Profile cover photo
Profile photo
Zeliščna kozmetika Herbio
23 followers -
Feel better - Live better
Feel better - Live better

23 followers
About
Posts

Post has attachment
NE BOJIMO SE PREHLADA

Čas prehladov je tu!

Vendar se ga pri HERBIU ne bojimo, saj ga uspešno krotimo z odličnim Etin evkaliptusovem mazilom (https://www.herbio.org/si/grandma-s-secrets/19-etin-evkaliptusovo-mazilo.html)

Ki ga sedaj lahko dobite tudi VI. Kdor bo namreč med 12. in 15. decembrom 2017 naročil za najmanj 35€ izdelkov v neto vrednosti, mu ga bomo podarili popolnoma brezplačno.

Preglejte torej našo ponudbo, naročite za vsaj 35€ izdelkov, in prejeli boste Etin evkaliptusovo mazilo v vrednosti 17€ gratis.

Naročilo naredite na spletni strani: https://www.herbio.org/si

Vaš HERBIO!
Photo

Post has attachment
MIKLAVŽ OBDARUJE
VI OBDARUJETE SVOJE BLIŽNJE, HERBIO OBDARUJE VAS.

Vsem, ki boste od 6. do 9. 12. 2017 naročili 4 parfume iz naše ponudbe, boste kot darilo prejeli še dodatni parfum po lastni izbiri.

Kako si zagotovite darilo? Preprosto, naročite 4 poljubne parfume in v polje "Opombe" v košarici vpišite še številko petega, ki ga prejmete gratis.

Akcija ni omejena na nakup zgolj 4 parfumov. Če jih boste naročili 8, boste za darilo prejeli 2 gratis parfuma, v polje Opombe v košarici v tem primeru le vpišite šifri obeh dodatnih parfumov; če jih boste naročili 12, vpšite šifre 3 gratis parfumov itd.

Izkoristite to akcijo, in si zagotovite odlična darila zase in za svoje drage!
Photo

Post has attachment
DECEMBER - MESEC OBDAROVANJ
1. 12. do 31. 12. 2017

Tudi HERBIO se pridružuje decemberskemu vzdušju. Zato smo za vas pripravili kar tri pakete, ki jih lahko prejmete po izredno ugodnih znižanih cenah.

Pri sestavljanju paketov smo se trudili ustvariti kombinacije, ki bodo zadovoljile kar najširši spekter naših uporabnikov, ter bodo hkrati primerni letnemu času.

ZANJO
- zeliščna krema za roke
- dnevna krema za obraz Pšenični kalčki
- obnovitvena krema za obraz Avokado

ZANJ
- vlažilna krema Orehova lupina
- kopel za noge Vrbovo lubje
- šampon za lase in telo Zeleni čaj

ZA DRUŽINO
- gel za prhanje 7 zelišč
- kamilična krema
- arganovo olje

Pregled paketov in naročila: https://www.herbio.org/si/146-posebna-ponudba
Photo

Post has attachment
MOVEMBER
Moški dnevi pri HERBIU - 28. do 30. 11. 2017

V dneh, ki smo ga pri HERBIU namenili moškim, njihovemu zdravju in počutju, vam bomo za vsaka kupljena 2 moška parfuma podarili še naš Balzam po britju.

Kako do nagrade?

Iz naše zaloge izberete 2 poljubna moška parfuma in ob oddaji naročila v košarici pod opombe napišete geslo MOVEMBER.

Če boste naročili 4 moške parfume hkrati, v polje opombe dvakrat vpišite geslo MOVEMBER, in prejeli boste gratis še 2 balzama po britju itd.
Photo

Post has attachment
ČRNI PETEK PRI HERBIO

Na Black Friday 24. 11. 2017 v Herbiu vsem, ki boste naročili izdelke v vrednost nad 35€, brezplačno pošljemo še našo odlično kremo Pupa (vrednost 35€).

Kaj morate storiti, da prejmete brezplačno darilo?
V bistvu nič posebnega. Poskrbite le za to, da boste v petek obiskali našo spletno stran https://www.herbio.org in oddali naročilo, ki bo doseglo vsaj 35€ neto vrednosti, za vse ostalo poskrbi sistem.
Photo

Post has attachment
HERBIO LETNO SREČANJE
Leto je se je spet zavrtelo in ponovno je napočil čas, da se srečamo. Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 30. 11. 2017 ob 18 uri v Žalcu, Ul. heroja Staneta 9, kjer vam bomo predstavili, kaj vse smo uspeli uresničiti v letošnjem letu, kaj želimo in nameravamo narediti v naslednjem letu, ter vam ob tem postregli še s kakšno koristno vsebino. Seveda ne bomo pozabili niti na prigrizke, da boste lažje zdržali niti na rujno kapljico, da si bomo lahko nazdravili ob prihajajočem novem letu. Podrobnosti pa najdete na priloženem vabilu.
Se vidimo!
Photo

Post has attachment
🍀 HERBIO PAKET MESECA 📦
LEPOTA IN NEŽNOST
V novembru smo za vas pripravili paket za čiščenje in nego kože, s katerim boste po poletju, v katerem smo bili izpostavljeni močnemu soncu, poskrbeli za lep in mladosten videz.
Paket sestavljata Hidrolat vrtnice, ki se odlično obnese kot tonik za čiščenje vseh vrst kože, un Arganovo olje, primerno za nego zelo občutljive in utrujene kože.
Za več informacij in naročila kliknite na sliko.

Post has attachment
HERBIO PAKETI UGODNOSTI
BREZPLAČNA KREMA KALEI
Pri zadnji akciji "Od petka do petka" se nam je pripetil komunikacijski nesporazum. Ker razumemo žalost in razočaranje določenih Herbio članov, smo se odločili, da vsem ponudimo dodatni termin, v katerem si lahko zagotovite gratis kremo KALEI.

Ponudba traja 1 dan, in sicer v petek, 3.11.2017 od 00:01 do 23:59 ure.

Če boste torej v petek (3.11.2017) v spletni trgovini Herbio naredili nakup, ki bo presegal 35€, vas čaka gratis krema KALEI.

Potrudili se bomo, da bo teh komunikacijskih nesporazumov v prihodnje čim manj ter se vam zahvaljujemo za razumevanje.
Prijetno nakupovanje!
Photo

Post has attachment
HERBIO PARFUMI
Kot smo že omenili, je Herbio lansiral novo prodajno linijo - unikatne in originalne parfume z visoko vrednostjo oljne esence. Trenutno so na voljo šest (6) ženskih in štiri (4) moške dišave, v kratkem pa bomo nabor popestrili s še desetimi novimi. Vabimo vas, da jih preizkusite. Na voljo so tudi testerji, da se boste lažje odločili, kateri je pravi za vas. Nakup parfumov je možen na spletni strani Herbio na enak način, kot velja za vse ostale izdelke.
Hkrati bi vas radi spomnili na današnjo akcijo "PETEK 13", ki vam omogoča, da za vsake tri kupljene parfume brezplačno prejmete še zeliščno kremo Pupa.
Za več informacij o parfumih in o akciji pišite na foto@herbio.si.
Photo

Post has attachment
AKCIJA PETEK 13 - HERBIO PARFUMI
Danes je zaživela nova HERBIO prodajna linija - parfumi. Gre za visoko kakovostne originalne parfume, ki bodo dopolnili naš prodajni asortiment.
Da bi jih kar najbolj in najhitreje približali našim strankam, in hkrati tudi obeležili "zloglasni" petek 13, smo se odločili organizirati enodnevno prodajno akcijo.
Kdor bo v petek, 13. 10. 2017 kupil tri poljubne parfume iz naše ponudbe, mu bomo brezplačno za nagrado poslali še kremo Pupa.
Še več, po eno kremo Pupa boste dobili za vsak mnogokratnik števila 3 kupljenih parfumov.
Vse, kar morate storiti je, da ob zaključku naročila v polje Opomba v košarici vpišete besedo PUPA za vsak "trojček" parfumov (primer: če ste naročili 6 parfumov, vpišete PUPA, PUPA).
Za dodatne informacije o parfumih in akciji pišite na foto@herbio.si.
Photo
Wait while more posts are being loaded