Profile

Cover photo
Hazrina Nasir
Worked at Shaklee
Attended University of Malaya
Lived in Semenyih, Selangor
60 followers|1,059,163 views
AboutPosts+1's

Stream

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Berusia 40an ke atas. Selalu mood swing. Rasa nak marah. Rasa hot flush. Asyik panas je berpeluh-peluh. Susah nak tidur malam. Rasa resah. Emosi tak stabil. Kulit jadi kusam dan berjeragat. Itu mungkin tan-tanda awal fasa pra menopause. GLA Complex boleh bantu kurangkan simptom-simptom ni!
 ·  Translate
Apabila usia makin meningkat tanda-tanda penuaan seperti bintik hitam, jeragat, kulit kusam dan lain-lain dah mula muncul. Tapi GLA Complex Shaklee boleh bantu wanita untuk kekal anggun dan cantik.…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Vivix bukan saja baik untuk memperbaiki tahap kesihatan bagi individu yang sedia berpenyakit, malah sangat sesuai untuk diamalkan oleh mereka yang sihat untuk mencegah penyakit antaranya kencing manis (diabetes), gout, stroke, darah tinggi dan banyak lagi.
 ·  Translate
Tonik antipenuaan Vivix adalah cecair pekat hebat yang mengandungi resveratrol yang boleh membantu pelihara kesihatan secara keseluruhan, cegah dan kawal penyakit kronik. Sudah banyak kajian sainti…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Awal tahun ni dapat panggilan untuk join Hanen Speech Therapy Program For Parents Of Children With Autism. Lepas setahun menunggu queue dan dah lama sangat Ihsan tal dapat attend speech therapy, bila dapat peluang ni memang rasa syukur sangat! Just what I really need! Alhamdulillah! 
 ·  Translate
Alhamdulillah setelah lebih setahun Ihsan tak dipanggil untuk sesi terapi pertuturan di HUKM, tiba-tiba awal tahun ni dapat panggilan untuk join Hanen Speech
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Masa akhir tahun lepas ada beberapa parents yang wassap saya. Itulahkan kalau blogger online seller ni nombor phone terpampang sentiasa ;P Diorang tanya dan minta pendapat tadika mana diorang patut hantar anak. Ada ibu yang bertanya tu tinggal di bandar lain. Ada juga yang tanya review on tadika yang saya hantar anak saya sekarang sebab diorang pun tinggal di Semenyih ni juga.
 ·  Translate
Ramai ibu bapa yang mula mencari dan memilih tadika mana yang sesuai dan tepat nak hantar anak tahun depan. Bukan je mak ayah yang pertama kali nak hantar anak
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Sempena nak masuk tahun baru ni, ada yang berazam nak kurus? Cinch Inch Loss Set ni diformulasi khas oleh saintis, untuk bantu turunkan berat badan cara semulajadi dan selamat. Dengan cara dan nutrien yang betul, memang boleh kurangkan lilitan inci di lengan, peha dan perut yang gebu tu tau.
 ·  Translate
Ada banyak produk kurus, pelangsingan, penurunan berat badan or whatever you call it yang ada dalam pasaran. Tapi tak semuanya adalah daripada bahan semulajadi yang selamat. Produk Cinch Inch Loss …
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Masa Graduation Day tu walaupun bukan Aisyah yang graduate tapi dia join juga untuk buat performance. Merasa lah tengok Aisyah jadi model cilik. Macam pengantin pun ye. Masa heroin hindustan pun ye hihi. Sebenarnya tak plan pun nak join tapi disebabkan salah faham dipendekkan cerita terjoin jugak. Ada la beberapa kawan-kawan sekelas playhouse Aisyah yang join sama. Ini first time saya dengan husband attend majlis graduasi tadika anak. 
 ·  Translate
Alhamdulillah kita dah lepas pun penghujung sesi persekolahan 2015 dan cuti sekolah pun dah masuk 2 minggu mula, yay! Lebih 2 minggu lepas, Aisyah ada
1
Add a comment...
Have her in circles
60 people
norlida adnan's profile photo
Nirwana Othman's profile photo
Muhmmad Z's profile photo
zoey ziee's profile photo
areyou Rizhan's profile photo
Abdullah Idris's profile photo
Atul Razali's profile photo
Masitah H.'s profile photo
Heidir Mohd Tamimi's profile photo

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Setiap kali nak buang air besar je kecoh satu rumah. Anak menangis sebab sakit, takut dan tak selesa akibat sembelit teruk. Mak ayah pun pening sebab anak taknak masuk tandas pun. Fobia sebab kena korek lubang punggung sebab najis keras. Tapi kalau mak ayah tau cara nak atasi masalah sembelit ni, mesti anak tak perlu hadapi pengalaman ngeri macam ni kan?
 ·  Translate
Pernah dengar tak anak-anak alami masalah sembelit teruk sampaikan takut nak buang air besar di tandas? Bila jadi macam ni mak-mak terpaksa fikirkan tips dan cara nak mengatasi masalah sembelit ter…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Alhamdulillah dapat tunaikan Solat Sunat Kusuf hari tu. Memanglah tiap-tiap hari kita tengok bulan dan matahari. Tapi dengan lebih mengambil tahu kejadian macam ni membuatkan kita lebih beryukur Allah masih kurniakan nikmat nak merasai kehidupan dengan bulan, matahari, bumi masih berjalan mengikut peraturannya masing-masing. Tak dapat dibayangkan kalau sistem cakerawala kucar-kacir, bulan dan matahari dah takde.
 ·  Translate
Sejak semalam ramai orang asyik sebut-sebut pasal mengerjakan Solat Sunat Gerhana Matahari ataupun Solat Sunat Kusuf sempena fenomena gerhana matahari yang
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Alhamdulillah domain hazrinanasir.com dan www.mamawidad.com have reached 1 year! Saya guna serverfreak. Baru je renew untuk tahun ke 2. Sepanjang setahun pengalaman baru guna self-hosted domain ni ohh memang best! Kalau lah tau, dah lama dulu guna private hosting.

 
 ·  Translate
Alhamdulillah domain hazrinanasir.com dan www.mamawidad.com have reached 1 year! Walaupun sebenarnya dah bertahun-tahun berblog, tapi sepanjang setahun
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Boleh kata tiap-tiap hari memang ada saja orang yang contact saya bertanya tentang vitamin set sendi ni. Cecair lutut kurang, tulang rawan lutut haus, sendi bengkak, kaki sakit, tumit berbisa dan macam-macam lagi lah. Tapi ramai tang taktau supplement Vivix daripada Shaklee sangat terbaik untuk sendi dan pelbagai penyakit kronik.
 ·  Translate
Ramai orang tak tau Vivix adalah salah satu supplement terbaik untuk kurangkan sakit lutut dan ketidakselesaan sendi selain daripada Advanced Joint Health Tablet (AJHT), Omega Guard dan Ostematrix.…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Performance Drink membantu kekalkan paras bendalir dalam badan seterusnya membantu mengelakkan kehilangan air (dehydration) yang banyak. Sebab tu lah PD sangat recommended untuk diambil masa bulan puasa Ramadhan (memang nikmat bancuh sejuk-sejuk untuk juadah minuman berbuka puasa), musim panas dan diambil oleh pesakit cirit-birit ataupun pesakit demam denggi.
 ·  Translate
Minuman tenaga memang sinonim dengan golongan atlit dan ahli sukan. Fungsi minuman elektrolit adalah untuk bantu atasi kurang air dalam badan. Performance Drink Shaklee yang berperisa oren ni adala…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Vivix merupakan produk antioksidan hebat yang mampu mencegah dan memperbaiki penyakit kronik seperti kanser, kencing manis, sakit jantung, stroke,buah pinggang, darah tinggi, resdung kronik, kelesuan, sakit sendi, sakit belakang dan pelbagai penyakit lain termasuklah tanda-tanda penuaan. Lihat himpunan testimoni Vivix daripada mereka yang dah cuba berikhtiar dengan supplement berasaskan resveratrol ini.
 ·  Translate
Vivix adalah produk antioksidan hebat yang mampu mencegah serta melindungi sel hinga ke peringkat cellular DNA. Vivix merupakan supplement terbaik yang mampu mencegah dan memperbaiki penyakit kroni…
1
Add a comment...
People
Have her in circles
60 people
norlida adnan's profile photo
Nirwana Othman's profile photo
Muhmmad Z's profile photo
zoey ziee's profile photo
areyou Rizhan's profile photo
Abdullah Idris's profile photo
Atul Razali's profile photo
Masitah H.'s profile photo
Heidir Mohd Tamimi's profile photo
Education
  • University of Malaya
    Information Technology, 2002 - 2006
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Don't be afraid to dream. Because dreams do come true.
Introduction
Saya Hazrina Nasir. Super Isteri kepada Super Suami soleh yang handsome. Super Mama kepada Super Kids bijakana soleh dan solehah. A proud self-employed aka Working at Home Mom (WAHM) yang menjalankan bisnes online Shaklee daripada rumah. Shaklee business mentor sejak 2012, blogger dan internet marketer. Founder www.mamawidad.com dan hazrinanasir.com.
Bragging rights
Super Mama who is busy chasing dreams!
Work
Occupation
Pengedar Shaklee di Semenyih, Rinching, Beranang, Kajang, Selangor dan Seluruh Malaysia
Employment
  • Shaklee
    Former CEO and Founder of MamaWidadDotCom and HazrinaNasir.Com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Semenyih, Selangor
Hazrina Nasir's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Testimoni NutriWhite Shaklee: Kulit Muka Licin Berseri
blossomwidad.blogspot.com

Blossom Widad Vitamin Sihat Semulajadi Selamat - Independent Shaklee Distributor

BLOSSOM WIDAD - Vitamin Sihat Semulajadi Selamat
blossomwidad.blogspot.com

VITAMIN SHAKLEE, VITAMIN UNTUK KULIT, SET KECANTIKAN, SET PENYUSUAN, PRODUK KURUSKAN BADAN, VITAMIN IBU MENGANDUNG, VITAMIN KECANTIKAN

KENALI SAYA
blossomwidad.blogspot.com

Saya Hazrina Nasir, pengedar sah produk Shaklee. ID saya [951651]. Dan BLOSSOM WIDAD bertindak sebagai online shop untuk saya mempromosikan