Profile cover photo
Profile photo
Hoistec d.o.o.
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Ponosni smo što je još jedan naš projekt, treći do sada, prepoznat kao uspješan i značajan u Abusovoj velikoj zajednici nacionalnih partnera. Ovoga puta predstavljamo projekt u tvrtki Multinorm d.o.o. Cerna. http://hoistec.hr/hr/novosti/projekt-mjeseca/

Post has attachment
HOISTEC je u suradnji s partnerskom tvrtkom Heris d.o.o. osmislio, proizveo i izvršio implementaciju upravljanja mostom za dizanje transformatora nosivosti 380 t. Nositelj posla bila je tvrtka Končar metalne konstrukcije d.d. Most je namijenjen utovaru najvećih energetskih transformatora.

Post has attachment
Sa zadovoljstvom obavještavamo sve naše partnere da je u sjedištu ABUS Kransysteme GmbH, u njemačkom Gummersbachu, otvoren KranHaus!

KranHaus je jedinstvena izložba svih ABUS proizvoda: od najmanjih lančanih dizalica do mosne dizalice s dva mosta i platformom za održavanje.

Post has attachment
HOISTEC odnedavno raspolaže vlastitom opremom za precizno umjeravanje mosnih i portalnih dizalica do 40 t nosivosti.

Post has attachment
Ugradnjom frekvencijskih pretvarača standardni dvobrzinski pogoni pretvaraju se u moderne pogone.
Više informacija o ABULinerima (ABUS-ovim frekvencijskim pretvaračima) pronađite na priloženom linku!

Post has attachment
ABUS Kransysteme GmbH je na tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore (koja su u odgovornosti lokalnog partnera Hoistec d.o.o.) stavio u prodaju napredni sustav daljinskog upravljanja ABURemote.

Post has attachment
Tvrtka Hoistec nabavila je novi digitalni mjerni uređaj visoke točnosti za trodimenzionalno mjerenje geometrije dizalica i dizaličnih (kranskih) staza.

Post has attachment
Tijekom kolovoza izveli smo zahtjevnu sanaciju 150 tonske dizalične staze u pogonu čeličane sisačke željezare, koja je u vlasništvu talijanske tvrtke ABS Sisak d.o.o.

Post has attachment
Njemačka tvrtka ABUS jedan je od vodećih svjetskih proizvođača industrijskih dizalica i opreme za dizalice. Sa svojih 1.100 zaposlenika u Europi i više proizvodnih pogona u Njemačkoj, predstavlja nezaobilazno ime u području industrijskih dizalica (kranova) nosivosti do 120 tona.

Post has attachment
Elektroničko upravljanje kojim su opremljene ABUS lančane dizalice odlikuje napredna poluvodička tehnologija, integrirana u vitlu, kod koje nema trošenja komponenti kao kod uobičajenog upravljanja mehaničkim sklopnicima. 
Wait while more posts are being loaded