Profile

Cover photo
Henrik Kepler
Works at Nordic Sport
Lived in København
279 followers|152,818 views
AboutPostsPhotos

Stream

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
Har du en Iphone og savner lidt inspiration til hvad du egentlig kan med den, eller er du i tvivl om hvordan du fx. justere eksponering for at få bedre billeder? så tøv ikke med at læs min kollegas guide med 26 tips og tricks - den er god! Find den her: http://bit.ly/1U8MOG2
 ·  Translate
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
Jeg har prøvet Huawei P9, og er man til Android, design og rigtig lækker kvalitet - så skylder man sig selv at se nærmere på denne mobil
 ·  Translate
 
Så skete det endelig, den nye Hauwei P9 er åbnet for salg i Fullrate webshoppen.

Huawei P9 er den nyeste version af den meget kendte P serie, der allerede fra sidste år, satte Huawei på det danske smartphone kort.

Som noget ganske nyt er Huawei denne gang gået sammen med Leica for at udvikle et spændende koncept med 2 x 12mp kamera. Det ene kamara er dedidkret til sort/hvid og det andet er til farve.

Med Huawei P9 får du en Android mobil med seneste version, 6.0 Marshmellow og Huaweis eget EMUI 4.1 brugergrænseflade.

Du finder Huawei P9 her: https://www.fullrate.dk/huawei/p9

#huaweiP9 #huawei #Fullrate
 ·  Translate
Huawei TalkBand B2 til de første, der køber Vi har fået fat i nogle fede Huawei TalkBand B2 ure, som vi giver gratis til de første 25, der køber P9. Huawei’s TalkBand B2 bringer dine bærbare enheder ind i næste generation og giver dig alt, du behøver, til ”smart living”. Med automatisk aktivitets-tracking, søvnmonitorering og håndfrie opkald med krystalklar lyd via det indbyggede Bluetooth Headset som du nemt klikker ud. Huawei P9 og TalkBand...
View original post
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
Det er nu egentlig ret cool det her :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
det skal da prøves :)
Steal My SEO Dashboard for Google Analytics
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Diskussion  - 
 
Jeg har en lille "fejl" jeg lige skal have rettet, det er når jeg ser ADWORDS i min GA, så er der en af mine kampagner der tæller dobbelt - hvor skal jeg se efter fejl henne ? 

Har flere kampagner der fungere helt perfekt, det er kun den her ene der driller mig.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Diskussion  - 
 
Det er rigtigt "sjovt" at sidde og kigge tal på ens Adwords, og dejligt "nemt" at forholde sig til når salgstragten er: Adwords --> Webshop --> Salg. 

Men jeg er jo i den heldige situation af vi har stor fysisk og meget nichepræget/specialist butik hvilket betyder at min salgstragt meget ofte ser sådan her ud: Adwords ->webshop -> fysisk butik -> Salg.

Det betyder i praksis at jeg tillader nogle måske lidt vilde søgeord at fortsætte selvom de har en urentabel CPA kørende.

Mit spørgsmål går på om andre herinde også har en stor fysisk butik tilknyttet - og hvad gør i når i kigger jeres Adwords igennem - er det bare på gefuhl eller er der en smart måde.

+Jacob Kildebogaard What to do ? (mener du har skrevet indlæg omkring offline adwords tracking)
 ·  Translate
1
Anders Amby's profile photoHenrik Kepler's profile photo
2 comments
 
Hej anders, 

Ja det vil være en løsning, men vi er en special butik så vores kunder rejser langt for at komme til os (vi bor i kbh og har fysiske kunder fra hele dk)
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Kepler

Tech Talk & Opsætning  - 
 
Hey alle !

Jeg er ved at få lidt lange løg af ventetiden på betaling i min shop, og kunderne forstår heller ikke ventetiden og afbryder deres køb GRRRR!

Jeg bruger Quickpay som betalings gateway.

Er der nogle af jer herinde der har optimeret så ventetiden ikke bliver så lang? 

Mener du +Morten Vadskær  har gjort det før eller?
 ·  Translate
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
Er du ude og søge kvalitetslinks til dit site eller webshop, så bør du lige kigge forbi +Henrik Bondtofte Han har netop sat #linkklubben i luften, hvor du for en flad 50ér kan få links.
 ·  Translate
 
Nylanceret tjeneste: Linkklubben
Få fire linkmuligheder direkte i din mailboks, hver måned. Linkbuilding har aldrig været nemmere.

Du betaler kun 199 kr. ekskl. moms. pr. måned for dine fire linkmuligheder. Du modtager den første mail, lige så snart du har tilmeldt dig. 
 ·  Translate
11 comments on original post
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
Er du til design, mobil, android og elsker du at tage billeder, så skal du se på denne Huawei P9. Jeg har selv testet den og samarbejdet med Leica er rigtig spændende.
 ·  Translate
 
Huawei starter foråret med en præsentation af deres nye top model Huawei P9, og har i samarbejde med Leica udviklet et spændende dual kamera koncept. P9 kommer med 2 x 12mp kamerarer, hvor den ene er til farve og den anden er til monocrome. Det gør at du får et mere detaljerigt billede, flere kreative muligheder samt en større dynamic range.

Et spændende nyt samarbejder der allerede nu giver rigtig gode anmeldelser rundt om i verdenen. Huawei P9 kommer på hylderne den 2 maj - men du kan allerede nu skrive dig op til et her: https://www.fullrate.dk/huawei/p9
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
Så er der guld at henter derude :)
 ·  Translate
 
Jeg søger et studiejob/deltidsstilling (10 – 15 timer/ugentligt) inden for online markedsføring.

Siden 2008 har jeg været professionelt beskæftiget i online verdenen og gennem tiden tilegnet mig et solidt erfaringsfundamenet med:

- Udvikling af webapplikationer. Jeg har programmeret flere webshops fra bunden samt et hav af affiliate websites.
- Søgemaskineoptimering og i særdeleshed linkbuilding. Gode, stabile resultater i mange konkurrenceprægede nicher kan dokumenteres
- Positiv drift af Google Adwords konti med budgetter på >100.000 DKK.
- Opsætning af store, avancerede online kampagner på sociale medier
- Integration og forståelse for Google Analytics
- Udvikling og drift af affiliate websites, der har genereret millioner i kommission
- Mailkampagner og salgsorienterede nyhedsbreve
- Automatisering

Jeg har jeg holdt foredrag på flere forskellige markedsføringskonferencer, og udgivet et hav af konkrete blogindlæg.

Det ideelle match vil være en mindre eller mellemstor virksomhed/webshop, der søger en kompetent og målbevidst inhouse-medarbejder til at løfte deres online tilstedeværelse og katalysere deres leadgenerering/omsætning gennem de digitale kanaler.

Af flere grunde skal arbejdspladsen være i københavnsområdet. Har I kontor et andet sted i landet, kan det løses via en lejet kontorplads i København, og en månedlig arbejdsdag på jeres kontor. 

DEL meget gerne -  Jeg belønner alle, der deler, med et godt link ☺

Kontakt: casper@dm9.dk- tlf 53 33 53 53 
 ·  Translate
13 comments on original post
1
Add a comment...

Henrik Kepler

Shared publicly  - 
 
kom i sving ! så nemt kan det beskrives - denne bog sikre du får god værdi fra dine adwords initiativer
 ·  Translate
 
Juni tilbud
Vil du bruge sommeren til at opgradere dine AdWords kompetencer, så er det nu du skal slå til. Du får 150 kr i rabat ift. normalprisen på pakken med ebog og paperback. Tilbuddet gælder kun juni ud og så længe lager have af fysiske bøger. www.webanalytiker.dk/boeger/adwords-for-webshops/?utm_source=gplus&utm_medium=social&utm_campaign=gplus_juni150

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, og for mange er bogen tjent ind på får dage eller uger hvis du bruger de gode tips og tricks jeg deler. 
 ·  Translate
4 comments on original post
1
Jacob Kildebogaard's profile photo
 
Mange tak for deling og de pæne ord +Henrik Kepler  :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Henrik Kepler

Generel diskussion  - 
 
Mobil mig her der og alle steder - det er lidt en "ny" tid vi som webshop ansvarlige har kastet os ud i når vi alle har optimeret os til mobil trafikken og jagter kundernes guld der også. Men et spørgsmål jeg stiller lidt mig selv er så "hvad skal jeg forvente?" og kigger jeg isoleret set på konverteringsgraden af mobil - ved jeg ikke om jeg skal grine eller græde. Derfor et spørgsmål ud i det blå, måske besvaret af lidt klogere folk end jeg selv.

Hvad er en god konverteringsgrad på mobil for mig? 

Det kan naturligvis ikke siges 100% og rigtige mange ting spiller ind, men hvis jeg nu skal stikke en finger i jorden, så føler jeg at 50-60% af konverteringsgraden jeg har på desktop, er et godt mål at gå efter - og faktisk lige under Tablet.

Har du sat dig et mål - og hvis du har hvad er det så?
 ·  Translate
1
Kim Sinkbæk Sørensen's profile photo
 
Principielt er alt under 100% vel noget der skal optimeres?
Bortset fra det er jeg selv virkelig overrasket over hvor mange salg der kommer fra mobile enheder. Jeg kan umiddelbart kun udtale mig på baggrund af mine egne data og der er derfor en masse ting der spiller ind, bl.a. at jeg ganske enkelt ikke sælger så meget :)
Men jeg er alligevel overrasket og faktisk også chokeret over hvor meget potentiale der er i kunder fra mobile platforme. Så for at vende tilbage til dit spørgsmål har jeg ikke sat mig et konkret mål mht. konverteringsgraden. Men jeg har sat mig det konkrete mål, at mobil og social media er det der skal prioriteres højest i den optimering jeg skal foretage i den nærmeste fremtid.
Altså, intet konkret, kvantificérbart mål, men en klar opprioritering, der gerne skulle konvertere (mindst) lige så godt som desktop-brugerne. Håber det giver mening.
 ·  Translate
Add a comment...
Collections Henrik is following
Work
Occupation
E-commerce manager hos Nordic-sport, Danmarks største på Langrend, Rulleski, Rulleskøjter - vi forhandler også Løbehjul og skateboards
Skills
Bred marketing og multimedie person, med fokus på webshop, SEO, Adwords, Content marketing og optimering.
Employment
  • Nordic Sport
    e-commerce manager, 1 - present
    Nordic sport blev startet i 2006 og er i dag Danmarks største og eneste special butik indenfor langrend og rulleski. De seneste år har efterspørgselen på rulleskøjter været stærkt stigende, og Nordic-sport er med et professionelt medarbejderteam, god beliggenhed samt et velfungerende værksted blevet en førende aktør på det danske rulleskøjte marked. Vi brænder for det vi arbejder med, vi anbefaler og sælger ikke noget vi ikke selv kan stå inde for, Nordic sport er ikke altid billigst, men lægger stor vægt på kvalitet, service og rådgivning, hvilke betyder at vi ofte bruger lang tid på at sikre det rette produkt til den enkelte kunde. Nordic sport har fysisk butik på jagtvej 195 på Østerbro i København, her kan du se og prøve alle vore produkter, samt finde det udstyr der passer til dit behov, du kan også hente varer der er købt på websiden. Ansvarsområder: - SEO - Adwords - Webshop - Intern projektledelse - Online Marketing
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
Story
Tagline
Online geek der elsker E-handel, new tech, new ideas!
Introduction

Online person der brænder for synlighed, tilstedeværelse, cross platform medier og e-handel. Har beskæftiget mig med internet i mere end 15 år i en kombination af iværksætteri, marketing, salg og software udvikling.

Er i dag E-commerce ansvarlig for Danmarks mest interessant niche sports butik, der med afsæt i langrend og rulleski har etableret en ledende position. Produkt sortimentet er i dag udvidet fra vintersæson til at være en helårs butik med veludviklet online webshop og har dermed nu fokus på Langrendsski, rulleski, rulleskøjter, løbehjul herunder trick løbehjul og løbehjul til børn -  samt tilbehør.

Vi brænder for det vi laver og derfor deltager vi også i udviklingen af vores niche produkter og tilbyde gratis introduktion til rulleski hver Onsdag fra vores butik på Østerfælled torv 41 i København.

følge os på vores G+ profil her: google.com/+Nordic-sportDk

Fritiden bruges aktivt, både inden for tennis og andre sportsaktiviteter - dette kombineret med en interesse for fotografering med webside her: www.henrik.kepler.dk 

Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
København
Contact Information
Home
Email