Profile cover photo
Profile photo
Hasrul Hassan
855 followers -
Memberi satu lebih baik daripada menerima 1000
Memberi satu lebih baik daripada menerima 1000

855 followers
About
Posts

Post has attachment
Cara Menjadi Kaya
Cara nak menjadi kaya! Tajuk memang nampak padu kan? Ia menarik perhatian anda tak? Uhh pastilah .. siapa yang tak mahu menjadi kaya raya ye tak? Saya pun nak menjadi kaya. Bila jadi kaya, ada banyak duit ... banyak perkara baik boleh dilakukan, seperti mem...
Cara Menjadi Kaya
Cara Menjadi Kaya
hasrulhassan.com
Add a comment...

Post has attachment
Gajet Perlu Bawa Ketika Melancong
Siapa yang tidak suka pergi melancong? Alhamdulillah, rezeki Allah S.W.T berikan dalam tahun 2018 telah membolehkan saya dan keluarga pergi melancong dan bercuti ke banyak tempat pada tahun 2018 ini. Cuma masih belum ada rezeki lagi untuk pergi melancong da...
Add a comment...

Post has attachment
Tarikh Gaji Kakitangan Awam 2019
Jadual gaji kakitangan awam untuk tahun 2019 . Rasanya ramai juga menantikan keluarnya pekeliling daripada pihak Kementerian Kewangan dan juga Jabatan Akauntan Negara mengenai tarikh pemberian gaji kakitangan awam bagi tahun 2019. Jadual gaji ini penting un...
Add a comment...

Post has attachment
Iklan YouTube Terbaik 2018
Bila dah sampai ke penghujung tahun, pastinya ramai yang menunggu mengenai listing terbaik sepanjang tahun. Maka, banyaklah blog termasuk juga laman web media arus perdana yang akan merungkai perkara-perkara terbaik yang berlaku dalam tempoh 365 hari. Antar...
Add a comment...

Post has attachment
Percutian Cameron Highlands Sebelum Cuti Sekolah
Percutian hujung minggu ke Cameron Highlands, Pahang . Seminggu sebelum bermulanya cuti persekolahan rasmi akhir tahun 2018, kami sekeluarga telah pergi bercuti ke Cameron Highlands. Percutian kali ini, kami bawa sekali keluarga pengasuh si Amri dan Najmi.....
Add a comment...

Post has attachment
Fuh. Alhamdulillah. Sampai dh rumah setelah bercuti ke Kelantan.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cara Nak Buat Dropship di Shopee
Saya pasti ramai yang nak mula berniaga di Shopee tetapi nak mulakan cara dropship. Al maklumlah, cara buat bisnes dengan dropship ni semakin popular, dan kosnya pun lebih rendah daripada menjual produk sendiri. Apa yang saya nak kongsikan ini adalah datang...
Add a comment...

Post has attachment
Lipstik Boleh Gelapkan Warna Bibir Semulajadi, Ikuti 5 Tips Ini ..
Wanita memang suka lipstik. Kalau dikata tak suka bermekap, paling tidak mesti nak letakkan lipstik atau gincu pada bibir, betul tak? Heh .. bukan setakat wanita je suka lipstik, budak kecil macam anak saya, si Najmi pun suka lipstik ni. Haha .. anak-anak, ...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Suami Sidai Pakaian di Ampaian ..
Antara kerja rumah house husband yang sering saya buat ialah menyidai pakaian di ampaian. Ia boleh dikatakan kerja yang agak mudah, selain tugas mengangkat kain. Tugasan rumah yang lain biasa dibuat ialah membasuh kain (guna mesin), basuh pinggan dan juga m...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Buat Cruncheese Sendiri Guna Popia
Ada sesiapa yang nak belajar cara nak buat keropok Cruncheese sendiri yang sedap dan membikin mulut tak berhenti mengunyah? Hehe .. dalam post kali ini, saya nak kongsikan cara nak buat atau resepi sempoi membuat Cruncheese yang sedap dan rangup menggunakan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded