Shared publicly  - 
 
Her er en ny versjon av sirkelen med aktive nordmenn. Siden sist har jeg fått en mengde gode forslag på nye deltagere, og jeg har fjernet en del svensker og dansker. Det er fremdeles flere her som kun poster på engelsk, men jeg har latt de få bli. Hva synes dere?

Kom gjerne med flere forslag til hvem som bør delta i en slik sirkel!

Her er forøvrig ripples for den forrige posten: https://plus.google.com/ripple/details?activityid=z12nslopkwzcdfzjx04cibkr5rm5evpjobw&context=z12nslopkwzcdfzjx04cibkr5rm5evpjobw
13 public shares er ikke dårlig! Folk blir spredd og er sjokkert over hvor mange nye følgere de har fått. Slik skal det være!
Translate
238
In this Circle:
Add people
12
14
Geir Alstad's profile photoAsaki Abumi's profile photoHelge Astad's profile photoJohn-Henning Rath's profile photo
9 comments
 
Public går det "desverre" stort sett i engelsk, fordi minst 80% av de som har sirklet meg ikke skjønner norsk.
Nå har andelen norske økt, og jeg poster norske ting til min sirkel "De som skjønner norsk". :)
Mindre tekster tar jeg gjerne på begge språk. :)
Translate
 
Poster nok 95% engelsk jeg også. Andelen norske som har meg i sine sirkler er mye lavere enn andelen engelske. Hvis posten i seg selv omhandler noe (lenke eller tilsvarende) som er på norsk, skriver jeg posten på norsk da. Noe ukonsekvent bør man jo være. ;)
Translate
 
Jeg poster bare på engelsk. De jeg har mest kontakt med her på G+ som jeg ikke kjenner fra før av er nesten utelukkende fra andre land.
Translate
 
Jeg syns det er det mest naturlige, og det går som regel greit.
Må ofte fyre opp Google Translate for å finne den riktige formuleringen, eller til og med oversette poster til norsk pga. enkelte ord jeg ikke kan. :)
Translate
 
+Stian Fiko jeg prøver også som regel å holde meg til norsk. Jeg håper denne sirkelen kan bidra til nytterligere norsk interesse for pluss
Translate
 
Jeg poster på engelsk ...og japansk :O Jeg er student i Oslo og en journalist samtidig som skriver om Norge på japansk (Jeg tar bilder også). Mange japanere på G+ ikke kan engelsk, så jeg må prioritere engelsk og japansk... Beklager hvis noen blir overrasket over å se et helt annet språk på stream
Translate
 
Det er helt greit å poste på andre språk synes jeg. Engelsk er veldig greit. en av tingene jeg liker med Google+ er hvor lite tydelige landegrensene er, her er alle like.Jeg har fått mange nye bekjente i andre land. Men for å få Google+ til å ta av i Norge må man ha en litt tettere binding mellom nordmenn. Vi er på vei, det er mye mer aktivitet i dag enn for bare to uker siden synes jeg.
Translate
 
Et "problem" jeg kom på i går: :)
Jeg poster stort sett public på engelsk. Om jeg vil skrive noe norsk, så poster jeg det til sirkelen med norske eller de som kan norsk.
Problemet er da at folk som ikke har sirklet meg ikke ser disse. :D
For dem er jeg stort sett engelsk.
Translate
Add a comment...