Shared publicly  - 
 
Jeg vil løbende dele min præsentation fra Digital Markedsføring 2012, et slide af gangen og tilknytte lidt kommentarer til dem, for ikke at snyde dem der har betalt for at se oplægget, bliver ikke alle tips givet videre her på Google+.

Første slide var en præsentation af Google Panda og hvad den betød. Google Panda søger at fjerne overflødige og dårlige sider i Googles indeks, der er fokus på tyndt indhold (indhold uden substans, pointe, konklusion mv.), syndikeret indhold og redundante sider. Panda kigger lige så på mængden af reklamer (affilliate links inkluderet, om de så er i tekstformat eller andet). Pandaen er et filter og er det stadig den dag i dag, hvilket betyder at det ikke er en inkorporeret del af den normale algoritme. Der skal trykkes på en knap, før end den aktiveres og sier overflødige websites ud af indeks.

Dette påvirkede også mange andre sider, der som sådan ikke blev ramt specifikt af Panda, da links fra Panda ramte sider blev devalueret. Dette betød at langt flere personer end det reelt set var tilfældet, mente at de var blevet ramt af Google Panda.
Translate
19
Brian Reinhold Jensen's profile photoBo Lyhne's profile photoPia Krag's profile photoHenrik Bondtofte's profile photo
13 comments
 
Kan du forklare mig, hvordan Findeopskrifter.dk kan have så gode rankings, når de kun har tyndt indhold, syndikeret indhold, masser af annoncer. Er det de indgående links fra madbloggernes FO-widget, der gør udslaget?
Translate
 
Ja! Deres autoritet er ekstremt høj på grund af de mange links fra deres partnere, nu højere autoritet og trust, nu mere kan du slippe af sted med. Især fordi de oprindelige ophavsretshavere af indholdet, selv anbefaler dette website. Det svarer lidt til at du står inde for og anbefaler den tyv, der har røvet dit hjem!

Det samme vil du se på sider som miinto og pricerunner! Mindre autoritære sider, vil ikke kunne slippe af sted med det samme.
Translate
Translate
Translate
 
Mine kan ikke deles :-) alt for nasty viden i dem 
Translate
 
Tak for deling +Henrik Bondtofte. Rigtig god måde at dele slides på, når der nu var så meget godt at vælge mellem til arrangementet i går :-)
 
Tak - det var klart det bedste indlæg på DM12!
Translate
Translate
Add a comment...