Profile cover photo
Profile photo
Hanim Hashim
4,060 followers
4,060 followers
About
Posts

Post has attachment
My New Makeup Line from ALTHEA !
Assalamualaikum! Hello Februari! Yesssss! My Luna Box is here! My source of happiness dah sampai! Never fail to make me smile. Never tired to give me surprise. Kali ni they have new makeup line for you ladies! Rugilah kalau tak grab sekarang. Tengok kali pe...
Add a comment...

Post has attachment
Misi cari periuk nasi berjaya!
Assalamualaikum! Sejak periuk nasi tak menyala lampunya. Terpaksalah aku masak nasi guna gas dapur. Berbulan lamanya bertahan. Akhirnya aku tewas! Start tahun 2019, aku ada resolusi. Resolusi nak cukupkan kelengkapan rumah sedikit demi sedikit. Ada 3 barang...
Add a comment...

Post has attachment
Sepetang Bermain Badminton Dengan Anak-anak
Assalamualaikum! Konsep bersukan ni luas sebenarnya. Nak kata dah lama tak besukan dengan anak-anak tak betul juga. Cuma sukannya bukan di taman permainan. Tapi di shopping mall ! haha. Walaupun tak membeli, sekadar 'cuci mata'. Tapi jalan kaki 'tawaf' satu...
Add a comment...

Post has attachment
Vakum beli di Shopee dah sampai!
Assalamualaikum! Barang yang dinantikan telah tiba. Demi kesenangan kerjaku di rumah. Fikir punya fikir, akhirnya aku beli jua vakum ni. Inilah kali pertama aku beli barangan elektrik secara online . Sebelum ni agak bimbang juga, bimbang ditipu. Walaupun ha...
Add a comment...

Post has attachment
Bahan bacaan untuk Wani & Mira di hujung minggu
Assalamualaikum! Kejap je dah Jumaat! Esok Sabtu, lusa Ahad. Selain homework yang berlambak nak kena siap. Ibu sediakan bahan bacaan untuk kakak dan adik ngadap. Mujur di opis ada perpustakaan. Ibu boleh pinjamkan. Nak pergi perpustakaan luar, entah kan bil...
Add a comment...

Post has attachment
Awak ingat saya ada masa untuk pening kepala?
Assalamualaikum! Bila aku cakap aku dah lain dari dulu. Bila aku cakap aku dah tak kurus macam dulu. Bila aku cakap baju kurung aku dah tak muat. Kengkawan semua tak percaya! Tapi semalam telah membuktikan ramalanku selama ini benar. Masa nak tunggu anak-an...
Add a comment...

Post has attachment
Trend #10YearChallenge
Assalamualaikum! Apa saja berkaitan dengan dunia alam maya mesti cepat viralnya. Manusia di zaman ini sangat seronok melakukan pelbagai #challenge. Tahun lepas viral dengan #kekechallenge. Lebih 2-3 juta video menari sambil kereta bergerak dikongsikan di me...
Trend #10YearChallenge
Trend #10YearChallenge
hanimhashim.com
Add a comment...

Post has attachment
5 Kenangan Aku Dengan Bas Mini
Assalamualaikum! Sekarang ni asal petang je mesti jem! So hiburan dalam kereta mestilah dengar radio. Tapi semalam topik #SinarPetang memang best! Cerita pasal 'Aku & Bas Mini'. Langsung terkenang zaman-zaman kita naik bas mini dulu hehe. Aku sempat merasa ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded