Profile cover photo
Profile photo
Dr Hasbi
120 followers -
Businessman with a Lifestyle and Internet Marketing Professional.
Businessman with a Lifestyle and Internet Marketing Professional.

120 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Siapa yang suka tidur lambat sila baca ni..
Add a comment...

Public
Jangan suka berjaga malam, padah akibatnya kalau takut gemuk..
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
EziProject mendaki Gunung Brinchang, Cameron Highlands.
Add a comment...

Post has attachment
Mendaki Gunung Brinchang Cameron Highlands
Pandai sungguh mereka promosikan pakej '4 wheel drive adventure' pada hari tu. Sebetulnya mendaki dengan kaki bukannya menaiki pacuan 4 roda mendaki Gunung Brinchang! Pada hari kedua seminar "Quantum Excellent Leadership CDM 2017" kami adakan aktiviti menje...
Add a comment...

Post has attachment
Hai semua! Setelah sekian lama menyepi kini saya kembali menulis. Jom tengok apa yang saya kongsi.
Add a comment...

Post has attachment
Kenangan Pertama Kali Ke Seoul Korea
Apa khabar awak? lama tak dengar berita kan. Biasalah sejak pertengahan tahun lepas saya agak sibuk dengan macam-macam urusan selain hal kerja sehingga terlalai untuk mengemaskini blog saya ni. Itu okey lagi.. Paling dahsyat saya sampai terlupa nak perbahar...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Video Klip EziProject Menggosok Kota Rom
Kami memang gila melancong. Sejak dulu sebelum buat bisnes saya dan isteri berangan-angan mengelilingi dunia.. ..tapi maklum sajalah dengan duit gaji saya impian tersebut menjadi terlalu besar dan rasa tak mampu. Syukur saya dan isteri, Adibah telah membuat...
Add a comment...

Post has attachment
Demo 10 saat menunjukkan tubuh menjadi lebih stabil dan seimbang selepas dikenakan Tenaga Bio Velocity.

#drhasbi   #pakarbvsm   #bvsm   #biovelocity  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded