Profile

Cover photo
Henk de Bruijn
70 followers|203,636 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
#Google# Translate werkt nog niet helemaal perfect getuige dit #SPAM-bericht:

/-----
Hallo vriend,

Ik ben de heer Brendan Nelson voorzitter van de Group Audit Committee van Royal Bank of Scotland Plc . Londen Piccadilly Circus , hier in Engeland . Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat van enorm en wederzijds voordeel zal zijn voor ons beiden . Het is misschien interessant om te weten dat in mijn departement , ontdekte ik een som van £ 18,5 miljoen ( Achttien miljoen vijfhonderdduizend Great British Pounds Sterling ) in een account die behoort tot een van onze late buitenlandse klanten : de heer John Lambert , een Amerikaanse Zakelijk Mogul die een slachtoffer van een vliegtuigcrash in 2012 was , hem en zijn gezinsleden te doden. John Lambert 44 , van Springfield , en Robin Melton , 46 van Ozark , stierf toen de SR22 2002 Cirrus crashte in een veld in de buurt van de kruising van Farm Road 81 en Missouri 123 . Ook in het vlak ten tijde van de crash waren Lambert drie kinderen - McKinley 15 ; Grayson 16 en Joshua 10 ; wij betreuren het grote verlies .

Echter, de keuze van contact met u gewekt van de geografische aard van waar je woont , met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin . Nu onze bank heeft gewacht voor een van de familieleden aan come-up voor de claim krijgt zonder succes over het jaar . Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld bij het lokaliseren van de nabestaanden ; Ik zoek uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Zal Begunstigde aan de overledene , zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op £ 18,5 miljoen Great British Pounds Sterling kan worden betaald / overgedragen aan u als de genoemde nabestaanden / begunstigde .

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages , 60 % voor mij en 40 % voor jou . Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om back- up van deze claim veiliggesteld. Alles wat ik nodig heb is in uw naam in te vullen om de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om u te bewijzen als de rechtmatige begunstigde . Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking , vertrouwelijkheid en vertrouwen zodat wij deze transactie doorzien . Ik garandeer u dat dit onder de ambits van wet en onder een veilig legitieme regeling die u beschermen tegen eventuele schending van de wet zal worden uitgevoerd .

Alsjeblieft, mij de volgende , zoals we hebben zeven ( 7) dagen om dit door te voeren. Dit is erg URGENT PLEASE .

1 . Volledige Naam:
2 . Uw Direct Mobile Number:
3 . Uw contactpersoon Adres :
4 . Beroep:
5 . Leeftijd :
6 . Sex :
7 . Nationaliteit :

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant vindt . Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse zal ik u te voorzien van meer informatie .

Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten .

Dank u bij voorbaat voor uw gunstige en positieve antwoord.

Met vriendelijke groet ,
De heer Brendan Nelson .

--/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Onafhankelijk stemadvies nodig? Bekijk onze #infographic "Spel der Raadszetels". Geef ook je vrienden de gelegenheid om een keuze te maken een deel dit bericht.

Meer info op: www.spelderraadszetels.nl

+Martin Klomp 

#hgkiest   #gemeenteraadsverkiezingen   #verkiezingen2014   #hardinxveld-giessendam  
 ·  Translate
1
1
Martin Klomp's profile photo
Add a comment...
2
Add a comment...
 
Onze (+Henk de Bruijn en mijzelf) website www.spelderraadszetels.nl is online. Op deze website kun je de infographic over de gemeenteraadsverkiezingen in Hardinxveld-Giessendam terugvinden plus een beschrijving van het traject er naar toe.
 ·  Translate
3
Add a comment...
Have him in circles
70 people
Femke de Bruin's profile photo
Edward de Ruiter's profile photo
Jeroen Bakker's profile photo
Alwin Barten's profile photo
Michel Aanen's profile photo
Isabelle Peters's profile photo
Marijke van de Wassenberg's profile photo

Henk de Bruijn

Shared publicly  - 
2
Add a comment...

Henk de Bruijn

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Lol. Als ik het filmpje open, dan krijg ik reclame van +D66 te zien.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk de slotpitches van alle partijen uit het verkiezingsdebat van @merwertv http://youtu.be/zptB-QMkh5M?t=57m50s #hgkiest #verkiezingen #lijsttrekkersdebat #hardinxveld #gemeenteraadsverkiezingen  
 ·  Translate
3
Add a comment...

Henk de Bruijn

Shared publicly  - 
 
 
+Henk de Bruijn en ik hebben gisterenavond het lijsttrekkersdebat van Merwertv geleid. Wil je meer informatie over de standpunten van de partijen dan kun je ook kijken op www.spelderraadszetels.nl.  #gemeenteraadsverkiezingen   #infographic   #GV2014  
 ·  Translate
2
jan- wim van t verlaat's profile photo
 
Knap gedaan.
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
70 people
Femke de Bruin's profile photo
Edward de Ruiter's profile photo
Jeroen Bakker's profile photo
Alwin Barten's profile photo
Michel Aanen's profile photo
Isabelle Peters's profile photo
Marijke van de Wassenberg's profile photo
Links
Other profiles
Contributor to
Basic Information
Gender
Male