Profile cover photo
Profile photo
Hello Magyarok!
26 followers -
Van egy oldalunk!
Van egy oldalunk!

26 followers
About
Hello Magyarok!'s posts

Post has attachment

Post has attachment
If you want to live másik ország, you need to beszél külföldi. Lévai Dániel elmondja, hogy miért.

Post has attachment
A világ tíz leggazdagabb országából négy európai és Luxemburgot csak Katar előzi meg az összesítésben. A CIA listája szerint tehát Bencsik Rita a világ második leggazdagabb országának fővárosában lakik. Ezek után tegye fel a kezét, aki nem kíváncsi arra, vajon mennyire érzi egy átlagos hétköznapon az ember, hogy az európai paradicsomban él?

Post has attachment
Kezdésnek végy egy fát, ültesd el és nevelgesd 45 évig. A gyereked majd leszüreteli - valahogy így kezdődik minden juharszirup-készítő kézikönyve. Ha eddig azt hitted, hogy az államkötvényeknél nincs jobb hosszú távú befektetés, akkor majd most felvilágosít erről a furcsa kanadai iparágról Takácsy Dorka. És közben mindent megtudhatsz az észak-amerikai ország nemzeti édességéről és annak elkészítéséről.

Post has attachment
Van, akinek ötletes, van, akit megmosolyogtat, vagy elképeszt, és vannak, akik a hamarosan bemutatott szépségápolási eszközök használatát teljesen komolyan gondolják! Utóbbiak azok az ázsiai nők, akik ezeket a sokunk számára furcsa szépségtrükköket naponta bevetik. Vicces termékmustra Mindenttu Dóritól! 

Post has attachment
Milyen szép, hogy a boldogság világnapját, március 20-át rögtön a tavasz kezdete követi! Így van teljes egyensúlyban a világunk. Legyünk hát motiváltak, derűsek, megújulóak és pozitívak! 

Post has attachment
Miközben a török sorozatok szép lassan meghódítják a magyar tévénézőket, többségünk a mai napig nyelvhelyesen csak azt tudja mondani, hogy kebab. Pedig milyen jól is jönne a köszönöm vagy a szia török megfelelője Isztambulban. Orosz Joli úgy döntött, hogy ez nem maradhat így és a legfontosabb alapkifejezéseket posztba gyűjtötte.

Post has attachment
Megy az öngyógyítás? Ha nem, akkor eszedbe se jusson Finnországba költözni, különben úgy jársz, ahogy Vilisics Feri. A finn egészségügy csodái csak leírva azok, átélni mindezt idegtépő lehet. Viszont jó hír, ha ezeket a sorokat az északi országban olvasod, mert az azt jelenti, hogy eddig sikerült életben maradnod. 

Post has attachment

Multikulturális, pezsgő, fejlett és fenntartható. Ez Dánia, a világ egyik legboldogabbnak mondott országa. Vendégszerzőnk tanulni ment a skandináv országba, azóta már ott is dolgozik, és eszébe sincs országot váltani. 

Post has attachment
Kína csak egy köpésre van Szingapúrtól. Jó, de mekkora köpésre? Látszólag elég nagyra, Európáról pedig ne is beszéljünk. Míg a kínaiaknak az utcán köpködés teljesen természetes, addig az európaiaknak feláll a szőr a hátán ettől. És ez csak egy dolog a sok közül, amivel a Sanghajba költöző Csányi Barnabásnak (is) meg kellett barátkoznia.

Wait while more posts are being loaded