Shared publicly  - 
 
Søger p.t. en account mannager, der kan finde ud af at sælge SEM-ydelser. Skriv en mail til henrik@bondtofte.dk hvis det kan have din interesse!
Translate
30
13
Lasse Poulsen's profile photoLars Nørgaard Graversen (SEO Specialist)'s profile photoKarin Buch-Nielsen's profile photoBjarne Haaland Larsen's profile photo
18 comments
 
nok ikke lige det du skal skrive i ansøgningen +Leo Jørgensen 

SEM stands for “search engine marketing.” It is the process of gaining traffic from or visibility on search engines. The phrase is also sometimes shortened to “search marketing.”
Translate
Translate
 
I den moderne verden betyder SEM også selvvalgt enlig mor! DET kan sku blive en noget tvetydig manager-jobbeskrivelse ;-)
Translate
 
Kan man da bare ikke skrive dansk

Translate
 
+Jakob D V Andersen Syntes du går lige til grænsen (med mindre jeg misforstår dig). Det er ikke særligt smart at tale ned til folk, blot fordi de ikke lige ved hvad du måske ved.
Lad os nu holde den gode tone, ik'(?) ;-) 
Translate
 
undskyld
prøver bestemt ikke at tale ned til nogen.
det er aldrig min intention.
ved faktisk ikke hvordan jeg har talt ned til nogen! så helt klart noget du må have misforstået.
Translate
Translate
 
WTF ..hvorfor har I sneget jer ind i mine cirkler?
Get lost! Now!
Translate
Translate
 
tror i har nogle venner der linker det videre, det er trodsalt et job. klik på de røde + og deling for at se hvem den skyldige er. og hvis i broadcaster lokation, kan den også snige sig ind der.
Translate
 
hvad med en enlig far men ikke selvvalgt
Translate
Translate
Translate
 
Det her er en sjov samtale, det kan også betyde Scanning Electron Microscope (Google er din ven). Ole du har helt klart misforstået noget, Jakob taler ALDRIG ned til nogen. Det gør jeg derimod tit, men det er en fejl. Hey kan jeg få jobbet, jeg er helt vildt god til at finde ting på internettet? Ellers giv jobbet til Joakim B. Olsen, han er mega sej.
Translate
Translate
Translate
Add a comment...