Profile cover photo
Profile photo
Hoelang is het vliegen
8 followers -
Alles over reizen, vliegvakanties, bestemmingen en bekende wereldsteden.
Alles over reizen, vliegvakanties, bestemmingen en bekende wereldsteden.

8 followers
About
Posts

Post has attachment
We zijn een tijdje weggeweest, maar hier weer een nieuw filmpje in een nieuwe setting!
Add a comment...

Post has attachment
Heb jij al gezien dat wij vanmiddag stiekem de resultatenpagina hebben geupload? Zoals het nu uitziet blijft het voorlopig, want wij zijn heel erg tevreden met het resultaat! Kijk zelf ook even op: http://new.hoelangishetvliegen.nl/ Uiteraard komen er nog wel wat hippe features aan zoals: actuele weerinformatie, klimaatgegevens, een foto upload & share tooltje.. kortom, allemaal leuke dingen!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nummer 4 in de serie 'New 7 World Wonders'. De Taj Mahal in Agra! Nu je toch in de buurt bent, bekijk direct even de andere twee steden die deel uitmaken van India’s “Golden Triangle”: (New) Delhi en Jaipur!
http://hoelangishetvliegen.nl/Agra-AGR
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Als 3e van de 'New 7 World Wonders'. Is Petra in het schitterende Jordanie
http://hoelangishetvliegen.nl/Akaba-AQJ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Deel 2/7 van '7 Wonders of the World' - #Chichen #Itza - #Mérida ligt in het zuidoosten van Mexico op 25km van de Golf van Mexico. In het centrum van Mérida zijn heel wat bezichtigingen zoals het Plaza Grande en de kathedraal van Mérida. Aangezien Mérida niet ver van de Golf van #Mexico ligt is een uitstapje naar het strand prima te doen. Een leuk stadje aan de Golf is Progreso, witte stranden en een enorme pier (de Calle 82) waar de grote cruiseschepen die van en naar het caribisch gebied gaan aanmeren - http://www.hoelangishetvliegen.nl/Amsterdam-AMS/Chichen_Itza-CZA/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Deel 1/7 van '7 Wonders of the World' - Machu Picchu - #Cuzco ligt in het zuidoosten van Peru. Cuzco is met name bekend als hoofdstad van het Rijk van de Inca’s. Destijds hete het Tawanntinsuyu (het land van de vier windstreken). De stad heeft nog veel dat aan deze tijd doet herinneren. Het nabij gelegen Machu Picchu is veruit het bekendste bouwwerk in deze streek en heeft gezien de adembenemende schoonheid een plekje verovert op de lijst van The new 7 #Wonders of the World. De #Machu #Picchu is gelegen tussen steile bergen en bevind zich op een hoogte van 2400 meter. Trek voor een bezoek aan de Machu Picchu zeker een dag uit want de stad is zelfs nu nog vrij lastig te bereiken. Een aanrader is om vanaf Aguas Calientes de berg per voet te beklimmen dwars door het tropisch regenwoud. Laat je hierbij niet afschikken door de hoeveelheid toeristische mikmak in dit dorp, zodra je het regenwoud inloopt ben je dit weer vergeten. http://www.hoelangishetvliegen.nl/Amsterdam-AMS/Cuzco_(Machu_Picchu)-CUZ/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Barcelona is de grootste stad van Catalonië en  ligt aan de Middellandse Zee.De stad kent bekende gebouwen als Sagrada Familia, Palau de la Musica Catalana en diverse mooie parken. Door de ligging aan de middellandse zee is er een (welliswaar kunstmatig) strand welke naast het centrum ligt. Dit centrum heeft een van de grootste commerciële centra van Europa en de plek bij uitstek  om lekker te winkelen. ‘s avonds kent Barcelona een druk en gevarieerd nachtleven:
http://www.hoelangishetvliegen.nl/Amsterdam-AMS/Barcelona-BCN/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sydney is de grootste en oudste stad van Australië. Sydney ligt aan de Tasmanzee in het zuidoosten van Australië. Het meest bekende gebouw van #Sydney is wellicht het Opera House met de Harbour Bridge ernaast. Overige trekpleisters zijn China Town en het Sydney Aquarium.  Daarnaast kent Sydney ook een aantal nationale parken in de buurt die je absoluut moet hebben gezien. Het National Park Royal en het National park Ku-ring-gai Chase zijn zeer de moeite waard! Zo heeft het Ku-ring-gai Chase een uitkijkpunt ,genaamd West head, met een indrukwekkend uitzicht op de noordelijkste suburb van Sydney:
http://www.hoelangishetvliegen.nl/Amsterdam-AMS/Kuala_Lumpur-KUL/Sydney-SYD/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded