Profile

Cover photo
Hans Schipperijn
Lives in Leusden
4,002 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Hans Schipperijn

Shared publicly  - 
 
Mooi persoonlijk verhaal over een vader die een Google Glass zoekt voor de spreekbeurt van zijn zoontje.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hans Schipperijn

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Een aanrader deze video. 'Klanten zijn net mensen' volgens Jos Burgers. We willen als klant eigenlijk ook gewoon de dingen die we in ons normale leven ook belangrijk vinden; Aandacht, begrip, tijd voor mij vrij maken en serieus genomen worden. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hans Schipperijn

Shared publicly  - 
 
Het lijkt wel of verkopers, horecamedewerkers en serviceverleners niet meer weten hoe het moet. Of nog erger: alsof het ze gewoon echt niet interesseert hoe ze hun klanten behandelen.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Ondernemer met passie voor klantcontact
Introduction
In 2001 begon ik de website Fotokaarten.nl. Van de zolderkamer groeide de site uit tot honderdduizenden klanten en miljoenen kaartjes per jaar. Naast het product zelf was de buitengewone klantenservice de basis voor dit succes.
Na de verkoop van Fotokaarten heb ik gezocht naar een service waar ik goed in ben en echt wat kan betekenen voor andere ondernemers. Opvallend zijn webshops wel 24 uur per dag open maar na werktijd nauwelijks bereikbaar. Klanten die twijfelen over bestellen haken af of maken zich soms onnodig zorgen. 
Ik heb hiervoor een speciale service opgezet, die alle webcare taken van je kan overnemen tot 01:00 uur 's nachts. Via e-mail, live-chat, Facebook of Twitter monitoren (én reageren) we op elke vraag of opmerking van jouw klanten.
Wil je als webshop eigenaar je avonden weer voor jezelf, en gerust zijn dat alles netjes wordt bijgehouden? Neem dan contact met mij op om te kijken wat De Late Dienst voor jouw website kan betekenen.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Leusden
Contact Information
Work
Email
Address
De Looiershilt 7 Leusden 3831CN
Work
Occupation
Ondernemer
Skills
Customer service, webcare, social media
Basic Information
Gender
Male
Links