Profile cover photo
Profile photo
hermin sm
31 followers -
Annyong haseyo,,, !!!
Annyong haseyo,,, !!!

31 followers
About
Posts

Post has attachment
ITS MOI!! IM REAL COMEBACK!
HULALALA,,,,, internet geratisan dari tempat Prakerin,, this is not long post, just promo my friends new blog ---> Dewi  bye see yaaaaaa
Add a comment...

Post has attachment
LIFE LIKE A DRAMA :: My special thoughts about Korean Drama Jungle Fish 2
ahhhhh,,, finallyy after a loooong time not blogging. as you know high school life was really crowded Berhubung saya bukan tipikal orang yang suka pergi ke outdoor untuk ngisi  liburan yah,, ini lah kerjaan saya. Nonton TV, Film, Drama korea and main sosmed...
Add a comment...

Post has attachment
LIVE LIKE A DRAMA :: My special thoughts about Korean Drama Jungle Fish 2
ahhhhh,,, finallyy after a loooong time not blogging. as you know high school life was really crowded Berhubung saya bukan tipikal orang yang suka pergi ke outdoor untuk ngisi  liburan yah,, ini lah kerjaan saya. Nonton TV, Film, Drama korea and main sosmed...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Catatan Mengenai hal-hal yang Dapat Kita Lakukan Untuk Sedikit Meringankan Beban Orang Tua
Serigkali kita sebagai anak yang berbakti, merasa ingin membantu dan meringankan beban orang tua. "harus,, cari kerja nih, biar berhenti bikin ortu susah." kata-kata ini yang sering sekali diucapkan teman teman saya. Padahal berhenti bikin ortu susahkan ngg...
Add a comment...

Post has attachment
F(X) - Spread its wingsby (OST God of Study ) Romaji + ENG + INDO
Romanji Nan ajik seotuljiman Geokjeongseureon nunbitboda mareobsi nal pogeunhi anajumyeon jokesseo Nan jogeum himdeuljiman Apeumeun jamsippun ajik manheun nari Irugopeun kkumi nareul dasi ireoseogehae Nalgaereul pyeogo Jeo haneulwiro hwolhwol naraga Nunmure...
Add a comment...

Post has attachment
Just Click And Read It #1
Stella Lee : How She Start Her Own Blog Stella Lee Tips : How to Earn Money When You Are A Student Story About Stella Lee And Japan BEAUTY TIPS : HOW TO NATURALLY CUT DOWN 1-4KG IN 1 WEEK [TIPS] The Right Exersices for Your Body and How to Dress 'Slimly' [...
Add a comment...

Post has attachment
Quotes Dream high 2
In our school there are a lot of people with talent Whenever I see my friend I feel I'm so lacking Like a turtle, a turtle that can never keep up with the hare No matter how hard I tried to follow them When I got there, They already went ahead No matter how...
Add a comment...

Post has attachment
Dream High Quotes #1
Truthfully, whether these student have potential... I don't have the answer But of one thing I'm certain, that these student more than anyone here,
want to fly... Because their dreams is so beautiful, they believe that
their road is a happy one Telling th...
Add a comment...

Post has attachment
Masa-masa Fangirling yang menyanangkan dan juga menggelikan bersama para sahabat Kpopers
flashback ke tahun 2011-2013'an, dimana dunia fangirl adalah hal yang sangat menyenangkan spam adalah rutinitas yang tidak boleh tinggalkan dimana para kpopers sering marah marah kalok dibilang alay ya,, padahal kalok dipikir-pikir emang alay sih hehehe,, D...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded