Profile

Cover photo
Henrik Rasmussen
Works at Overalt
Attended Islev Skole
Lives in Tølløse, Denmark
482 followers|71,201 views
AboutPosts

Stream

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Er DIN hjemmeside mobilvenlig?

Hvis ikke, så skal du vide, at det stort set er det samme som at have ubeskyttet sex!

Eller at køre automobilet i regnvejr med dæk uden slidbaner!

Ja, du læste rigtigt.

Se bare, hvad der er sket for +Morten Vadskær og hans vulkaniseringsforretning  efter Google har rullet den ud i dag.
 ·  Translate
 
+Kondomaten er ikke mobilvenlig, så vi er blevet straffet hårdt i dag. Gået fra 1ste pladsen til 2.-pladsen. Dang den opdatering fra Google slog hårdt (er dog stadig en tøsedreng, der er i gang med at lave den responsive)
 ·  Translate
4 comments on original post
1
Tim Pedersen's profile photo
 
Spørgsmålet er om det slå igennem med det samme over alt eller om der skal gå noget tid? Men jeg har samme udfordring og er nok også en tøsedreng. 
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Hvad sker der for +Crawlr.dk ?
"Mangler data? Klik her for at låse op." Men det kan man så ikke.
 ·  Translate
1
Crawlr.dk's profile photoPer Allerup's profile photoHenrik Rasmussen's profile photo
7 comments
 
+Per Allerup skal prøve næste gang - her til aften prøvede jeg en specifik søgning og kunne ikke låse op, heller ikke efter F5. Jeg ved ikke hvad jeg gjorde, men efter flere forsøg lykkedes det til sidst. Men jeg sender når jeg oplever det igen - tak Per :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Til mine konkurrenter og wannabe's!

Hold dig langt langt væk fra denne SEO bog! Jeg vil gerne have, at du fortsætter med at lave de samme fejl om og om igen, så JEG kan fortsætte med, at ranke #1 i SERP.

Så selvom det er fristende, at spare så mange penge på den formentlig bedste SEO bog nogensinde, så håber jeg virkelig, at du har brugt alle dine penge på julegaver og andet hejs.

Så smut ned til bageren i stedet, og køb en kransekage til Nytårsaften. Jeg lader allerede champagneproppen springe, når +Thomas Rosenstand kl. 24 i dag lukker for tilbuddet og du ikke nåede at få SEO-LEX14 til billige penge.

Godt nytår!
 ·  Translate
 
SEO-LEX med en besparelse på 700 kr? SÅ er det jul!
Til og med 30. december 2014 koster SEO-LEX14 (nyeste udgave) 795 kr. ekskl. moms i stedet for 1.495 kr.

Det er jo jul, og livet og vejret er herligt. Lad os fejre det med at gøre MANGE flere glade mennesker i stand til at få MEGET mere ud af deres hjemmeside.

Hop ind på http://www.seo-lex.dk og slå til!

P.S.: Jeps - hvis du vil købe uden moms, er den pris selvfølgelig også nedsat. Se mere i højre side af seo-lex.dk

God læselyst!
 ·  Translate
3
Thomas Rosenstand's profile photo
 
Tusind tak for de pæne ord! Godt nytår!
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Kan du hjælpe med en praktikplads?

Min super rare yndlings papsøn er ved at uddanne sig til datamatiker. Fra januar skal han i 10 ugers praktik, og han har sendt ansøgninger ud, men kun fået to svar. De havde ikke lige ressourcerne pt. til, at tage en praktikant. Så nu prøver jeg, om der skulle være muligheder i netværket på G+. Jeg bad Kim om, at lave en liste over de “ting”, som han gerne ville afprøve i en praktik, så der var noget at gå efter, for den eller de, der kunne have mulighed for at tage ham i praktik. Kan du hjælpe?
Hvis du kan, er du velkommen til at tage direkte kontakt til ham. Hans kontaktoplysninger finder du i dette Dropbox link til hans CV: http://goo.gl/upJZYg

Kim bor i Valby, og hér er hans liste:

1. iOS / Objective-C
Min helt store interesse ligger inden for dette felt. Jeg synes det er både sjovt og spændende at lave apps til telefoner. Det er ikke bare oppe i tiden, men kan næsten kun bliver større med de muligheder der er. Jeg synes at det er interessant, at du kan gå fra idé til produkt på utrolig kort tid, men også at du kan nå ud til rigtig mange mennesker med dit produkt. Jeg har ikke den store erfaring med at lave deciderede apps til iPhone, da jeg kun har prøvet at lave små spil til den. Men interessen er der, og jeg er lærenem hvad dette angår.

2. Java
Java er et sprog, som jeg har arbejdet intenst med det første halvandet år af min uddannelse. Det er det sprog jeg kender bedst, og vil bestemt ikke have noget imod at blive udfordret her. Har ikke nogen præferencer som sådan, da jeg rigtig gerne vil bygge oven på den viden jeg har i forvejen. Alt fra opsætning af, og udtræk fra databaser til android apps kan bruges her.

3. Web development
Dette kunne være spændende at arbejde med, da jeg før eller siden kommer til at skulle arbejde med hjemmesider og webapplikationer. Jeg har ikke den store erfaring inden for dette område, udover en smule selvlæring og et valgfag på skolen. Har ved siden af skolen haft brugt omkring en måned på at læse om php, css og html. Igennem valgfaget lærte vi at arbejde med hjemmesider igennem ASP.NET MVC. Jeg har derfor kun skrabet overfladen her.

4. Andet
Der er stadigvæk mange sprog, om jeg slet ikke har prøvet at arbejde med.
Igennem min uddannelse har fokus været på Java, og det at arbejde med objektorienterede sprog. Er klar på at skulle arbejde med andre sprog, da jeg ser alt som en udfordring og mulighed for at lære noget nyt.

Generelt er der ikke nogen stor præference mellem mine prioriteringer, da jeg først og fremmest gerne vil opleve og lære, hvordan det er at arbejde i en virksomhed, der beskæftiger sig med disse ting.


Pga. økonomien, skal det være København/Sjælland, da dobbelt husførelse desværre ikke står på budgettet. Jeg takker på forhånd for hjælpen, og ønsker en rigtig dejlig jul og godt nytår.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Hvem ville du kåre som årets mest flabede, arrogante, selvhævdende og dygtige e-købmand?

Mit bud er gummisælgeren +Morten Vadskær som gennem hele 2014 har krydret min daglige G+ strøm med sine frækheder til både stor morskab og forundring.

Se bare det seneste eksempel herunder:
 ·  Translate
 
Folk er åbenbart ikke vant til at det bare virker :-D
 ·  Translate
2
Henrik Rasmussen's profile photoMads Nordskov's profile photoMorten Vadskær's profile photo
6 comments
 
Tak, +Mads Nordskov 
Add a comment...
Have him in circles
482 people
Dale Harris's profile photo
Frederik Barfoed's profile photo
Markedsføring i Nørdland's profile photo
Daniel Casa's profile photo
Jes Conradsen's profile photo
John Petersen's profile photo
Mikael Kristensen's profile photo
Hasse Vilstrup's profile photo
Brian Anabwani's profile photo

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
".....hvis du piller i en ende, så sker der ting i den anden ende, som du ikke havde regnet med,« siger Mikkel ‘deMib’ Svendsen."

Jeg er vild med den formulering. Vil du også vide hvad Mikkel taler om, og hvilken ende han har fat i, så se i artiklen. Måske har han fat i den lange ende?
 ·  Translate
En uhensigtsmæssighed i Google’s algoritmer rammer en særlig type virksomheder og gør, at deres indhold aldrig dukker op på søgemaskinen. »Svært at løse,« siger ekspert.
3
Esben Rasmussen's profile photo
 
Men hvis man har fat i den lange ende og det er den man piller ved, så er det jo kun den anden korte ende, det kan gå ud over - og det er vel ikke så ringe ;-)
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Er lige kommet hjem fra den mærkeligste indkøbstur nogen sinde. Jeg handler 99 % i vores lokale SuperBrugsen, som normalt er helt fantastisk. Efterhånden kender jeg brugsuddeleren så godt, at jeg altid får et par gode tips om nye tiltag, kommende rabatter, kommende nedsatte varer osv.

Op til højtider, er der sindssygt travlt og butikken bugner med varer, og nye bliver sat på hylder hele tiden. Det er et velassorteret supermarked, med super kundeservice og alt spiller.

I dag var butikken halvtom, personalet var ikke så glade og smilende som de plejer, og brugsuddeleren havde knap nok tid til at hilse. Der var ingen, der satte nye varer på plads eller noget i den retning.

Vi var mange mennesker, der nærmest løb rundt for, at finde de varer vi skal bruge til påsken - de fleste af os uden held.

Jeg blev rent ud sagt sk** irriteret og insisterede på at få brugsuddeleren i tale. Til sidst hev han mig ind på kontoret og forklarede situationen. "Men du siger det sq ikke til nogen, Henrik!"

Det er nærmest forfærdeligt det der er sket med COOP, og jeg har overvejet i over en time, om jeg tør skrive det her - men nu gør jeg det.

Det viser sig, at COOP er blevet overtaget af koncernen bag WalMart. COOP har fået en uge til at sælge ud af varer og personalet er opsagt. Om præcis en uge fra dags dato overtager Walmart driften, og nye ansatte overtager ansvaret for butikkerne.

Min brugsuddeler fortalte endvidere, at fra kl. 16-18 vil alle COOP butikker sælge alle varer med 75 % rabat. Det er ikke noget de har skiltet med, for de har ikke villet skuffe kunder, hvis der ikke er så mange varer tilbage.

#COOP   #WalMart   #nyheder  

Det var de triste nyheder på denne 1. april
 ·  Translate
3
Thomas Løwe's profile photoHenrik Rasmussen's profile photo
2 comments
 
hahaha tak +Thomas Løwe - den havde jeg ikke set hahaha
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Så bliver e-cigaretter snart den nye smuglervare, når danskerne begynder at køre over grænserne efter lidt damp. Gad vide om vi også vil se smuglerbåde ved de danske kystlinjer fremover.
 ·  Translate
Regeringen vil gøre det helt af med de elektroniske cigaretter.
1
Henrik Rasmussen's profile photoKristian Konradsen's profile photo
4 comments
 
Ja hvis de selv blander (kender intet til branchen) så giver det mening, at det bliver dyrt for dem. 

Men enig i, at det ligner et bud på, at få mere ensartet produkter (hvor man kender indholdet) samt få de store spillere ind på markedet.
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
ePub eller pdf - hvad er bedst?

Hvilken udgave er mest læsevenlig. Er der specielle krav til windows for at kunne læse ePub filer? Kan den læses i android og hvilken reader skal jeg vælge til de to systemer?

Tusinde tak for jeres svar - og god weekend!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Er du Simon? Eller måske David? Jeg kender jer begge....


http://www.tickld.com/x/i-wish-i-worked-with-this-manhes-hilarious
 ·  Translate
1
1
Joe Micheau's profile photo
Add a comment...

Henrik Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Er DU AdWords EKSPERT?
- eller har DU arbejdet professionelt med SEO i minimum 2 år?

Kunne du tænke dig, at arbejde sammen med et par af de fremmeste SEO folk?

Så skulle du overveje at forfatte en ansøgning med et par af de dyre keywords og rigtig godt straight forward content. Smide det ind i en lækker email med et par klikbare links til hhv. dit CV og noget af dit arbejde.

Lige hér skal du ikke gå efter de lavest hængende frugter!

Og havde jeg haft 2 års professionel erfaring med SEO i stedet for 2 års amatør erfaring, havde jeg allerede sendt den email og ikke postet dette.....

Men det kan DU gøre, hvis du vil arbejde sammen med +Mikkel deMib Svendsen  og +Henrik Bondtofte i det nye +Waimea Digital . Se blot hér: http://www.waimea.dk/jobs/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Jeg har tre spørgsmål, som jeg håber nogen kan besvare:

Jeg har benyttet css koden, som Thomas Løwe har angivet i et andet indlæg, til at lave "læs mere" knapper. For at dette ikke bliver overskrevet ved opdateringer af plugin'et, har jeg placeret koden i mit child themes css fil. Så langt, så godt, men linket til forhandlerne (forhandlernavnene) er blå, og det samme er selve teksten "læs mere" i knapperne. Til knapperne, har jeg ændret koden, så den skulle vise hvid tekst både ved hover og ikke-hover, men kun hover slår igennem med hvid. Hvis jeg ændrer den universelle linkfarve til hvid, fungerer det med "læs mere" teksten, men så bliver linket til forhandlerne også hvid, og den skal have en helt anden farve, der matcher temaets farver. Så nu er spørgsmål

1. Hvordan får jeg ændret farven på link til forhandler til en anden farve end blå, og samtidig ændret farven til hvid i ikke-hover på "læs mere" linket - og vel at mærke i child temaets css kode?

Jeg bruger standard tabel, som jo så bruger temaets indbyggede tabel og tabeldesign. Det ser fint ud, bortset fra en ting. Overskriftsrækken er grå, som den skal være, men istedet for at den næste række er hvid, som det normale i temaet, er den også grå, og først tredje række er hvid og så fremdeles:

2. Hvordan får jeg tabellerne til at følge temaet 100% og ikke lave rækkefølgen af hhv grå og hvide rækker om?

Jeg bruger shortcodes til at sætte affiliateplugin tabellerne ind i indlæggene, da jeg skal have dem flere steder i hvert indlæg. To af stederne skal jeg kun vise den billigste butik, men fortsat vist i en tabel. Lars har svaret, at der manuelt skal indsættes HTML tabeller. Jeg kan kun finde shortcodes der viser forhandlerens navn og totalprisen, så mit næste spørgsmål er

3. Er der shortcodes, som viser pris (uden levering) og leveringspris, så jeg kan vise det samme i disse tabeller, som i den samlede tabel (forhandler, pris, levering, totalpris, læs mere)?

Jeg takker mange gange på forhånd.
 ·  Translate
1
Mads Nordskov's profile photoHenrik Rasmussen's profile photoLars Daniel Rasmussen's profile photo
6 comments
 
Nej jeg har desværre ikke haft tid til det - men enhver frontender / udvikler vil kunne hjælpe dig, hvis du har andre i dit netværk :-)
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
482 people
Dale Harris's profile photo
Frederik Barfoed's profile photo
Markedsføring i Nørdland's profile photo
Daniel Casa's profile photo
Jes Conradsen's profile photo
John Petersen's profile photo
Mikael Kristensen's profile photo
Hasse Vilstrup's profile photo
Brian Anabwani's profile photo
Work
Occupation
Social Worker, Blogger, Internet Marketing, Creative Bean
Employment
  • Overalt
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Tølløse, Denmark
Story
Tagline
Cool Beans!
Introduction
Siden 1998 arbejdet som socialrådgiver både i det private og det offentlige, hovedsageligt på arbejdsmarkedsområdet. Jeg er freelancer og benyttes som vikar eller konsulent af jobcentre ved akutte eller specielle opgaver.

I have ONE big passion and it is not G+! It is coffee. Not the average black bitter tasting substance you find on the shelves in the supermarket. No, my passion is the specialty coffee. Fortunately one of my skills are coffee roasting to perfection, and I used to be working professionally with coffee roasting. 
Education
  • Islev Skole
    Folkeskole
  • DSH
    Socialrådgiver
Basic Information
Gender
Male