Profile cover photo
Profile photo
Hello Magyarok!
25 followers -
Van egy oldalunk!
Van egy oldalunk!

25 followers
About
Hello Magyarok!'s posts

Post has attachment
Itt a hóvirág-szezon! Ha igazán sokat szeretnél látni, van egy tippünk. :)

Post has attachment
Ha pénteken épp Londonban leszel, itt egy program.

Post has attachment
Tele a média még mindig a lyoni gasztro világversennyel. Nem csoda, hiszen Széll Tamás és csapata a rangos 4. hely mellett két különdíjat is magáénak tudhatott. Bennfentes vendégszerzőnk, Populás László az eseményről, lyoni élményeiről és úgy általában a magyar gasztronómia versenyképességéről számol be röviden.

Post has attachment
Valentin-napra időzítve szerzőink rövid betekintést engedtek a magánéletükbe. Érdekes és tanulságos történetekkel, személyes Bálint-napi gondolatokkal kapcsolódunk így be mi is a február 14-i ünnepbe. Boldog szerelmesek napját mindenkinek!

Post has attachment
A jó kis hazainak nincsen párja. És bizony vannak dolgok, amelyekről külföldön élve sem tudunk lemondani. Belekukkantottunk a Hello Magyarok! szerzőinek poggyászába, hogy megnézzük, miből vásárolnak be ők, amikor hazalátogatnak. 

Post has attachment
Mi kell ahhoz, hogy Toszkánába költözhess? Az első dolgot nyilván sejted (és abból is jó sok), utána pedig jöhet az összes többi olyan infó, amit Nyitrai Réka Viktória ebben a cikkben összegyűjtött.

Post has attachment
Kevés jobb hely van télen, mint Bali. Persze nem árt, ha legalább annyira rafináltak vagyunk bizonyos helyzetekben, mint a helyiek.


Post has attachment
Úgysem érdekli, mi van itthon - mondják sokan a külföldön élő magyarokról. Pedig dehogynem. A többség ugyanis nem feltétlenül végleg költözött egy másik országba és ha nem is a közeljövőben, de szándék a hazatérés. Ez azért elég sok dologtól függ, például azoktól is, amiket András gyűjtött össze.


Post has attachment

Post has attachment
Egy ország híres épületekből és emlékművekből, történelmi helyszínekből és kulturális vagy tudományos eredményekből áll. De leginkább abból a pár millió emberből, akik benne élnek. Ha tehát meg akarod ismerni az országot, ismerd meg a helyieket és életüket. Erre az egyik legjobb módszer, ha cserediák leszel néhány hónapra, ahogy Könyves Viki is tette ezt. 
Wait while more posts are being loaded