Profile cover photo
Profile photo
Hanim Ismail
19 followers -
Jom Jana Income dan Sihat Muda Dengan Shaklee !!!
Jom Jana Income dan Sihat Muda Dengan Shaklee !!!

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Baca dulu sebelum sumbat semua baju dengan kain dalam dryer. Kang meletup terbakar dryer tu habis la..
Add a comment...

Post has attachment
Meh baca artikel ni.. apa yang gadis dalam gambar tu buat dalam masa 2 bulan untuk hilangkan parut jerawat yang sangat teruk tu. 2 bulan je tau.

Finally kulit beliau jadi lawa sangat. Bukan krim timbang kilo yang berlambak kat kedai tu tau.

Tu gambar orang yang sama ye. Bukan orang berbeza, cuma kulit je makin ok..
Add a comment...

Post has attachment
Baru umur 20 an tapiiiii kedut halus kat tepi mata dah mula kelihatan.

Mata panda pun boleh hilang tau. Yang ada eye bag mahal pun boleh hilang tak sampai seminggu. Tak payah susah payah tepek timun kat mata dah lepas ni. Senang kan?

http://mommygojes.com/2018/10/cara-mudah-hilangkan-eye-bag-dan-hitam-bawah-mata-mata-panda-dalam-masa-7-hari/
Add a comment...

Post has attachment
Cara Paling CEPAT dan MUDAH untuk Kurangkan Kulit Muka Berminyak dalam masa 14 hari.

Sempatla nak beraya dengan muka yang tak berminyak, tak berpeluh, tak bercapuk muka dengan make up.

Add a comment...

Post has attachment
Sunburn ni ambil masa yang lama untuk hilangkan? Kadang sampai berminggu-minggu sampai kulit teruk menggelupas.

Senang je nak hilangkan kesan sunburn dengan cepat. Guna ni je...
Add a comment...

Post has attachment
Nak detoks?

7 hari paling minimum untuk detoks badan kita. Tu yang paling simple.. Ni kalau boleh follow rules 7 hari ni, memang konpem akan dapat badan yang lebih fit.

Tapi, makan pun kena follow rules jugak tau..

Ala...7 hari je.. tak lama pun.. Kena jugak detoks badan bagi buang toksin dalam badan tu. Takde la asyik demam je kan?

meh follow pelan makan untuk detoks 7 hari ni
Add a comment...

Post has attachment
Sebahagian tanda badan anda perlu detoks adalah:

1. Badan sentiasa letih
2. Kurang bersenam
3. Suka makanan bergula dan berminyak

EH..banyak lagi.. Mai cek..kot-kot semua tanda-tanda ni anda, Memang wajib la detoks badan tu, bagi sihat sikit badan.
Add a comment...

Post has attachment
Isteri dalam pantang. Tapi suami macam tak tahu nak buat apa. Yang mana nak kena buat dulu, yang mana nak kena buat kemudian.

Lepas tu, duk tanya je isteri, nak buat apa lagi, lepas tu nak buat apa. Kalau macam ni boleh naik meroyan la isteri.

Apa kata download list ni, tulis siap-siap apa yang suami nak kena buat. Tampal kat dinding. Senang kan?

Isteri boleh berpantang dengan aman. SUami pun boleh buat kerja kat rumah tanpa perlu tanya isteri.

SAyang bini, tolong-tolong la rajinkan diri...
Add a comment...

Post has attachment
Abang-abang yang ada masalah macam ni jangan malu-malu ye. Tak perlu nak pergi spa untuk buat treatment. Malu pun ye jugak kan? ye lah buat treatment muka kat spa ni biasanya perempuan je kan.


Tengok ni, kesan baru 20 hari amek Youth ni. Ni pakai sendiri je. Senang je.. Sapu-sapu je. Orang tak perasan pun abang-abang guna Youth ni.


Sekali tengok muka dah takde dah kawah bulan ni.

Add a comment...

Post has attachment
PRU mungkin bulan APRIL
PUASA bulan MEI
RAYA tengah bulan JUN.


Dah bersedia nak ada duit lebih untuk standby BULAN PUASA dan RAYA nanti?


KLIK LINK NI untuk JOIN KAMI.

#projekbuatduit1500BW

http://projekduit1500.wasap.my
http://projekduit1500wasap.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded