Profile cover photo
Profile photo
Hans Tosti
1,356 followers -
Digital Marketing Specialist. Datadriven userjourneys on social media.
Digital Marketing Specialist. Datadriven userjourneys on social media.

1,356 followers
About
Hans Tosti's posts

Post has attachment
Peter Svejgaard og Hans Tosti hygger og taler om året der gik for digital marketing, sociale medier osv.

Post has attachment
Facebook-brugere har længe været misundelige på Google+ mobilapp'en, men nu får den baghjul af Facebook Paper, som er suveræn på iPhone. Her er hvordan du kommer igang, udenfor USA.

Rygter siger at YouTube nu er gået igang med at forstyrre deres seere midt i vidoerne. Er Google virkelig under så meget pres fra de gamle medierbureauer, der stadig tror på disruptive advertising? Er der nogen, der har set fænomenet, så link gerne til vidoen.

Post has shared content
Nogen deler viden hver dag. Andre kun en uge. Stor respekt til de førstnævnte. 

Post has attachment
En ting er at ramme sine Facebook-fans, men hvad med at ramme dine reelle kunder? Læs her hvordan du gør.

Post has attachment

Post has attachment
Hvis ikke denne historie skulle deles på Google+ så... Vi kan se samme tendenser i vores konverteringsstats fra Facebook. Android-brugere er bare ikke så værdifulde som iOS.

Post has shared content
My dreamcar!!! 
In case you missed it, watch how Model S performs in the sub-zero temperatures, through the mountains and fjords of Norway, and why Arne believes he can rely on Model S to get him places other vehicles simply could not reach.

Post has attachment
Stærke pointer om Google+ i et interview med +Jesse Stay af min kollega +Roza Tsvetkova.
"The more your employees and key players and even customers build their presence on Google+, the greater a voice they have."

Jeg synes Google+ er en superspændende og lækker platform, og man ser nogle imponerende brugertal i statistikkerne - men bliver her skabt værdi?
Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har spurgt, men ikke desto mindre: Er der nogen af jer, der har set cases på skandinaviske virksomheder, der har opnået forretningsmæssig værdi på Google+ udover SEO-værdi? Altså, hvor det sociale på platformen er omdrejningspunktet.
Wait while more posts are being loaded