Profile cover photo
Profile photo
Hazmin Hamudin
117 followers
117 followers
About
Hazmin Hamudin's posts

Post has attachment
Mencari Part Time Job di Rumah
Penah dengar tak  Jobdirumah ? okay, Jobdirumah ni sangat popular di kalangan blogger-blogger. Sebab apa popular? Sebab  tipu ke ?  scam ke ? Jawapannya sebab Jobdirumah memang diyakini boleh buat duit. Yang penting kena rajin. Kalau tak rajin, mana nak dap...

Post has attachment
Semalam berlakunya perbarisan ‘Hari Kebangsaan’ di stesen-stesen minyak seluruh negara. Memang sangat meriah sebab aku pun turut sama merasai sambutan perbarisan tersebut. 

Post has attachment
Semalam sekitar pukul 11.00 malam tiba-tiba rumah diserang kelkatu dengan banyaknya. Serius, ni serangan yang paling banyak pernah terjadi.

Post has attachment
Sekali kena dengan godaan cendol terus tak boleh tahan jadinya. Cendol ni merupakan pemanis mulut yang digemari oleh semua kaum dekat Malaysia ni. Tak kira apa bangsa aku tengok boleh layan makan cendol ni.

Post has attachment
Siapa Pernah Kena Tipu Dengan Jobdirumah?
Ok, aku nak tanya siapa pernah  kena tipu dengan jobdirumah ? Kalau ada, sila komen kat bawah. Aku cuma nak betulkan pandangan korang mengenai program Jobdirumah yang dikatakan penipu ni. Ya, memang aku dah buat duit dengan Jobdirumah ni. Bukti? Rujuk dekat...

Post has attachment
Komisen Jobdirumah Yang Pertama
Yup. Akhirnya berjaya jugak aku dapat komisen pertama
daripada program Jobdirumah ni. Ni jugak la komisen affiliate pertama
yang aku dapat sejak aku sertai Jobdirumah ni. Aku tahu aku tak   power   macam korang. Sehari boleh dapat
ratus-ratus hasil program ...

Post has attachment
Pengguna iPhone sudah pasti sedia maklum tentang cable yang berbeza daripada pengguna smartphones yang lain. Iphone menggunakan Lightning Cable untuk mengecas atau sync data berbanding smartphones daripada jenama lain yang menggunakan Micro USB.

Post has attachment
Kenapa tiba-tiba aku letak gambar lambang autobots ni. Korang tau tak autobots tu apa? Bagi peminat filem transformers mesti tahukan. Entah sejak bila autobots dah menjajah pejabat aku dengan meninggalkan lambang ni. 

Post has attachment
Bulan Mei lepas aku ada hadiri Kursus Lead Auditor ISO 9001:2008 selama lima hari anjuran AJA EQS Certiication (M) Sdn Bhd – Rujuk entri Kursus Lead Auditor. Memang selama lima hari berkursus tu kena memerah otak secukupnya la. Kurus Lead Auditor QMS ni bukan sebarang kursus sebab hari terakhir semua peserta kursus perlu menduduki peperiksaan.

Post has attachment
Beli Whey Protien Dymatize ISO 100 Di MyProtein Shop. Kalau main gym tapi tak ambik whey protein ni memang tak sah aku rasa. Sebelum ni aku ada beli whey protein Nitro Tech Performance Series perisa chocolate
Wait while more posts are being loaded