Profile cover photo
Profile photo
Hehku Marketing
Saamme sisällön hehkumaan
Saamme sisällön hehkumaan
About
Posts

Post has attachment
Mitkä ovat niitä yhteisiä kokemuksia, jotka koemme samalla tavoin maailmanlaajuisesti? No kuninkaalliset häät tietenkin! Harryn ja Meghanin häiden odotettiin keräävän miljardipäinen yleisö istumaan lähetyksen ääreen - television, tietokoneen tai mobiilin pariin - lähes samanaikaisesti. Vaikka monarkia saattaakin monen mielestä olla tunkkainen instituutio, on vallan hurmaavaa, että maailmanlaajuisesti meidät ohjataan television ääreen näinkin onnellisen tapahtuman vuoksi.
Add a comment...

Post has attachment
Toukokuun alussa saimme tiimiimme upeat lisävahvistukset, sillä Hehkun myyntitiimissä starttasi ykköspyssyt Nea ja Silver. Silverin taustasta löytyy opintoja tuotekehityksen parissa, kun taas Nea tuo mukanaan pöytään vahvaa juridiikan osaamista. Tutustu uusiin hehkuviin kasvoihimme blogissamme! ››

https://hubs.ly/H0ccMMd0
https://hubs.ly/H0ccMMf0
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Brändääminen on äärimmäisen tärkeää, etenkin vaatemarkkinoilla. Pikkuhiljaa alamme nähdä suomalaisten vaatemerkkien rantautumista valtamertenkin yli. Brändäämisessä kannattaa pitää ehdottomasti mielessä, kuka tuotetta ostaa: "Muoti mielletään helposti nuorten asiaksi, mutta vanhemmilla naisilla on nuoria enemmän rahaa käytössään."
Add a comment...

Post has attachment
Sosiaalisen median todellisia osaajia ovat some-julkkikset, kuten bloggaajat. A-lehdet ovat paketoineet hienon kokonaisuuden somen ammattilaisista - halutessasi saat some-julkkiksen some-tiliesi puikkoihin! ”Vaikuttajasisältöjen vahvuus on niiden aitoudessa. Mitä nuorempi kohderyhmä, sitä enemmän täydellisen maailman sijaan halutaan nähdä tavallisia ihmisiä."
Add a comment...

Post has attachment
"Eniten kasvaneilla yrityksillä kolmannes viime vuoden kasvusta tuli digitaalisuuden ansiosta." Jes, tämän halusimme kuulla! Digitaalisuus on tärkeää kaikille yrityksille ja näyttää silti, että pk-yritykset luottavat digiin eniten. Lue lisää mielenkiinoisesta selvityksestä! ››
Add a comment...

Post has attachment
Haluatko nopeasti seuraajia yrityksesi someen? Mene Instagramiin ja tee tarina! Tarinat saattavat ärsyttää käyttäjää, mutta seuraajien toivossa mahdollisimman interaktiivinen tarina kirvoittaa mielenkiinnon.
Add a comment...

Post has attachment
Googlen tekoäly tarjoaa jälleen uusia mahdollisuuksia: Soittaa puolestasi, ennakoi tekstiä sähköpostissa, sekä näyttää matkasi Google Street Viewssä. Tekeekö tekoäly elämästäsi helpompaa vai onko liiallinen luottaminen Googleen haitallista?
Add a comment...

Post has attachment
Missä sijaitsevat hyvät mainokset? Puhuimme viime viikolla siitä, miten emme koe enää yhteisiä mainoskokemuksia. Televisio pirstaloituu ympäri palveluntarjoajia, mutta Suomessa ei ollenkaan niin suuresti miten esimerkiksi Yhdysvalloissa. Mielenkiintoisessa artikkelissa kerrotaan siitä, miten mainostajat joutuvat etsimään luovia ratkaisuja omille tuotteilleen ››
Add a comment...

Post has attachment
Yksi Hehkun pitkäaikaisimmista asiakkaista on rakennusyhtiö Fira, joka kuvaa itseään uuden ajan rakennusliikkeeksi, jossa rakennetaan ihmisen näköistä kaupunkia. Firan ja Hehkun yhteinen taival alkaa jo parin vuoden takaa ja toimii edelleen asiakkuutena, jossa molemmat osapuolet todella ovat tasa-arvoisia. Keskustelimme Firan brändijournalistin Ella Lindroosin kanssa Firan ja Hehkun yhteistyöstä. https://hubs.ly/H0c3Fb-0
Add a comment...

Post has attachment
Erica Mäkipää: "Pelkkä hyvän yhteiskunnallisen asian edistäminen ei ole yhteiskunnallista markkinointia. Ajatuksen ydin on tavoite käyttäytymisen muutoksesta." Meinaaminen ei riitä, vaan yhteiskunnallinen viestintä vaatii konkreettisia tekoja ja ehdotuksia.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded