Profile cover photo
Profile photo
HashiMashi
1 follower -
HashiMashi, orignele bedrukte T-shirts en beanies.
HashiMashi, orignele bedrukte T-shirts en beanies.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Na het maken van de T-shirt voor motorrijders en -liefhebbers kreeg ik niet alleen leuke reacties, maar ook de vraag of er een ontwerp voor #motocrossers gemaakt kon worden. Natuurlijk kan dat .... zie hier het resultaat, met ook deze keer een bedrukking in goud, zilver en wit.

Ken je of ben je een motocrosser of -liefhebber, dan wil je vast en zeker gezien worden in dit T-shirt (http://www.hashimashi.nl/t-shirts/item/389-t-shirt-motocross).

Maar wil je dit liever bedrukt hebben op bijvoorbeeld een hoodie of polo dan kan dat ook.

Natuurlijk mag je dit bericht delen met alle motorvrienden die je kent en horen we ook graag wat jullie vinden van dit ontwerp.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Omdat het T-shirt "Born to be wild" zo goed in de smaak viel heb ik vandaag nog een ontwerp voor motorrijders/-liefhebbers gemaakt.

Deze keer is het wel echt iets heel bijzonders geworden want de bedrukking bestaat uit drie kleuren, goud, zilver en wit.

Het maakt dit T-shirt tot iets heel bijzonders!

Het shirt is te vinden op: http://www.hashimashi.nl/t-shirts/item/388-t-shirt-wings-of-the-road maar kan ook via email of een berichtje hier worden besteld.

De prijs bedraagt slechts € 14,95!

Uiteraard horen we heel graag wat jullie van dit ontwerp vinden. Wil je ons een plezier doen deel dan dit ontwerp want er zijn vast vele liefhebbers voor dit shirt :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Al een tijdje was ik bezig met het maken van een mooi ontwerp met een #Koi vis. Zie hier nu het resultaat :)

Op een zwart shirt met de Koi in zilver ziet het er in het echt nog veel fraaier uit, zeker als er zonlicht op schijnt.

Maar uiteraard kan deze bedrukking ook op andere kleuren shirts en met andere kleuren bedrukking worden gemaakt.

Deze bedrukking kan ook op andere soorten kleding, bv. een polo, hoodie bedrukt worden.

Het T-shirt is te vinden op: http://www.hashimashi.nl/t-shirts/item/386-t-shirt-koi, voor slechts € 12,45
Add a comment...

Post has attachment
We hebben goed nagedacht of we wel een shirt wilden aanbieden met "Je suis Charlie" erop. We willen niet dat "Je suis Charlie" een commerciële leus wordt. Maar tevens willen we met de ons ter beschikking staande middelen laten zien dat wij onze vrijheid om ons vrij te uiten in gesproken en geschreven woord én in tekeningen een hoog goed achten.

Daarom dus toch een T-shirt met "Je suis Charlie", zodat iedereen die dat wil kan uitdragen dat hij/zij solidair is met Charlie Hebdo.

#jesuischarlie  
Add a comment...

Post has attachment
Er is ondertussen al een leuke collectie kindershirts te vinden op HashiMashi.nl. Natuurlijk zijn alle ontwerpen ook leverbaar op andere kleuren shirts en met andere kleuren bedrukking.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Kindershirts
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Het verjaardags T-shirt voor wie dit jaar 50 jaar wordt is aangepast naar 2015! 

Wil je dus iemand verrassen met een bijzonder #T-shirt voor zijn/haar 50ste #verjaardag, dan kan dat zeker met dit shirt.

Het shirt is van een uitstekende kwaliteit en dat geldt ook voor de bedrukking. Combineer dat met de aantrekkelijke prijs van € 12,45 en je hebt een super-kado!
Add a comment...

Post has attachment
Bij HashiMashi.nl is nu nieuw een shirt met een bedrukking voor darters of dart-liefhebbers.

Op http://www.hashimashi.nl/t-shirts/item/373-dartshirt vindt je het shirt dat voor slechts € 12,45 van jou kan zijn. Het is natuurlijk ook een leuk idee voor een kado.

Het ontwerp kunnen we uiteraard ook bedrukken op echte #dart-shirts, kijk maar eens op http://www.kossiestextiel.nl/nl/katalog/hemden--blusen-c474/freizeit-c482/team-shirt-short-sleeved-a55013.html

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DECEMBER-ACTIE: 'Deel' en ontvang een korting!

Op de website http://www.hashimashi.nl bieden we onder andere veel T-shirts met bedrukking aan. Door de leuke reacties op de 36 ontwerpen die er nu al staan, willen we deze shirts graag meer onder de aandacht brengen.

Iedereen die op Google+ een T-shirt ontwerp van HashiMashi.nl deelt krijgt als hij of zij dit shirt besteld hier € 2,50 korting op. Dan kosten de meeste shirts dus geen € 12,45 meer, maar nog slechts € 9,95! Dat is toch echt geen geld voor een kwaliteits T-shirt van Fruit of the Loom en een prachtige bedrukking.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wederom staan er een aantal nieuwe leuke #T-shirts op http://www.HashiMashi.nl

Deze keer een tweetal shirts voor #Facebook fans en het onderstaande T-shirt "Pinkquin". Maak een statement en durf ook een "Pinkquin" te zijn :)

De shirts kosten slechts € 12,45 per stuk.
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuw ontworpen #T-shirt en deze keer voor de vele hondenliefhebbers. Voor slechts € 12,45 kun je dit T-shirt met bedrukking al bestellen.

Natuurlijk is niet alleen het shirt van uitstekende kwaliteit, maar ook de bedrukking.

Aarzel dus niet en verras iemand (met of zonder #hond) .... of jezelf .... met dit leuke T-shirt.

Op verzoek zijn andere kleuren uiteraard ook mogelijk.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded