Profile cover photo
Profile photo
StoCretec flooring AS
2 followers
2 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Lyst og trivelig arbeidsmiljø med Barrikade industrigulv

Barrikade EP Mono er det fortrukne industribelegg for lagerarealer der en ønsker lyse, fine gulv som er slitesterke, renholdsvennlige og med tydelig oppmerking
Truck baner i lyse farger kombinert med striper for gang og sikkerhetssoner.  Prosjektet er i Småland hvor RA Gulv AB har installert Barrikade EP-Mono på over 10 000 m2  i sølvgrå med striper i signalgul.
Photo

Post has attachment
Enda en skole med Terrazzogolv!
Granly skole
Ca 2000 m2 Steno Terrazzo Traditional Line 2, installert 2016/17
I alle fellesområder, garderober och trapper.
For hovedentrepenør Hent
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16.11.2017
16 Photos - View album

Post has attachment
Skanska valgte Barrikade Steinbelegg til sitt nye hovedkvarter.

På tomtene til gamle Brødrene Sundt Verktøymaskinfabrikken der Grønland møter Grünerløkka ved Aklerselva har Skanska og Entra Eiendom utviklet et helt kvartal av byen, som også består av to verneverdige bygninger. Skanska har sitt hovedkvarter her og i utearealene som danner et attraktivt byrom mellom bygningene og en fin ramme ut mot gateplan er det valgt Barrikade Steinbelegg fra Hesselberg Bygg. Belegget er bygget opp i 18 mm tykkelse med fargen Silver som består av flere ulike, lyse steintyper. Totalt ble det installert ca 900 m2 sommeren 2018.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12.11.2017
5 Photos - View album

Post has attachment
Tøffe gulv for tøffe belastninger

På Mans store verksted på Lørenskog syder det av aktivitet. Verkstedshallene er fulle avvlastebiler, charterbusser og rutebusser som er inne for overhaling. I 2016 og 2017 har Hesselberg Bygg totalrenovert gulvene på oppdrag for hovedentreprenør Haga Berg. Det er installert 4000 m2 med EP Multi som har en slitestyrke og sklisikkerhet som egner seg svært godt for denne type arealer. Den lyse fargen bidrar til at det blir et trivelig arbeidsmiljø. Det er bygget inn fall i gulvet og alle avslutninger mot renner er blitt forsterket. Gulvet er installert av Bas 2.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12.11.2017
6 Photos - View album

Post has attachment
Klær skaper folk, gulv skaper miljø

Norwegian Outlet på Vestby i Akershus er en formidabel suksess. Her finner vi også Gant som har en stor butikk der det kan være over 10 000 besøkende på en god handledag. Etter å ha forsøkt andre løsninger var butikken på utkikk etter et gulv som både var slitesterkt, lett å holde rent og samtidig var med på å skape et attraktivt miljø.

Svaret fant de i Monoart fra Hesselberg Bygg med en metallisk gråfarge og et mønster som er unik for hver installasjon. Gulvet er fugefritt, bygger ca 2 mm og er utført med en matt topplakk. Vår samarbeidspartner Solberggulv har stått for installasjonen.

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
11/10/17
5 Photos - View album

Post has attachment
Hesselberg Bygg kan ESD

Misforstå overskriften rett, men ofte får vi forespørsel om å levere ESD-belegg uten nærmere angivelse av hvilke elektrostatiske egenskaper gulvet skal ha. Det finnes nemlig tre ulike kategorier ESD belegg som tjener ulike funksjoner og som må tilfredsstille ulike standarder;

1.ESD-belegg som skal forhindre eksplosjoner og som benyttes der det lagres/håndteres eksplosivt materiale. Egenskaper skal dokumenteres i henhold til TRBS 2153, også på ferdig installert gulv.

2.ESD-belegg som skal forhindre at elektrisk utstyr og utstyr som inneholder fintfølende elektriske komponenter blir ødelagt. Egenskaper skal dokumenteres i henhold til EN 61340-5-1 (07.2208) og ANSI/ESD-S.20.20-2007, også på ferdig installert gulv.

3.ESD-belegg som beskytter elektronisk utstyr og samtidig beskytter mennesker mot å pådra seg støt i miljøer der en kan bli utsatt for elektriske spenninger som nødvendiggjør dette. Egenskaper skal dokumenteres i henhold til DIN VDE 0100-410 (2007), også på ferdig installert gulv

Sammen med Sto Cretec kan Hesselberg Bygg nå tilby en bred portefølje av ESD-belegg som tilfredsstiller de ulike funksjonskravene, samt et sikkert system for jording. Samtidig finnes det også andre valgmuligheter, slik som beleggtykkelse, farge og overflatestruktur (grad av sklisikring). Sammen med kunden vil vi alltid kunne finne fram til ESD-belegget med de riktige egenskapene, og som samtidig gir et enkelt vedlikehold og lang levetid.
PhotoPhotoPhotoPhoto
09.05.2017
4 Photos - View album

Post has attachment
Komplett portefølje av beleggsystemer til parkeringshus

P-Hus

Parkeringshus er blant de mest krevende type bygg der fugefrie gulvsystemer benyttes gjennom at belegget skal beskytte betongen, først og fremst mot saltholdig vann, samtidig som det selv blir utsatt for stor slitasje fra biler med piggdekk. Gjennom å kombinere produktene fra Sto med Barrikadeproduktene, kan Hesselberg Bygg tilby løsninger for alle typer parkeringshus og alle arealene i et parkeringshus enten det dreier seg om kjelleretasje med fuktproblematikk, mellometasjer med eller uten bevegelser, lukkede eller åpne parkeringshus, toppetasje utsatt for vær og sollys, eller svingsoner og ramper med ekstra stor trafikkbelastning.

De viktigste tilskuddene til vår egen produktfamilie er StoPox 590 EP som er diffusjonsåpent, rissovebyggende og svært slitesterkt, samt StoPox TEP Multitop som er en hybrid mellom epoxy og polyuretan og med en unik kombinasjon av høy fleksibilitet og slitestyrke. Med disse produktene vil vi også tilfredsstille alle relevante krav når det gjelder NS-EN 1504-2 og NS-EN 13813 som er standardene som skal benyttes for å utarbeide spesifikasjoner. Hesselberg Bygg kan parkeringshus!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
03.05.2017
12 Photos - View album

Post has attachment
Terrazzo gulvsystem leveres i en rekke farger og variasjoner. Se mer om dette på våre hjemmesider http://hesselbergbygg.no
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29.04.2017
22 Photos - View album

Post has attachment
Steno Terrazzo ble benyttet til rehabilitering av Grand Café i Oslo høsten 2016. Det er valgt en kombinasjon av standard svart og skreddersydd rød marmorblanding i vestibyle og restaurant. Et klassisk utseende fra 1900 tallet med messinglister. Steno Terrazzo kan utføres på eksisterende faste underlag såframt dette er stabilt. Det gir store besparelser for utbygger. Det kan også utføres på flyt-sparklet underlag eller betong. Gulvet har de laveste levetidskostnadene sammenlignet med de fleste andre gulv og er langt enklere å holde rene sammenlignet med flis eller betonggulv. I tillegg er gulvene spenningsfrie og reduserer faren for oppsprekking og riss. Byggehøyde er kun 6-8mm. Steno Terrazzo egner seg derfor spesielt godt i rehabiliteringsprosjekter. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av prosjektet ditt.

bygg.hesselberg.no/design / bygg@sto.com / tlf: 69273000

Photo
Photo
21.04.2017
2 Photos - View album

Post has attachment
En av verdens mest innovative bedrifter, Tesla, har satset på Barrikadebelegg i flere av sine bilverksteder. Både på Brumunddal, i Tromsø, i Bergen og i Trondheim er det valgt industrigulv fra Hesselberg Bygg.
Photo
Wait while more posts are being loaded