Profile cover photo
Profile photo
Heltech Communication AB
4 followers
4 followers
About
Heltech Communication AB's posts

Post has attachment
Joomla 3.5.0 är lanserad!

Post has attachment
Cryptolocker är ett allvarligt hot mot din datasäkerhet eftersom det är en s k ransomware vilket betyder att om din dator drabbas så kryperas alla dina filer så att du inte kan öppna dem. Alltifrån bilder från semestrar eller när barnen var små till dokument som du behöver i ditt arbete. Krypteringen är en form av "kidnappning" av innehållet i din dator och syftet är att du ska betala pengar för att de ska låsa upp dina filer igen.

Klicka på länken för att läsa mer. Vi kan hjälpa dig att förebygga att du drabbas av cryptolockers.

Post has attachment
Joomlas säkerhetsteam har annonserat att man på torsdag den 22 oktober kl 15.00 kommer att släppa version 2.5.26 och 3.4.5 av Joomla för att åtgärda ett allvarligt säkerhetsproblem. Man lämnar, av säkerhetsskäl, ingen ytterligare information om vad säkerhetsproblemet består innan den nya versionen finns tillgänglig.

Så fort den nya versionen släpps är det därför viktigt att man snarast installerar den på hemsidor baserade på Joomla 2.5 och 3 eftersom man annars riskerar att få siten hackad när säkerhetsproblemet blir känt bland hackare.

Kunder som har vårt Säkerhetspaket för hemsidor behöver inte tänka på detta utan får den nya versionen installerad av oss direkt.

Säkerhetspaketet kostar 1995 kr / år + moms och med det så ser vi löpande till att din hemsida är uppdaterad med senaste programversion. Vi lämnar en samband med detta meddelande ett introduktionserbjudande på 500 kr vilket innebär att säkerhetspaketet kostar 1495 kr + moms det första året.

Vill du inte beställa säkerhetspaketet men ha hjälp med att få din hemsida uppdaterad så kan vi naturligtvis hjälpa dig med detta till fast pris - 495 kr + moms.

Post has attachment
Man kan i stilla sinne undra om "apphysterin" saknar gränser ibland?

En fråga man bör ställa sig innan man lägger pengar på att utveckla en app är - behövs den verkligen? Många gånger går samma funktionalitet att åstadkomma med en mobilanpassad webbsida och ett bokmärke på mobilens hemskärm.

Istället för att utveckla och underhålla en app på minst tre plattformar (Android, Apple IOS och Windows phone) så bygger man en webbsida som fungerar oavsett plattform. Det måste i de flesta fall bli väsentligt billigare att utveckla och underhålla.

Appen på bilden har jag svårt att se att den inte hade gått att bygga som mobilanpassad webbsida istället?
Photo

Post has attachment
Vi erbjuder säkerhetspaket för Joomla, WordPress, Drupal och PrestaShop som väsentligt reducerar risken för att din hemsida blir hackad. Skulle olyckan ändå vara framme ingår att vi återställer hemsidan utan extra kostnad.

Post has attachment
Får din mobilanpassade hemsida rött ljus i Googles Mobilvänlighetstest trots att den är mobilanpassad? Hör av dig till oss - våra tekniker kan hjälpa dig att lösa det!

Sedan den 21 april tar Google hänsyn till om din hemsida är mobilanpassad eller ej när sökresultaten visas. Därför har det blivit extra viktigt att mobilanpassa sin hemsida och till hjälp har Google tagit fram verktyget Mobilvänlighetstest. Det är dock många mobilanpassade hemsidor som inte får grönt ljus i denna test. Vi kan hjälpa dig!
Wait while more posts are being loaded