Profile cover photo
Profile photo
Hanim Hashim
4,064 followers
4,064 followers
About
Posts

Post has attachment
Semangat Merdeka
Assalamualaikum! Fuh! berkurun lama kutinggalkan 'sawang' di blog ni. Bukan takda cerita nak dikongsikan tapi masa asyik tak cukup memanjang. Kakak baru je lepas habis trial UPKK. Yang adik pulak baru lepas sibuk menghias kelas dengan bendera jalur gemilang...
Semangat Merdeka
Semangat Merdeka
hanimhashim.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Althea's Real Fresh Detoxer Skin | Rose atau Green Tea?
Assalamualaikum!  Bergelumang dengan kerja yang tak pernah habis di pejabat 8 jam sehari, 5 hari seminggu membuatkan diri ini tak cukup rasa kasih sayang huhu. Tapi kasih sayang itu kembali bila saya dapat parcel berwarna merah jambu minggu lepas! The one a...
Add a comment...

Post has attachment
Selagi terdaya menahan, takmo jumpa doktor!
Assalamualaikum! Sekarang pakej selsema dan sakit kepala. Setakat selsema saja, insyaAllah tanpa ubat boleh bertahan lagi. Tapi semalam dia 'naik' kat kepala sampai satu keje pun tak jadi! Akhirnya, aku tumbang juga di pertengahan jalan cerita Andainya Takd...
Add a comment...

Post has attachment
Terbang bercuti dengan Malindo Air
Assalamualaikum! Masa first time dengar nama Malindo Air ni, korang ada tertanya-tanya tak, ni company kapal terbang dari mana? Nama macam Malaysia, eh macam Indonesia pun ada. Konfius sikit kan? Apa itu Malindo Air? Malindo Air ni sebenarnya sebuah syarika...
Add a comment...

Post has attachment
Althea Turns 3 | Welcome Gift Box Dari Althea Untuk #AltheaAngels!
Assamualaikum! Macam baru semalam kita kenal tapi rupanya dah 3 tahun Althea bersama dengan kita di sini. Saya kenal Althea from the very 1st year, dan berpeluang sambut its 1st dan 2nd Birthday. And this year, Althea turns 3 guys! How time flies so fast! S...
Add a comment...

Post has attachment
HFMD dah serang sekolah sebelah!
Assalamualaikum! Gempar dalam group wassap ibubapa sekolah pagi tadi pasal wabak HFMD dah menyerang sekolah Assunta. Ada di kalangan murid-murid yang dah terkena, dan ibubapa telah dipanggil untuk bawa balik anak masing-masing. Dua hari lepas Mira ada menga...
Add a comment...

Post has attachment
Anak-anak mengadu tak suka kawan di sekolah
Assalamualaikum! Malam tadi sebelum tido, aku tanya satu soalan kat Wani dan Mira.  Tu memang soalan yang agak kerap juga aku utarakan pada anak-anak setiap minggu sebab nak tau macam mana pergaulan diaorang dengan kawan-kawan di sekolah samada sekolah pagi...
Add a comment...

Post has attachment
Bila aku dapat hadiah perfume dari suami ....
Assalamualaikum! Jujur, siapalah yang tak suka kalau tok laki bagi hadiah kan hehe. Laki kite bukan tak romantik tapi dia romantik cara dia la.  Tapi dah kahwin, takkan tak boleh romantik sekali dua kan ... lagi digalakkan ade la. Bukan time bujang je roman...
Add a comment...

Post has attachment
Nasihat Dr. Amalina untuk ibubapa termasuk aku!
Assalamualaikum! Sejauh mana korang percaya suplimen baik untuk anak-anak kita? Mungkin ada yang berpendapat suplimen itu perlu untuk memastikan anak-anak dapat nutrien yang diperlukan untuk mereka lebih mudah belajar di sekolah. Aku juga pernah berfikiran ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded