Profile cover photo
Profile photo
Hernee Nazir
190 followers -
FTWM | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor email me: hernee.nazir@gmail.com
FTWM | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor email me: hernee.nazir@gmail.com

190 followers
About
Hernee Nazir's posts

Post has attachment
Alhamdulillah last minutes plan untuk birthday Abang Ilham pada 15 Julai 2017. Ummi memang tak ada niat pun nak buatkan dia birthday party kat rumah. Ummi plan nak beli kek dan potong dengan kawan-kawan kat sekolah je. Tapi dia awal-awal dah warning Ummi,…

Post has attachment
Souvenir dari negeri di bawah bayu. Ada orang tu baru balik cuti-cuti Malaysia kat Sabah. Dia bagi kita souvenir semalam. Thanks ya Noni hehehe. Ni ha fridge magnet monkey 4 beranak hehehe. Bertambah koleksi FM Ummi. Yeay! Lagi satu brooch dan pin shawl.…

Post has attachment
Always feeling blessed.. Alhamdulillah p/s Salam Jumaat..

Post has attachment
Forwarded info dari whatsapp Dibawah ini adalah lokasi setiap negeri bagi menyemak wang tak dituntut. Anda boleh lihat senarai di bawah. Jabatan Akauntan Negara Malaysia @ Negeri Sembilan Tingkat. 10,Wisma Persekutuan, Jalan Dato´ Abdul Kadir, 70990…

Post has attachment
Rezeki petang, duk kecur tengok Lukman punya roti canai homemade sekali rupanya ada rezeki dari Opah. Ilham le buat muka tak malu suruh Opah tapaukan dia roti canai haha. Ya ampun sedap gila sambal tumis ikan bilis Opah. Babah pun cakap sedap. Teringat…

Post has attachment
Mesti korang semua dah sedia maklum tentang berita terkini KWSP bagi peluang peminjam PTPTN untuk melunaskan hutang PTPTN dengan KWSP (Akaun 2) tanpa mengira tahun belajar. Boleh baca entrinya DI SINI. Alhamdulillah Ummi Ilhams dah settle misi membuat…

Post has attachment
Korang.. Nak bagitau ni, jemput datang beramai-ramai ke Joy Design Studio, flagship store di Johor Bahru Sabtu ini 29hb Julai 2017 ye. . Terdapat pelbagai koleksi perabut terbaru yang bakal menambat hati korang, juga terdapat khidmat nasihat mendeko…

Post has attachment
You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

Post has attachment
Didi The Cat Charity is a small organization to help out stray cats in Malaysia. Its a platform to give a chance to cat’s lovers to spread their love. We are currently based in Penang as we are helping out all the free Cat’s Sanctuary here cause most of…

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded