siger Kajsa blandt andet.
Add a comment...

Post has attachment
Du kan stadig nå at indstille kandidater til kommunens handicappris, der uddeles den 11. december. Så hvis du kender en person eller en gruppe af personer, som fortjener et skulderklap for deres frivillige indsats, så indstil dem til prisen senest 16. november.
Add a comment...

Post has attachment
Hvordan kan vi komme væk fra at fokusere på det, en spastiker ikke kan, og begynde at værdsætte det hun/han faktisk kan? Dette spørgsmål er udgangspunkt for danseforestillingen "Splastic", som Daily Fiction opfører i morgen kl. 19 og onsdag kl. 13 på Odin Teatret i Holstebro.
Add a comment...

Post has attachment
I morgen - torsdag kl. 13 - er alle velkomne, når en ny bog om Holstebro præsenteres i Rådhushallen. "Det forandrede Holstebro" med undertitlen "En forandrings- og udviklingshistorie om Holstebro 1945-2017" beskriver Holstebros forandring fra en stille by under afvikling til en levende by med fremdrift og tilflytning. Tidligere byrådsmedlem og viceborgmester Arne Nielsen er initiativtager, og en bred arbejdsgruppe har leveret tekster og fotos til de 152 sider. Hardernes Y's Men's Club udgiver bogen, og alt overskud fra salget går til at hjælpe børn, unge og truede familier i Kosovo. Du kan bl.a. købe bogen til præsentationen og hos byens boghandlere.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Har du en god ide til et nyt turisme-projekt? Så kan du søge tilskud fra kommunens Turismepulje 2018 til at løbe det i gang. Det kan være nye oplevelser, events og samarbejder i hele kommunen. Tidligere er der givet tilskud til fx hestevognskørsel og bolsjekogning i Ulfborg/Vemb, østers- og skalddyrssafari i Handbjerg og vandaktiviteter primært for børn i Thorsminde. Der er ansøgningsfrist for første runde af næste års puljemidler 1. december 2017.
Add a comment...

Post has attachment
Odin Teatret bringer Holstebro ud i verden. Og folk fra hele verden til Holstebro. Således også italienske Roberta Carreri. Hun kom til teatret i Holstebro i 1974 og er blevet her lige siden. I artiklen fortæller hun om teatret og forestillingen, der ændrede hendes liv.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded