Profile

Cover photo
Hazrina Nasir
Worked at Shaklee
Attended University of Malaya
Lived in Semenyih, Selangor
66 followers|1,170,321 views
AboutPosts+1's

Stream

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Semua ibubapa selalunya simpan harapan tinggi terhadap anak-anak. Namun ibu ayah, berhentilah mencari kesempurnaan. Tapi fokus lah kepada melakukan yang lebih baik daripada hari ke hari. Anak-anak dianugerahkan sebagai amanah. Yang datang dengan pakej keistimewaan tersendiri. Bukannya trofi untuk ditayangkan.
 ·  Translate
Bila bercakap tentang harapan masa depan ibu ayah terhadap anak-anak tersayang, saya ingat lagi masa kami nak beli rumah dulu. Kalau boleh nak cari rumah di
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Landmark Study adalah bukti produk Shaklee ni memang berkesan dan selamat untuk penggunaan manusia dalam tempoh jangkamasa panjang.
 ·  Translate
Mengapa Landmark Study sangat penting bagi Shaklee? Sebab dengan adanya Landmark Study, dapat membuktikan produk Shaklee sememangnya berkualiti tinggi dan berkesan dalam memperbaiki kesihatan. Sebe…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Promosi kolagen Disember 2016. Buy 6 free 1. Buy 2 discount 5%!
 ·  Translate
Assalamualaikum, Memang banyak produk berasaskan kolagen dipasaran. Tapi mana satu produk kolagen yang paling berkesan dan terbaik untuk kulit? Yelah dah beli mestilah nak tengok hasilnya sa…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Ubat sakit sendi yang paling bagus ialah Vivix. Sebab Vivix boleh perbaiki sel rosak hingga ke peringkat DNA dan cegah kerosakan sel daripada merebak. Mula-mula makan Vivix ada orang kata bertambah sakit. Tapi itu tandanya vitamin tengah buat kerja. Kalau amal berterusan dan konsisten serta banyak sabar sambil banyak minum air, insyaAllah lutut, tumit, sendi, sakit belakang makin baik. Paling kurang pun badan rasa lebih sihat.
 ·  Translate
Ramai orang tak tau Vivix adalah salah satu supplement terbaik untuk kurangkan sakit lutut dan ketidakselesaan sendi selain daripada Advanced Joint Health Tablet (AJHT), Omega Guard dan Ostematrix.…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Baru-baru ni ada kawan sekeluarga kena denggi. Adik ipar pun kena denggi. Tapi dekat Malaysia ni kena denggi dah jadi satu kebiasaan. Walaupun jangkitan sangat bahaya dan despite pelbagai langkah nak kurangkan denggi, tapi nampaknya bilangan makin bertambah huhu. Anyway bila kena denggi kena minum banyak air. Perfomance Drink ni memang recommended untuk pesakit denggi.
 ·  Translate
Minuman tenaga memang sinonim dengan golongan atlit dan ahli sukan. Fungsi minuman elektrolit adalah untuk bantu atasi kurang air dalam badan. Performance Drink Shaklee yang berperisa oren ni adala…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Untuk tahun depan harapnya Ihsan dah boleh faham konsep puasa dan puasa dengan baik. Mungkin tak penuh tapi kalau boleh ada peningkatan. Adik pun dah boleh mula diajar berpuasa jugak.
 ·  Translate
Memang tak ada plan pun nak suruh Ihsan berpuasa tahun ni. Tapi entah macam mana tiba-tiba sebelum terawikh malam pertama tu tu terfikir nak buat cubaan kali
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Ada mommies yang baru lepas bersalin? Risau kalau susah nak berak ataupun buang air besar? Memang seksa kalau nak ke toilet nak-nak pulak kalau luka jahitan kat bawah tu panjang pulak. Boleh cuba tips elak sembelit ni bagi ibu yang dalam pantang.
 ·  Translate
Seksanya sembelit tu sampaikan rasa tak tenang hidup dan serba tak kena selagi tak dapat membuang. Setuju? Hari ni saya nak share tips atasi sembelit cara semulajadi untuk orang dewasa dan ibu dala…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Omega 3 dalam minyak ikan membantu mengurangkan dan melegakan masalah sakit sendi lutut. Omega Guard vitamin terbaik untuk atasi masalah radang dan bengkak pada sendi terutamanya lutut.
 ·  Translate
Minyak ikan Omega Guard kaya dengan Omega 3 dan Omega 6 yang sangat bermanfaat untuk kesihatan. Contohnya Omega 3 yang sangat penting untuk membantu memelihara dan memperbaiki kesihatan sendi terut…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Orang kata umur 30an ni peyakit dah mula nak menyinggah. Tapi sebenarnya banyak kali dah dengar orang umur seawal 20an pun dah ada penyakit kronik. Huhu gaya hidup zaman sekarang kan. Kalau kita tak beringat lebih mudah nak dapat penyakit. Yelah apa-apa pun atas kehendak Tuhan juga. Tapi kalau kita ada kesedaran boleh ikhtiar cegah dan akwal daripada awal. Vivix ni kaya dengan polifenol dan resveratrol. Antioksidan kuat ni lindungi sel-sel kita daripada agen perosak, radikal bebas. Sel-sel rosak ni la punca terjadinya sesuatu penyakit.
 ·  Translate
Tonik antipenuaan Vivix adalah cecair pekat hebat yang mengandungi resveratrol yang boleh membantu pelihara kesihatan secara keseluruhan, cegah dan kawal penyakit kronik. Sudah banyak kajian sainti…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Kalau nak mencari minuman protein shake khas untuk kurus, boleh ambil Cinch Shake Mix. Ada 3 perasa, vanilla, cafe latte, chocolate. Yang bestnya, shake ni memang dah diformulasi dan terbukti berkesan dalam kajian saintifik, membantu untuk inch loss. Tapi nak diet macam mana pun makan kena jaga lah ye
 ·  Translate
Ada banyak produk kurus, pelangsingan, penurunan berat badan or whatever you call it yang ada dalam pasaran. Tapi tak semuanya adalah daripada bahan semulajadi yang selamat. Produk Cinch Inch Loss …
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Ada yang bakal jadi ibu dan bakal jadi bapa? Sebelum anak lahir kena tahu 6 perkara umum tapi penting ni. Dan perlu ingat sampai bila-bila sepanjang membesarkan anak-anak.
 ·  Translate
Semua ibubapa mahukan anak yang bijak. Dalam mendidik dan membesarkan si manja tersayang, ada beberapa perkara yang ibubapa perlu ingat ataupun take note in mind sejak sebelum menimang cahayamata l…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Hujung tahun ni ada lagi progress report. Harapnya Aisyah semakin improve. Tahun depan dah nak masuk 5 tahun. Sekolah pun makin fokus kepada akademik. Moga dia boelh fit well in school dan makin matang serta fokus insyaAllah.
 ·  Translate
Hari Sabtu lepas ada 2nd term progress report day di tadika Aisyah. Actually we were looking forward pun untuk attend parent-teaching meeting ni. Memang tak
1
Add a comment...
Work
Occupation
Pengedar Shaklee di Semenyih, Rinching, Beranang, Kajang, Selangor dan Seluruh Malaysia
Employment
  • Shaklee
    Former CEO and Founder of MamaWidadDotCom and HazrinaNasir.Com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Semenyih, Selangor
Story
Tagline
Don't be afraid to dream. Because dreams do come true.
Introduction
Saya Hazrina Nasir. Super Isteri kepada Super Suami soleh yang handsome. Super Mama kepada Super Kids bijakana soleh dan solehah. A proud self-employed aka Working at Home Mom (WAHM) yang menjalankan bisnes online Shaklee daripada rumah. Shaklee business mentor sejak 2012, blogger dan internet marketer. Founder www.mamawidad.com dan hazrinanasir.com.
Bragging rights
Super Mama who is busy chasing dreams!
Education
  • University of Malaya
    Information Technology, 2002 - 2006
Basic Information
Gender
Female
Hazrina Nasir's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Testimoni NutriWhite Shaklee: Kulit Muka Licin Berseri
blossomwidad.blogspot.com

Blossom Widad Vitamin Sihat Semulajadi Selamat - Independent Shaklee Distributor

BLOSSOM WIDAD - Vitamin Sihat Semulajadi Selamat
blossomwidad.blogspot.com

VITAMIN SHAKLEE, VITAMIN UNTUK KULIT, SET KECANTIKAN, SET PENYUSUAN, PRODUK KURUSKAN BADAN, VITAMIN IBU MENGANDUNG, VITAMIN KECANTIKAN

KENALI SAYA
blossomwidad.blogspot.com

Saya Hazrina Nasir, pengedar sah produk Shaklee. ID saya [951651]. Dan BLOSSOM WIDAD bertindak sebagai online shop untuk saya mempromosikan