Profile cover photo
Profile photo
Het Hannahhuis
3 followers
3 followers
About
Het Hannahhuis's posts

Post has attachment
In deze tijd van het jaar hebben veel mensen last van een droge, eczeem achtige huid. Door gebruik van de juiste producten kan dit echter effectief worden vermindert, wilt u meer weten welke producten voor u geschikt zijn, lees dan eens ons Blog "wat te doen tegen eczeem"

http://www.hethannahhuis.nl/blogs/blog/wat-te-doen-tegen-eczeem/

Post has attachment
Het hannahhuis trotse sponsor van Kika kinderkankervrij!

Doordat wij in ons gezin persoonlijk zijn geraakt door kinderkanker weten we hoe belangrijk het werk van KIKA is in de strijd tegen deze ziekte. Al langere tijd zochten wij naar een goed doel waar wij als webshop achter kunnen staan en welke we een warm hart toedragen. In ons hart wilden we altijd al iets doen voor één van de goede doelen maar konden we nooit een echte keuze maken, totdat we werden geconfronteerd met kinderkanker in ons eigen gezin. Lees meer hierover in ons blog

Post has attachment
Het is weer september Huidreinigingsmaand. Na de heerlijke vakantie periode is het weer tijd om de huid grondig te reinigen en te ontdoen van de dode huidcellen. In onze webshop vind u dan ook onze nieuwe maandacties die volledig in het teken staan van de huidreinigingsmaand.

Post has attachment
Ben je op zoek naar bodyproducten van Hannah? Lees dan deze blogpost! We vertellen je alle ins en outs over de beste bodyproducten van Hannah

Post has attachment
We komen steeds dichterbij de zomer en dat betekent dat we net als vandaag beter en beter weer krijgen. Heerlijk genieten van het zonnetje dus! Vergeet dan niet de bescherming van je huid tegen de zon. Ben je benieuwd welke producten Het hannahhuis heeft om je huid optimaal te beschermen? Lees dan dit blogartikel!

http://www.hethannahhuis.nl/blogs/blog/bescherming-tegen-de-zon/
Photo

Post has attachment
Ben je nog op zoek naar een mooi moederdag Cadeau, lees dan eens onze blogpost!!!

http://www.hethannahhuis.nl/blogs/blog/verwen-je-moeder-met-dit-moederdagcadeau/
Photo

Post has attachment
Sinds kort is het nieuwste product van hannah verkrijgbaar bij Het hannahhuis. Dit is de hannah 4YOUth. Met hannah 4YOUth wordt magie eigenlijk realiteit. Er is namelijk onmiddellijk zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering zichtbaar op verschillende fronten binnen de huid.

In ons blog artikel leest u meer over dit nieuwe product

Post has attachment
Maak deze maand extra voordelig kennis met de producten van hannah. Bij onze maandaanbiedingen vind je onder andere de kennismakingsset van hannah.

De hannah set laat je kennismaken met een aantal topproducten uit het hannah assortiment, wil jij weten wat deze set voor je huid kan betekenen lees dan het artikel wat wij hierover hebben geschreven.

Post has attachment
Wist u dat Glycolig Gel 6% ervoor zorgt dat de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid niet alleen een stuk gladder, maar kan het serum ook beter worden opgenomen door de huid. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je huid gladder, egaler en steviger wordt waardoor je een heerlijke frisse teint krijgt. Ben je benieuwd wat voor positieve effecten de Glycolic Gel 6% nog meer heeft op je huid? Bekijk dan ons blogartikel welke uitgebreid in gaat op dit product. 

Post has attachment
Wist u dat  Opulence Serum 20% vitamine C bevat welke je nodig hebt om collageen en elastine aan te maken?  Hierdoor wordt de huid niet alleen steviger, maar ook niet geheel onbelangrijk: gladder. Twee vliegen in een klap dus. De Opulence Serum vormt eigenlijk een unieke combinatie welke zorgt voor een super resultaat. Wil je een beter resultaat? Dan kunnen wij je adviseren om Oxys Genes erbij te gebruiken. Dit is een dag- en nachtcrème met een hoog gehalte ingekapselde zuurstof waardoor de celvernieuwing wordt geactiveerd en de huid weer en/of nog meer gaat stralen. Wil je nog meer weten over de Opulence Serum?

Bekijk dan ons blog! 
Wait while more posts are being loaded