Profile

Cover photo
Hazrina Nasir
Worked at Shaklee
Attended University of Malaya
Lived in Semenyih, Selangor
62 followers|1,074,955 views
AboutPosts+1's

Stream

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Ada banyakkk supplement di pasaran. Dekat farmasi lah paling senang nak cari. Tapi ada beza ke dengan vitamin Shaklee? Haa tu lah meh nak cerita apa perbezaan produk Shaklee berbanding makanan tambahan jenama lain kat luar sana dan kenapa kena pilih Shaklee?
 ·  Translate
Assalamualaikum, Alhamdulillah produk Shaklee semakin dikenali ramai. Tapi sebenarnya masih ramai lagi yang belum tahu apakah keistimewaan produk Shaklee berbanding jenama lain. Selalunya ya…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Blog Beautiful Motherhood adalah blog yang berkongsi tentang kehamilan, berpantang, penyusuan, kecantikan, kesihatan bayi, kanak-kanak, lelaki dan perempuan serta tips dan petua berguna untuk rujukan ibubapa dan semua lapisan masyarakat di Malaysia.
 ·  Translate
Assalamualaikum, Alhamdulillah sempena hari Jumaat yang mulia ni 23 Rabiul Akhir 1436 Hijrah saya dengan gembiranya memperkenalkan Blog MamaWidadDotCom. Blog ni adalah kesinambungan daripada…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Nak kurangkan berat badan sebelum raya ni? Mesti berat cepat turun dan badan cepat kurus kalau diet masa bulan Ramadhan. Tapi tulah takut tak larat lah pulak dah la puasa kan. Takkan tak makan nasi langsung kot? :) Tapi dengan minuman protin Cinch Shake Mix, tak perlu skip makan pun!
 ·  Translate
Ada yang tengah cari-cari supplement ataupun minuman protein untuk kurus tanpa rasa lapar, bina badan dan pelihara otot? Yang nak kurus selim-melim tu mestilah geng-geng adik kakak. Yang nak bina b…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Setiap kali nak buang air besar je kecoh satu rumah. Anak menangis sebab sakit, takut dan tak selesa akibat sembelit teruk. Mak ayah pun pening sebab anak taknak masuk tandas pun. Fobia sebab kena korek lubang punggung sebab najis keras. Tapi kalau mak ayah tau cara nak atasi masalah sembelit ni, mesti anak tak perlu hadapi pengalaman ngeri macam ni kan?
 ·  Translate
Pernah dengar tak anak-anak alami masalah sembelit teruk sampaikan takut nak buang air besar di tandas? Bila jadi macam ni mak-mak terpaksa fikirkan tips dan cara nak mengatasi masalah sembelit ter…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Alhamdulillah dapat tunaikan Solat Sunat Kusuf hari tu. Memanglah tiap-tiap hari kita tengok bulan dan matahari. Tapi dengan lebih mengambil tahu kejadian macam ni membuatkan kita lebih beryukur Allah masih kurniakan nikmat nak merasai kehidupan dengan bulan, matahari, bumi masih berjalan mengikut peraturannya masing-masing. Tak dapat dibayangkan kalau sistem cakerawala kucar-kacir, bulan dan matahari dah takde.
 ·  Translate
Sejak semalam ramai orang asyik sebut-sebut pasal mengerjakan Solat Sunat Gerhana Matahari ataupun Solat Sunat Kusuf sempena fenomena gerhana matahari yang
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Alhamdulillah domain hazrinanasir.com dan www.mamawidad.com have reached 1 year! Saya guna serverfreak. Baru je renew untuk tahun ke 2. Sepanjang setahun pengalaman baru guna self-hosted domain ni ohh memang best! Kalau lah tau, dah lama dulu guna private hosting.

 
 ·  Translate
Alhamdulillah domain hazrinanasir.com dan www.mamawidad.com have reached 1 year! Walaupun sebenarnya dah bertahun-tahun berblog, tapi sepanjang setahun
1
Add a comment...
In her circles
78 people
Have her in circles
62 people
zam zarina Yatim's profile photo
Atul Razali's profile photo
Sharifamir Salifting's profile photo
wahidah Azizan's profile photo
yoorin melacolea's profile photo
nur aini amran's profile photo
Faridah Salim's profile photo
Noor Fatihah Mohammad's profile photo
Cetak Jo's profile photo

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Tips berhenti merokok dengan cara yang cepat, berkesan, murah dan selamat untuk perokok tegar. Boleh simpan entry berguna ni untuk para suami, husband, pakwe, tunang, boyfriend tersayang yang kaki rokok samada rokok betul mahupun rokok elektronik ataupun vape.
 ·  Translate
Merokok membahayakan kesihatan! Ramai orang tahu fakta ni dan sebab tu lah ramai juga orang yang pasang azam tiap-tiap tahun nak cuba stop smoking! Ada banyak cara nak berhenti merokok. Tapi ramai …
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
MamaWidad.Com Blog Pengedar Shaklee Taman Pelangi Semenyih, Kajang, Rinching, Beranang, Bangi, Nilai, Putrajaya, Kuala Lumpur, seluruh Selangor dan Malaysia.
 ·  Translate
Assalamualaikum, Alhamdulillah sempena hari Jumaat yang mulia ni 23 Rabiul Akhir 1436 Hijrah saya dengan gembiranya memperkenalkan Blog MamaWidadDotCom. Blog ni adalah kesinambungan daripada…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Berusia 40an ke atas. Selalu mood swing. Rasa nak marah. Rasa hot flush. Asyik panas je berpeluh-peluh. Susah nak tidur malam. Rasa resah. Emosi tak stabil. Kulit jadi kusam dan berjeragat. Itu mungkin tan-tanda awal fasa pra menopause. GLA Complex boleh bantu kurangkan simptom-simptom ni!
 ·  Translate
Apabila usia makin meningkat tanda-tanda penuaan seperti bintik hitam, jeragat, kulit kusam dan lain-lain dah mula muncul. Tapi GLA Complex Shaklee boleh bantu wanita untuk kekal anggun dan cantik.…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Vivix bukan saja baik untuk memperbaiki tahap kesihatan bagi individu yang sedia berpenyakit, malah sangat sesuai untuk diamalkan oleh mereka yang sihat untuk mencegah penyakit antaranya kencing manis (diabetes), gout, stroke, darah tinggi dan banyak lagi.
 ·  Translate
Tonik antipenuaan Vivix adalah cecair pekat hebat yang mengandungi resveratrol yang boleh membantu pelihara kesihatan secara keseluruhan, cegah dan kawal penyakit kronik. Sudah banyak kajian sainti…
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Awal tahun ni dapat panggilan untuk join Hanen Speech Therapy Program For Parents Of Children With Autism. Lepas setahun menunggu queue dan dah lama sangat Ihsan tal dapat attend speech therapy, bila dapat peluang ni memang rasa syukur sangat! Just what I really need! Alhamdulillah! 
 ·  Translate
Alhamdulillah setelah lebih setahun Ihsan tak dipanggil untuk sesi terapi pertuturan di HUKM, tiba-tiba awal tahun ni dapat panggilan untuk join Hanen Speech
1
Add a comment...

Hazrina Nasir

Shared publicly  - 
 
Masa akhir tahun lepas ada beberapa parents yang wassap saya. Itulahkan kalau blogger online seller ni nombor phone terpampang sentiasa ;P Diorang tanya dan minta pendapat tadika mana diorang patut hantar anak. Ada ibu yang bertanya tu tinggal di bandar lain. Ada juga yang tanya review on tadika yang saya hantar anak saya sekarang sebab diorang pun tinggal di Semenyih ni juga.
 ·  Translate
Ramai ibu bapa yang mula mencari dan memilih tadika mana yang sesuai dan tepat nak hantar anak tahun depan. Bukan je mak ayah yang pertama kali nak hantar anak
1
Add a comment...
People
In her circles
78 people
Have her in circles
62 people
zam zarina Yatim's profile photo
Atul Razali's profile photo
Sharifamir Salifting's profile photo
wahidah Azizan's profile photo
yoorin melacolea's profile photo
nur aini amran's profile photo
Faridah Salim's profile photo
Noor Fatihah Mohammad's profile photo
Cetak Jo's profile photo
Education
  • University of Malaya
    Information Technology, 2002 - 2006
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Don't be afraid to dream. Because dreams do come true.
Introduction
Saya Hazrina Nasir. Super Isteri kepada Super Suami soleh yang handsome. Super Mama kepada Super Kids bijakana soleh dan solehah. A proud self-employed aka Working at Home Mom (WAHM) yang menjalankan bisnes online Shaklee daripada rumah. Shaklee business mentor sejak 2012, blogger dan internet marketer. Founder www.mamawidad.com dan hazrinanasir.com.
Bragging rights
Super Mama who is busy chasing dreams!
Work
Occupation
Pengedar Shaklee di Semenyih, Rinching, Beranang, Kajang, Selangor dan Seluruh Malaysia
Employment
  • Shaklee
    Former CEO and Founder of MamaWidadDotCom and HazrinaNasir.Com
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Semenyih, Selangor
Hazrina Nasir's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Testimoni NutriWhite Shaklee: Kulit Muka Licin Berseri
blossomwidad.blogspot.com

Blossom Widad Vitamin Sihat Semulajadi Selamat - Independent Shaklee Distributor

BLOSSOM WIDAD - Vitamin Sihat Semulajadi Selamat
blossomwidad.blogspot.com

VITAMIN SHAKLEE, VITAMIN UNTUK KULIT, SET KECANTIKAN, SET PENYUSUAN, PRODUK KURUSKAN BADAN, VITAMIN IBU MENGANDUNG, VITAMIN KECANTIKAN

KENALI SAYA
blossomwidad.blogspot.com

Saya Hazrina Nasir, pengedar sah produk Shaklee. ID saya [951651]. Dan BLOSSOM WIDAD bertindak sebagai online shop untuk saya mempromosikan