Profile

Cover photo
Verified local business
H&O E-commerce Specialisten
Website Designer
Today Closed
5 followers|16,739 views
AboutPostsPhotosYouTube
Contact Information
Map of the business location
Veenderveld 16 2371 TV Roelofarendsveen Netherlands
Veenderveld 16NLRoelofarendsveen2371 TV
+31 71 744 0084h-o.nl
Website Designer, Advertising
Website Designer
Advertising
Business Related
Business Service
Design Services
Digital Media
E-commerce Service
Services Companies
Web Services
Today Closed
Sunday ClosedMonday 9AM–6PMTuesday 9AM–6PMWednesday 9AM–6PMThursday 9AM–6PMFriday 9AM–6PMSaturday Closed
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
4.8
8 reviews
5 star
7 reviews
4 star
1 review
3 star
No reviews
2 star
No reviews
1 star
No reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Vincent Veenstra's profile photo
Vincent Veenstra
a year ago
Om met Antratek Electronics nog verder te kunnen groeien werd het voor ons tijd om een e-commerce partij te kiezen met veel vakkennis in huis. Via onze hostingpartner kwamen we in contact met H&O. Zij hebben onder andere onze webshop klaargemaakt voor de Duitse markt, waardoor onze slagkracht is vergroot. Met behulp van H&O wisselde we van Payment Service Provider en logistiek partner, wat er voor zorgt dat we betere service kunnen bieden aan onze klanten en tevens kosten besparen bij het verzenden van bestellingen. Een groot voordeel is dat de communicatielijnen bij H&O kort zijn en er altijd de mogelijkheid is om samen nieuwe ideeën te bespreken. Hierdoor hebben we binnen een korte tijd veel conversie optimalisaties op de website door kunnen voeren.
• • •
Frank Egberts's profile photo
Frank Egberts
a year ago
Sinds we samenwerken met H-O hebben ze onze technische ontwikkeling volledig overgenomen, alles verloopt soepel. Ze hebben veel kennis over Magento webshops in-house. Reageren snel en duidelijk (via een overzichtelijk ticketsysteem) en coderen netjes. Er wordt rekening gehouden met updates en veiligheid patches worden automatisch geïmplementeerd. Ook de front-end kant wordt goed beheerd en door het uitgebreide H-O framework worden veel oplossingen standaard geleverd. Kortom: we zouden het zelf niet beter kunnen en zijn zeer tevreden met deze Magento specialist!
• • •
OppoSuits's profile photo
OppoSuits
2 years ago
OppoSuits is gestart als internetbedrijf en maakt nu - in de tweede fase - de uitrol naar retail. Bij deze Online-First-Strategie is de ondersteuning van een specialistische partij in E-commerce belangrijk. H&O bouwde onze eerste webshop in enkele weken waardoor we een vliegende start konden maken tijdens het EK van 2012. Tot op de dag van vandaag vertrouwen we op hun expertise, bijvoorbeeld bij het koppelen van nieuwe fullfilment partijen of de realisatie van een B2B-portaal.
• • •
Finitro's profile photo
Finitro
2 years ago
Finitro is de afgelopen jaren enorm gegroeid en daarmee ook de behoefte naar een kundige technische partij. In H&O heeft Finitro de partner gevonden die snel kan anticiperen op nieuwe ideeën. Of het nu om de ontwikkeling van een maatwerk procesmonitor gaat of de uitrol van een nieuwe storefront. Het persoonlijke contact, het enthousiaste team en de pragmatische instelling zijn pluspunten die we erg waarderen.
Waardijk Schoenen's profile photo
Waardijk Schoenen
a year ago
H&O heeft voor ons een rebuild van het frontend uitgevoerd waardoor wij nu ook onze webshopbezoekers via mobiel kunnen bedienen. Daarnaast heeft een herbouw van de import er voor gezorgd dat een langbestaand probleem omtrent maatvoering van schoenen werd opgelost. Na een grote tegenslag tijdens Nieuwjaar, waarbij drie van onze winkels in vlammen op gingen, heeft H&O snel gehandeld om er voor te zorgen dat onze webshop zo snel mogelijk weer online kon. De betrokkenheid van H&O en de zelfstandige samenwerking die zij hebben met onze zoekoptimalisatiespecialist stellen we erg op prijs.
• • •
Dutch Streamers House's profile photo
Dutch Streamers House
2 months ago
Tof bedrijf, goede service
Quickjewels.nl | Juwelier Romkes's profile photo
Quickjewels.nl | Juwelier Romkes
2 years ago
De juwelen- en sieradenmarkt is constant in beweging, ook online. Het is dus belangrijk dat de webshop continue wordt doorontwikkeld en er met regelmaat nieuwe functionaliteit wordt gerealiseerd. We zijn erg enthousiast over de expertise van H&O hierin en het persoonlijke contact dat we met ze hebben. Ook de samenwerking tussen H&O en onze SEO partners werkt erg goed.
Music All In's profile photo
Music All In
2 years ago
Een webshop als verkoopkanaal runnen is net als retail een voortdurend proces. Met de ontwikkeling van onze Magento webshop heeft H&O bewezen een veelzijdige, kundige partner te zijn. Ook na oplevering zijn ze constant betrokken bij het bieden van ondersteuning en doorontwikkeling van nieuwe functionaliteit, zowel aan de voorkant als achter de schermen.

Stream

 
B2B webshop voor uw franchiseonderneming? Lees over de mogelijkheden van een business to business webshop:
http://www.h-o.nl/business-to-business-webshop
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Slimme tips om je Magento webshop goed te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google!
 ·  Translate
✓ Specifieke voor Magento ✓ Tips die je nog niet kende ✓ Door H&O webshop specialisten
1
Add a comment...
 
H&O feliciteert ook Maikel met het behalen van zijn Magento Developer Certificate. Well done! Maikel vervult binnen H&O de rol van technisch developer, verantwoordelijk voor de implementatiestrategie van maatwerk vraagstukken, koppelingen met ERP-systemen en het naar wens uitbreiden van opensource modules. Met zijn ervaring in Magentosupport en diepgaande technische kennis van het Magentoplatform, is hij de aangewezen persoon voor het vertalen (en beoordelen) van technische requirements naar bedrijfsspecifieke maatwerk modules.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Met Apache's mod_pagespeed kunnen best practices in frontend optimalisatie (cache headers toevoegen, afbeeldingen comprimeren, javascript en css mergen etc.) zonder veel moeite worden toegepast. Pagina's laden sneller, bouwen sneller op én je haalt een mooie Google PageSpeed score. H&O heeft op een rij gezet welk filters zijn toe te passen op Magento webshops! http://www.h-o.nl/blog/best-magento-mod_pagespeed-configuration.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Cool! We hebben onze website http://www.h-o.nl/ vernieuwd en krijgen allemaal positieve reacties!
 ·  Translate
1
Add a comment...