Profile cover photo
Profile photo
Hillbo Choco
Imaginación en chocolate
Imaginación en chocolate
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
"Happiness is knowing there is cake in the oven"
La felicidad es saber que hay pastel en el horno
Photo

Post has attachment
Fa molt i molt de temps, el poble de Montblanc era devastat per un monstre ferotge i terrible, que podia caminar, volar i nedar, i tenia un alè tan pudent, que des de molt lluny amb les seves alenades enverinava l'aire i produïa la mort a tots els qui el respiraven.
El monstre era l'estrall dels ramats i les persones, i per tota aquella contrada regnava el terror més profund. Preocupats per la situació, els habitants de Montblanc van pensar en donar al drac, cada dia de menjar una persona per intentar calmar-lo. El problema era trobar la persona que volgués sacrificar-se cada dia per ser devorada pel drac.
I així va ser com, després d'una llarga discussió, els vilatans van decidir sortejar cada dia qui seria la persona que aniria a parar a l'estómac del drac. Semblaque la jugada els va sortir bé, l'abominable bèstia se'n deuria sentir satisfeta, perquè va deixar de fer estralls per aquelles terres.
Però heus aquí que un dia, la sort va ferque fos escollida per ser devorada la filla del rei. La jove princesa era molt simpàtica, amable, bonica i elegant. Tenia el cor robat de tots els ciutadans, i per aquest motiu centenars de vilatans es van oferir a substituir-la. Però el rei, afligit i adolorit, va ser just i sever, i va considerar que la seva filla era com qualsevol altre: si era el seu torn, l'havia d'assumir.
I així va ser com la donzella va sortir del castell per trobar-se amb la bèstia mentre tot el poble la mirava desconsolat i afligit. Però mentre la noia es dirigia cap al sacrifici, un jove cavaller, amb una brillant armadura, muntat sobre un cavall blanc, hi va fer acte de presència. La donzella se'l va mirar i li va advertir:
—Fugiu! Fugiu ràpidament d'aquí, noble cavaller, si no, apareixerà la bèstia i només veure-us, us devorarà.
El jove cavaller se la va mirar i li va contestar:
—No patiu, noble donzella. Si sóc aquí és perquè he vingut expressament des de molt lluny per protegir-vos i per alliberar el vostre poble d'aquesta fera.
No va tenir temps ni de dir això, que de cop i volta va sortir la bèstia, davant l'horror de la princesa i el goig del cavaller. Va començar una intensa però breu lluita, fins que el cavaller va clavar una bona estocada amb la seva llança a la terrible fera i, així, la va matar. De la sang que en va brollar, en va sorgir ràpidament un roser, amb les roses més vermelles que la princesa havia vist mai. El jove cavaller en va tallar una i l'hi va oferir a la princesa.
Photo

Post has attachment
Ens enamoren les nostres decoracions de xocolata per Sant Jordi. #santjordi  
Photo

Post has attachment
Tenemos una gran variedad de diseños y estampados. Descubre nuestra amplia gama en www.hillbo.com
PhotoPhotoPhoto
Laminas
3 Photos - View album

Post has attachment
¡Eres el mejor papi del mundo!  #diadelpadre  
Photo

Post has attachment
Follow the bunny, he has the chocolate!  #easter  
Photo

Post has attachment
¿Ya tienes las decoraciones de chocolate para el Día del Padre? #diadelpadre  
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Estamos esperando a que salga de su interior #semanasanta #chocolateblanco  
Photo

Post has attachment
Mi corazón chocolate por ti #chocolate  
Photo
Wait while more posts are being loaded