Profile cover photo
Profile photo
Hans Baaij Productions
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Seniorenprogramma

Ras Muzikant zanger entertainer Goed verzorgde Seniorenshow

Vaak wordt bij senioren gedacht dat er nog liedjes uit de oude doos gespeeld moet worden, nou die kan Hans ook.  Maar hij houd  er echt rekening mee dat deze generatie toch echt meestal uit de Rock and Roll tijd komt .  Daarom wordt u bij Hans geconfronteerd met nummers  uit de 60 , 70, 80er jaren maar ook van deze tijd.  Samen met u maakt Hans er altijd een gezellige avond van met nummers uit uw tijd. Met luisternummers, een dansje, en feestje.

Een korte indruk van het programma.

Wat ik doe is het publiek muzikaal amuseren, ik zing en speel keyboards. Het repertoire is Nederlandstalig / Engelstalig. Maar toch is er steeds meer vraag naar bvb. Rock and roll. Op verzoek wissel ik steeds af met eerst een grote Hit van vroeger, gevolgd door een meezing potpourri, met allerlei refreinen uit die tijd. Ook speel ik een recent nummer van deze tijd, vaak wordt dit erg gewaardeerd. Met al dit samen, weet ik een sfeer te creëren met uw gasten uit hun tijd.

Er zijn vele die dit doen….
Bij mij wordt u geconfronteerd met creativiteit en enthousiasme!
http://www.hansbaaij.com/muzikant-zanger/seniorenprogramma/
Photo

Post has attachment
Nieuwe foto's zijn toegevoegd
Vaak vragen paren die mij uitnodigen op een feest hoe gaat het muzikaal nu in z'n werking. "Hoe verloopt zo'n avond" Deze foto reportage geeft  een beeld van een avond.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-12-01
25 Photos - View album

Post has attachment
Mijn geheel vernieuwde responsive website! www.hansbaaij.com
Photo

Post has attachment
Waar krijg je nou nog als muzikant een heerlijke tournedos., en niet zo maar 1! Bij Albert en Saskia! http://www.deheerenvankok.nl/ hier samen met de video man Mike Satoer — bij De Heeren van Kok.
Photo
Wait while more posts are being loaded