Profile cover photo
Profile photo
Thiết bị sân chơi trẻ em - Hasake
31 followers -
thiết bị sân chơi trẻ em, thiết bị sân chơi, sàn cao su epdm, sàn cao su, nhà cung cấp thiết bị sân chơi
thiết bị sân chơi trẻ em, thiết bị sân chơi, sàn cao su epdm, sàn cao su, nhà cung cấp thiết bị sân chơi

31 followers
About
Posts

Post has attachment
Train Concept Playground - Australian International School Vietnam
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Australian International School
9 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Playground Set for  Him Lam Riverside Apartment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Him Lam Riverside apartment
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bạn cần máy chơi game hay bạt nhún trong nhà và ngoài trời, hãy liên hệ chúng tôi, chúng tôi chuyên về sản xuất và lắp đặt thiết bị sân chơi tại Việt Nam!
Công ty TNHH Hasake
Công ty TNHH Hasake
hasakegames.com.vn
Add a comment...

Post has attachment
Một sân chơi an toàn dành cho các bé là điều bắt buộc
Add a comment...

Post has attachment
Thiết bị sân chơi uy tín nhất tại Việt Nam
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
JP Funtastic Fun Series
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Recently Completed Project - Gamuda Garden Hanoi - Playground and Fitness Outdoor Design, Supply and Installation 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-11-27
10 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Với các sản phẩm dòng JP, các thiết bị sân chơi được thiết kế đặc biệt lưu tâm đến tâm lý của trẻ em, thỏa mãn sự sáng tạo của bé. Tất nhiên bé thích thú chơi và cưỡi trên những trò chơi mô tả những con vật yêu thích của bé như chú chim, ngựa, gấu con hoặc những hiệp sĩ.

Trẻ em thường chịu ảnh hưởng từ nhiều yếu tố và đôi khi để có được sự chú ý của bé không phải là điều quá khó khăn. Dòng JP Imagination giúp bé phát triển sự sáng tạo trong khi trải nghiệm vui chơi. Dòng sản phẩm này phù hợp với bé từ 8 đến 10 tuổi cho trải nghiệm tốt nhất. Dòng Imagination bao gồm thiết bị sân chơi trẻ em như Trực thăng, Tàu vũ trụ, Xe tăng và nhiều hơn thế.

Chúng tôi luôn sản xuất ra những sản phẩm đa sắc thu hút các bé, tăng khả năng tưởng tượng của trẻ. Ví dụ, sản phẩm Trực thăng được thiết kế vô cùng đặc sắc, kích thích bé với hình dáng ly kỳ.

In this variety of JP Series; playground equipments are designed exclusively while considering children’s imaginations and innocent psychology. For the apparent reasons kids prefer enjoy playing with these equipments as it makes them feel as they really riding on their favourite animated characters, birds, animals or any other super natural heroes.

Kids are influenced by many details and sometimes it’s not very difficult to get their attention. JP Series ‘Imagination’ brings required charm in child’s playing experience. Child capacity between 8–10 years is the recommended for kids to have fulfilling experience. Our pleasing ranges from ‘Imagination’ include playground equipments such as Helicopter, Space Shutter, Hovercraft, Tank and many more. 

We constantly manufacture colourful slides as kids are naturally attracted towards vibrant colours. It adds a whole new meaning into the child’s unpredictable imaginations. Helicopter has been designed in a spectacular way, which excites many kids with its thrilling shape.

All JP Imagination Series are manufactured in Malaysia
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
JP Imagination Series
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Các sản phẩm từ dòng Classic thích hợp cho trẻ em từ 6-12 tuổi. Diện tích yêu cầu tối thiểu thay đổi với độ dài và độ rộng khác nhau. Thiết bị được tùy chỉnh để làm cho trẻ em trải nghiệm sân chơi thú vị. Kích thước cấu trúc được thiết kế một cách rộng rãi cho trẻ em.

Dòng JP Classics giúp trẻ em nâng sự tự tin và cho phép bé khám phá những điều thú vị từ cuộc sống. Điều đó mang lại độ tin cậy cho các bậc cha mẹ, khi họ nhìn thấy những bé thân yêu của mình mỉm cười và thưởng thức tại sân chơi.

Với sản phẩm dòng Classics bắt mắt cùng với thiết kế độc đáo gây hứng thú cho bé. Nhiều kiểu dáng được thiết kế với hình chiếc lá bên cạnh cầu trượt và nhiều kiểu lâu đài, kích thích bé đóng vai hiệp sĩ hay công chúa trong khu lâu đài.

Products from Classic Series are suitable for the kids between 6–12 years. The minimum recommended area differs from various lengths and widths. Equipments are customized to keep children’s playground experience enjoyable. Play structure sizes are designed in a spacious way to maintain smooth playground atmosphere for kids.

JP Series ‘Classics’ helps children to gain self confidence and it allows them to explore fun from life, as kids utilize the qualities of our magnificent range of equipments. It gives immense reliabilities to the parents, when they see their loved ones smiling and enjoying at the playground.

With eye-catching shapes ‘Classic Series’ exhibits heartfelt understanding about your lovely little kids. Some of the shapes are designed with attractive leaves hanging around the slides and various shapes of castles, certainly make kids feel like little warriors at the playground.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
JP Classic Series
17 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Dòng sản phẩm này bao gồm những thiết bị kích thước lớn với sức chứa tầm 10-25 bé. Nó cho phép nhiều bé chơi cùng 1 lúc trên thiết bị. Các sản phẩm thuộc dòng Funtastic Fun Rides yêu cầu diện tích tối thiểu lớn, trung bình 12m chiều dài và 13.2m chiều rộng. Những yêu cầu diện tích tối thiểu này thay đổi tùy theo thiết bị được chọn. Funtastic Fun Rides là dòng sản phẩm có được sự kết hợp tuyệt vời.

Nhiều thiết bị trong dòng sản phẩm này có nhiều hơn 1 thang trèo cho bé thả sức leo trèo, lợi thế này cho phép nhiều bé chơi cùng nhau và giảm thiểu việc chờ đợi của những bé hiếu động. Những bé tầm 6 đến 15 tuổi sẽ rất yêu thích dòng sản phẩm Funtastic Fun Rides và dành thời gian của mình một cách tuyệt vời tại sân chơi.

Dòng sản phẩm Funtastic Fun Rides được sản xuất sau khi cân nhắc về sự phát triển của nhiều bé. Các thiết bị này được đề xuất và sản xuất theo kích thước tiêu chuẩn để phục vụ cho số lượng bé lớn. Màu sắc như xanh lá cây đậm và đỏ tạo ra cảm giác hiếu động và vui vẻ thu hút các bé.

This series has large size equipments with the capacity of roughly 10–25 kids. It can easily accommodate good amount of kids at a time. These range demands spacious places for installations i.e. 12m length and 13.2m width. These measures entirely depend on the designs of playground equipments. Funtastic Fun Rides has wonderful combinations. 

Certain design has more than one ladder for kids to climb, this advantage allows several kids to enjoy simultaneously and it reduces the wait for your little loved ones. The age group between 6-15 years can have absolutely amazing time here. 

Funtastic Fun Rides are manufactured considering the growth of various kids. Recommended are as large as equipments are aimed to serve large number of kids. Colours such as dark green and red gives strong happy vibes and attract kids.

All JP Funtastic are manufactured in Malaysia
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
JP Funtastic Series
10 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded