Profile

Cover photo
Hann DK
Worked at EcoNetwork
Attended Taylor University
30 followers|2,719,509 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Nak ke duit hasil titik peluh kita bekerja ditipu oleh pihak tak bertanggungjawab?
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Tutorial : Cara Memindahkan Mesej WhatsApp Anda Ke Smartphone Yang Baru
Whatsapp adalah aplikasi terpenting bagi kita pada masakini, rata-rata dari kita kebanyakkannya lebih kepada whatsapp berbanding mesej biasa(sms) dan aku yakin walaupon korang nak ganti phone baru,segala chat2 korang sayang nak buang.apatah lagi kalau ada r...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Para penyelidik terkejut jumpa 'mumia' dalam patung Buddha
AMERSFOORT - BELANDA. Sekumpulan para penyelidik terkejut apabila melihat rangka manusia terdapat dalam sebuah patung Buddha yang berusia lebih 1000 tahun. Memetik laporan sebuah portal hari ini, 'mumia' yang dipercayai seorang Ketua Sami Buddha bernama Liu...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Shah Rukh Khan mampu menghisap 100 batang rokok sehari dan tekad mahu berubah
Pelakon terkenal Bollywood, Shahrukh Khan mengambil langkah drastik apabila melibatkan diri dalam kempen yang dinamakan 'We Don't Talk To People Who Smoke' bagi membantu menghentikan masalah ketagihan merokok serius yang dialaminya. Shahrukh yang sebelum in...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Saleem dan Iklim kembali bersatu selepas 11 tahun menyepi
Kumpulan Iklim yang kali terkahir melancarkan album pada tahun 2006 menerusi album Bunga Emas bakal mengubat kerinduan peminat apabila bakal muncul dengan konsert pada 7 Mac 2015 ini di Marina Bay Muar, Johor. Acara ini pasti menjadi sejarah baru buat Iklim...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
New Balance mohon maaf isu penjualan kasut kulit babi
New Balance Malaysia hari ini mengeluarkan permohonan maaf menerusi laman Facebook rasmi mengenai isu penjualan kasut kulit babi pada minggu lalu. Sebuah butiknya yang beroperasi di Queensbay Mall, Pulau Pinang dikatakan tidak sensitif kepada pengunjung ber...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In his circles
52 people
Have him in circles
30 people
minah lazer's profile photo
muhammad ismail's profile photo
FAIZAL AZRI (fuzore)'s profile photo
master moti's profile photo
Amanz's profile photo
Dave Lee's profile photo
blogr.my's profile photo
Michael Woschek's profile photo
AdGoggle's profile photo

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Sawah di buat di atas bumbung di China
Beijing: Sebuah kilang di Chongqing bertindak mengubah suai bumbung seluas 10,000 meter persegi menjadi tapak pertanian. Jurucakap kilang, Lu Xiaoqing berkata, idea itu tercetus selepas syarikat itu memikirkan kaedah untuk menggunakan sepenuhnya bumbung kil...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Cara Mudah Mengenalpasti Pek Bungkusan Milo Asli & Milo Tiruan
Baru-baru ini kecoh dengan video penghasilan milo tiruan yang beroperasi di Mantin, Negeri Sembilan. Selain itu ianya juga didakwa telah pun dijual dipasaran.. Bagi sesiapa yang baru beli milo,cube check balik bungkusan milo korang. Dan bagi yang terlepas u...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Anak Jackie Chan Botakkan Rambut Simbolik Untuk Berubah
Anak kepada pelakon Jackie Chan, Jaycee yang baru dibebaskan dari penjara akibat penyalahgunaan dadah telah mengambil langkah positif untuk berubah menjadi lebih baik. Menerusi akaun sosial Weibo miliknya, Jaycee telah memuatnaik foto bapanya yang sedang me...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Shah Rukh Khan mampu menghisap 100 batang rokok sehari dan tekad mahu berubah
Pelakon terkenal Bollywood, Shahrukh Khan mengambil langkah drastik apabila melibatkan diri dalam kempen yang dinamakan 'We Don't Talk To People Who Smoke' bagi membantu menghentikan masalah ketagihan merokok serius yang dialaminya. Shahrukh yang sebelum in...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
Anak David Brckham Disingkarkan Dari Arsenal
Impian anak lelaki sulung David Beckham, Brooklyn, untuk mengecapi kejayaan sebagai pemain bola sepak seperti bapanya, nampaknya tidak semudah yang disangka. Brooklyn mendaftar masuk ke Akademi Hale End awal musim ini. Akademi itu menjadi batu loncatan kepa...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Hann DK

Shared publicly  - 
 
(VIDEO) Trafik sesak akibat hujan wang kertas di Dubai
Kalau sebelum ni han pernah share artikel duit bersepah di jalanraya di hongkong sebanyak RM 7 juta jika ditukarkan ke Ringgit Malaysia..Yang ni pulak kat dubai.nak tau apa cite??jom baca DUBAI - Pengguna jalan raya di bandar ini hampir tidak mempercayai ma...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In his circles
52 people
Have him in circles
30 people
minah lazer's profile photo
muhammad ismail's profile photo
FAIZAL AZRI (fuzore)'s profile photo
master moti's profile photo
Amanz's profile photo
Dave Lee's profile photo
blogr.my's profile photo
Michael Woschek's profile photo
AdGoggle's profile photo
Work
Occupation
Mortgage Broker, Wealth Planner,Freelancer
Employment
  • EcoNetwork
    2009
Basic Information
Gender
Male
Other names
Hann
Story
Tagline
Life is short,The world is going to end,judgement day is near
Education
  • Taylor University
Hann DK's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
All Topics - The Latest News Headlines, Videos and Images - Digg
digg.com

The best news, videos and pictures on the web as voted on by the Digg community. Breaking news on Technology, Politics, Entertainment, and m

Instagram for Chrome
chrome.google.com

Hands down, the best Instagram Extension for Chrome. Browse your feed and friends, like and comment and so much more!

AdFoc.us Paid URL Shortener
adfoc.us

Earn money for visitors sent to your shortened URLs with AdFoc.us! Get paid for every advertisement viewed through your links.

COOL : MARVEL THE AVENGERS VERSI DUNIA NYATA
hannsays.blogspot.com

hey assalamualaikum &salam sejahtera der,berk and everybody..berk?what was that?haha.influences cite lawak guna tagline angah raja lawak

Jeannie (like Siri)
market.android.com

Control your phone through speech commands. Meet your Personal Assistant. Get one of the top selling voice assistant apps today that has ove

Forever Together?
www.memecenter.com

Forever Together? Forever Alone,

......
www.memecenter.com

...... Rage Comics, porn,

So Close
www.memecenter.com

So Close gif, Fail,

Little Johnny
www.memecenter.com

Little Johnny alone, like a boss, awesome, Funny, dumb, school,

COOL : Mouse Cyborg Yang Brutal Dan Awesome
feedproxy.google.com

Mouse ini diberi nama Mad Catz Cyborg MMO 7. Mad Catz ini mempunyai 13 butang yang berbeza dan 78 perbezaan programmable commands.gua pon ta

Reformasi 1998
www.youtube.com

Reformasi 1998 akan bergema senantiasa, sejarah dan fakta tidak akan dapat dipadamkan begitu sahaja oleh sang penipu yang rakus. Video ini m

ONLY IN MALAYSIA
www.youtube.com

A short we filmed in collaboration with hitz.fm, written by the people, for the people. Share with us your #onlyinmalaysia moment! Tweet us!

Bila Han Bercerita: Sejarah Asal-usul "TROLLFACE"
hannsays.blogspot.com

Antara salah satu meme yang terkenal di internet adalah trollface. Trollface dipercayai adalah antara meme terawal yang mencetuskan fenomena

the artificial life observer
learntolive2.blogspot.com

Sejak abad ke 19 orang sudah pandai membuat wang kertas palsu dengan mesin cetak kecil, tapi Emanuel Ninger lebih suka membuatnya hanya deng