Profile

Cover photo
170 followers|62,883 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

HappyNews

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

HappyNews

Shared publicly  - 
 
Vijfentwintig ongeletterde plattelandsvrouwen uit vier Afrikaanse landen ontpoppen zich tot gedreven installateurs van zonnepanelen. Zo brengen ze licht en elektriciteit naar dorpen die vroeger na zonsondergang enkel duisternis kenden.
1
Add a comment...

Communities

HappyNews

Shared publicly  - 
 
Toen Sundar Malla, een 70-jarige Nepelese werkolifant, vorige week voor het eerst in ruim 60 jaar van de ketting mocht, wist ze met haar plotselinge vrijheid geen raad. Ze verkende haar nieuwe elektrische omheining en toen ze zich realiseerde dat niemand haar stopte begon enthousiast te grazen en zichzelf te ‘douchen’ met zand. Sundar Malla hield dit vol tot ze ontdekte dat ze haar lichaam kon schuren tegen de bomen binnen haar nieuwe leefgebied.
1
Add a comment...
People
Have them in circles
170 people
Gerben Zijlstra's profile photo
Met je smartphone het bos in's profile photo
Renkum's profile photo
Raymond Tuin's profile photo
Mark Wiggers's profile photo
Siti Hajar Husin's profile photo
Filmmeesters Alkmaar's profile photo
John Lasschuit's profile photo
HappyNews Beheerder's profile photo
Communities
Links
Story
Tagline
Dé nieuwssite met positief nieuws
Introduction

HappyNews is een stichting ter bevordering van positieve nieuwsvorming, een online magazine met een positieve kijk op het dagelijks nieuws en de maatschappelijke ontwikkelingen.

De essentie van HappyNews zit in de context, optimistische benadering, inspirerende berichtgeving en nieuwsselectie. Op overzichtelijke en toegankelijke wijze biedt HappyNews elke werkdag positief nieuws over natuur, samenleving, kunst en cultuur, politiek, entertainment, gezondheid en lifestyle.

Contact Information
Contact info
Email