Profile

Cover photo
Hazrina Nasir
Worked at Shaklee
Attended University of Malaya
Lived in Semenyih, Selangor
57 followers|1,021,677 views
AboutPosts+1's

Stream

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Sempena nak masuk tahun baru ni, ada yang berazam nak kurus? Cinch Inch Loss Set ni diformulasi khas oleh saintis, untuk bantu turunkan berat badan cara semulajadi dan selamat. Dengan cara dan nutrien yang betul, memang boleh kurangkan lilitan inci di lengan, peha dan perut yang gebu tu tau.
 ·  Translate
Ada banyak produk kurus, pelangsingan, penurunan berat badan or whatever you call it yang ada dalam pasaran. Tapi tak semuanya adalah daripada bahan semulajadi yang selamat. Produk Cinch Inch Loss …
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Masa Graduation Day tu walaupun bukan Aisyah yang graduate tapi dia join juga untuk buat performance. Merasa lah tengok Aisyah jadi model cilik. Macam pengantin pun ye. Masa heroin hindustan pun ye hihi. Sebenarnya tak plan pun nak join tapi disebabkan salah faham dipendekkan cerita terjoin jugak. Ada la beberapa kawan-kawan sekelas playhouse Aisyah yang join sama. Ini first time saya dengan husband attend majlis graduasi tadika anak. 
 ·  Translate
Alhamdulillah kita dah lepas pun penghujung sesi persekolahan 2015 dan cuti sekolah pun dah masuk 2 minggu mula, yay! Lebih 2 minggu lepas, Aisyah ada
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Sejak ebberapa minggu lepas Ketua Pengarah Kesihatan pun dah bagi warning tentang penularan demam kepialu ataupun tifoid. Bukan penyakit biasa-biasa ni dan of course boleh mengancam nyawa. Sejak bulan Ogos 2015 wabak ni dikesan mula merebak di KL terutamanya di kawasan Titiwangsa yang mencatatkan bilangan kes tertinggi. Tapi setakat ni belum ada kematian dilaporkan.
 ·  Translate
Dah beberapa hari keluar berita di TV dan akhbar serta kecoh di media sosial terutamanya Whatsapp dan Facebook tentang peningkatan kes demam kepialu ataupun typhoid di Wilayah Persekutuan Kuala Lum…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Untuk bulan ni, boleh beli 6 botol Vitamin C dan dapat 1 botol percuma. Atau beli 2 botol dan dapat 5% diskaun. Setiap botol ada 180 biji dan kalau makan sehari 1 biji boleh tahan hingga 6 bulan. Sebotol berharga RM92.50 bagi bukan ahli (belum termasuk pos) jadi nilai sebiji Vitamin C ni ialah RM0.51 saja. Jadi kalau grab pakej promosi mestilah lagi murah daripada tu!
 ·  Translate
Welcome November 2015! Alhamdulillah bulan ni promosi Shaklee diteruskan dengan offer Vitamin C Sustained Release, Multivitamin Vita-Lea For Children dan YES Pack yang dilanjutkan. Lengkap untuk ke…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Selain daripada selalu sakit kepala, cepat letih dan lesu, berat badan susah nak turun, nafas berbau dan selalu jatuh sakit juga boleh jadi disebabkan darah kita kotor. Untuk buang toksin, kita perlu detoks. Herb-Lax berfungsi dengan cara pembersihan usus. Segala lendir dan kotoran yang terlekat pada dinding usus dapat dibuang melalui najis.
 ·  Translate
Kini makin ramai orang ada kesedaran pentingnya detox. Herb-Lax Shaklee produk detoksifikasi yang sangat bagus untuk cuci usus, buang toksin, atasi sembelit, kempiskan perut dan macam-macam lagi. J…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Vivix untuk semua kerana manfaat Vivix adalah menyeluruh. Vivix membantu menjaga dan memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular dan kesihatan keseluruhan yang optimum.
 ·  Translate
Shaklee telah memperkenalkan Vivix, produk supplement revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 juta botol Vivix
1
Add a comment...
Have her in circles
57 people
Haroon Khan's profile photo
Hazrat Ali's profile photo
shira andri's profile photo
Fadzi Razak's profile photo
aura ayub's profile photo
encik era's profile photo
zoey ziee's profile photo
Muhammad Faiz Mohamed Saaid's profile photo
Pehern low's profile photo

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Performance Drink membantu kekalkan paras bendalir dalam badan seterusnya membantu mengelakkan kehilangan air (dehydration) yang banyak. Sebab tu lah PD sangat recommended untuk diambil masa bulan puasa Ramadhan (memang nikmat bancuh sejuk-sejuk untuk juadah minuman berbuka puasa), musim panas dan diambil oleh pesakit cirit-birit ataupun pesakit demam denggi.
 ·  Translate
Minuman tenaga memang sinonim dengan golongan atlit dan ahli sukan. Fungsi minuman elektrolit adalah untuk bantu atasi kurang air dalam badan. Performance Drink Shaklee yang berperisa oren ni adala…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Vivix merupakan produk antioksidan hebat yang mampu mencegah dan memperbaiki penyakit kronik seperti kanser, kencing manis, sakit jantung, stroke,buah pinggang, darah tinggi, resdung kronik, kelesuan, sakit sendi, sakit belakang dan pelbagai penyakit lain termasuklah tanda-tanda penuaan. Lihat himpunan testimoni Vivix daripada mereka yang dah cuba berikhtiar dengan supplement berasaskan resveratrol ini.
 ·  Translate
Vivix adalah produk antioksidan hebat yang mampu mencegah serta melindungi sel hinga ke peringkat cellular DNA. Vivix merupakan supplement terbaik yang mampu mencegah dan memperbaiki penyakit kroni…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Diet yang seimbang, senaman, dan makanan tambahan yang betul sangat penting untuk wanita kekal sihat. Vitamin set kesihatan wanita dapat membantu mencegah daripada terkena penyakit yang berkaitan dengan usia seperti kencing manis, kanser payudara, kanser serviks dan penyakit jantung.
 ·  Translate
Ramai wanita yang hubungi saya dan minta cadangan vitamin yang bagus untuk pelihara kesihatan dalaman orang perempuan. Kata diorang, umur dah meningkat badan pun dah rasa lain tak macam dulu. Kalau…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Adalah penting untuk kita berusaha mencegah jangkitan penyakit dengan memelihara dan menguatkan sistem imun. Sebab kalau dah sakit pun terpaksa keluarkan duit untuk mengubati. Dah lah tu terpaksa dapat pakej tak bermaya, sakit sana sini dan tak lalu makan minum lagi. Apa kerja pun tak boleh jalan. Nutriferon membantu menguatkan sistem pertahanan badan dalam masa 3 hari.
 ·  Translate
Nutriferon adalah sejenis serbuk yang dibuat daripada bahan-bahan semulajadi yang boleh bantu kuatkan sistem imun dalam tempoh 3 hari. Ini supaya dapat bantu badan kita mencegah daripada jangkitan …
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Wanita melalui beberapa peringkat perubahan hormon dalam kehidupan mereka iaitu dari peringkat baligh kepada kehamilan dan putus haid. Setiap peringkat kehidupan yang dilalui memerlukan penjagaan yang istimewa. Diet yang seimbang, senaman dan makanan tambahan yang betul sangat penting untuk mereka kekal sihat dan mencegah daripada penyakit yang berkaitan dengan usia seperti kencing manis, kanser dan penyakit jantung.
 ·  Translate
Kesihatan amat penting bagi seorang wanita kerana wanita memainkan peranan penting dalam menjaga kesihatan keluarga juga orang disekelilingnya. Kita dapati
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Tablet herba semulajadi Peppermint Ginger Plus ni sesuai untuk atasi rasa mual, nak muntah, sakit pedih perut, asyik rasa nak sendawa sebab banyak angin dalam badan, mabuk laut, simptom haid, simptom menopause, dan lain-lain yang kebanyakannya berpunca daripada masalah penghadaman dan pencernaan.
 ·  Translate
Bila mulut dan tekak rasa tak sedap dan payau semacam, bila makan sesuatu yang berangin memang rasa lega sangat. Macam Peppermint Ginger Plus yang sangat membantu melegakan pedih ulu hati akibat ga…
1
Add a comment...
People
Have her in circles
57 people
Haroon Khan's profile photo
Hazrat Ali's profile photo
shira andri's profile photo
Fadzi Razak's profile photo
aura ayub's profile photo
encik era's profile photo
zoey ziee's profile photo
Muhammad Faiz Mohamed Saaid's profile photo
Pehern low's profile photo
Education
  • University of Malaya
    Information Technology, 2002 - 2006
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Don't be afraid to dream. Because dreams do come true.
Introduction
Saya Hazrina Nasir. Super Isteri kepada Super Suami soleh yang handsome. Super Mama kepada Super Kids bijakana soleh dan solehah. A proud self-employed aka Working at Home Mom (WAHM) yang menjalankan bisnes online Shaklee daripada rumah. Shaklee business mentor sejak 2012, blogger dan internet marketer. Founder www.mamawidad.com dan hazrinanasir.com.
Bragging rights
Super Mama who is busy chasing dreams!
Work
Occupation
Pengedar Shaklee di Semenyih, Rinching, Beranang, Kajang, Selangor dan Seluruh Malaysia
Employment
  • Shaklee
    Former CEO and Founder of MamaWidadDotCom and HazrinaNasir.Com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Semenyih, Selangor
Hazrina Nasir's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Testimoni NutriWhite Shaklee: Kulit Muka Licin Berseri
blossomwidad.blogspot.com

Blossom Widad Vitamin Sihat Semulajadi Selamat - Independent Shaklee Distributor

BLOSSOM WIDAD - Vitamin Sihat Semulajadi Selamat
blossomwidad.blogspot.com

VITAMIN SHAKLEE, VITAMIN UNTUK KULIT, SET KECANTIKAN, SET PENYUSUAN, PRODUK KURUSKAN BADAN, VITAMIN IBU MENGANDUNG, VITAMIN KECANTIKAN

KENALI SAYA
blossomwidad.blogspot.com

Saya Hazrina Nasir, pengedar sah produk Shaklee. ID saya [951651]. Dan BLOSSOM WIDAD bertindak sebagai online shop untuk saya mempromosikan