Profile cover photo
Profile photo
Henri Coanda
18 followers -
hcoanda.ro
hcoanda.ro

18 followers
About
Henri Coanda's posts

Post has attachment

Post has attachment
Animated Photo

Post has attachment
Photo

În Summer Job vei învăţa din practică noţiuni de educaţie financiar-bancară, vei câştiga primii bani de buzunar şi vei învăţa cum să îi administrezi responsabil.
Dacă ești elev de liceu şi ai peste 16 ani, așteptăm şi în acest an aplicația ta!
Ce trebuie să faci pentru a te înscrie?
Pentru a te înscrie, trebuie să urmezi doi pași simpli care te vor ajuta să acumulezi cunoștințe de educație financiară și te vor provoca să te prezinți într-un mod creativ:
1. Accesează platforma noastră de cursuri online Laboratorul de Cariere (https://laboratoruldecariere.ro/ ) în perioada 15 mai - 29 mai 2017 pentru a parcurge modulul Inteligența financiară pe înțelesul tuturor. Vei învăța cum să-ți calculezi bugetul personal, cum să-ți setezi obiective financiare și vei putea trece în etapa următoare a competiției Summer Job. Atenție, pentru a finaliza modulul trebuie să-ți faci cont pe platformă și să accesezi toate videoclipurile, quiz-urile și materialele existente. După finalizarea modulului, te vei califica în etapa a doua de selecție care se va derula în perioada 29 mai-15 iunie 2017.
2. Realizează o lucrare în limba română cu tema "Cine sunt eu?” și spune-ne într-un mod cât mai onest, creativ și original care sunt abilitățile, calitățile sau talentele care te recomandă să faci parte din echipa celei mai mari bănci din România. Nu uita să ne spui de ce eşti potrivit pentru acest job! Poți scrie un eseu, poți face o prezentare, un film sau un videoclip sau o înregistrare audio. De fapt, poți folosi aproape orice mijloc de exprimare.
Trimite lucrarea Cine sunt eu? pana pe 15 iunie 2017, pe adresa summerjob@bcr.ro.
Atenție! Materialul nu poate depăși 5MB.
Jurizarea şi alegerea câştigătorilor
(15 – 28 iunie)
Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din angajați BCR din cadrul Direcţiilor Comunicare, Marketing, Managementul Segmentelor Retail (Echipa Segment Tineri) şi Resurse Umane.
Juriul va acorda pentru fiecare participant note de la 1 la 5 (în care 1 este cea mai mică notă, iar 5 cea mai mare) la fiecare din următoarele criterii: Originalitate şi Creativitate; Respectarea şi Înţelegerea Temei; Corectitudinea Argumentării. Pentru o jurizare corectă şi obiectivă, membrii juriului vor face evaluarea fără să cunoască numele autorilor.
Primii 50 clasaţi vor câştiga un job pe timpul verii la BCR, în oraşul în care locuiesc. Castigatorii vor fi contactati in perioada 26-28 iunie 2017.

Internship-ul în BCR (15 iulie - 31 august)
presupune:
4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână;
taskuri săptămânale pe teme de educaţie financiar bancară, iar cele mai bune vor fi premiate;
fiecare elev va avea un mentor care îl va ghida pe parcursul internship-ului şi îl va sprijini în rezolvarea sarcinilor săptămânale.

De ce să participi?
vei avea prima experienţa de muncă. Pe timpul verii, vei avea adresă de email, contract de muncă, obiective şi taskuri săptămânale;
vei învăţa din practică noţiuni de educaţie financiar bancară;
îți vei câştiga singur(ă) banii de buzunar şi vei învăţa cum să îi administrezi;
vei vedea cum e sa lucrezi într-o bancă;
îți vei face prieteni noi.

Mai ai întrebări? Scrie-ne la summerjob@bcr.ro.
Mult succes! :)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded