Profile cover photo
Profile photo
ART sloten
54 followers
54 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Wat betekent het ART-keurmerk?

Als je tegenwoordig een kijkje neemt bij een slotenmaker of als je online naar een paar sites, die sloten verkopen, surft zul je al snel merken dat je bij sommige sloten die worden aangeboden de term ART ziet staan, maar wat is het ART-keurmerk nu eigenlijk? Lees snel dit artikel zodat de volgende keer dat iemand je vraagt “Wat betekent het ART-keurmerk?” je precies antwoord kunt geven.
Het ART-keurmerk wordt door een stichting met de naam ART aan producten gegeven die aan bepaalde normen voldoen. Enkele bekende bedrijven die zijn aangesloten bij die stichting ART zijn bijvoorbeeld de BOVAG of de ANWB waarvan je vast en zeker weleens hebt gehoord. Het doel van deze bedrijven, die zich hebben aangesloten bij de stichting ART is eigenlijk het verhogen van het algemene niveau van diefstalpreventie in Nederland.


Maar is het voor jou als klant nu echt van belang of een slot wel of niet een ART-keurmerk heeft? Je zult als je online wat onderzoek doet en wat sloten met elkaar zult gaan vergelijken erachter komen dat de sloten, die dit keurmerk hebben, meestal iets duurder zijn dan de sloten die geen keurmerk hebben. Toch moet je in je achterhoofd houden dat goedkoop uiteindelijk vaak duurkoop is en dat de waarde van het object, dat je op slot wilt gaan zetten, meespeelt in de keuze van het slot dat je koopt. Het is natuurlijk heel erg zuur als je spiksplinternieuwe motorfiets of aanhangwagen wordt gestolen omdat jij hebt gekozen voor een goedkoop slot. Deze sloten zijn vaak wat duurder omdat de sloten met het ART-keurmerk door de stichting zijn goedgekeurd na uitgebreide testen naar de mechanische beveiliging. Het keurmerk zelf geeft met 2, 3, 4 of 5 sterren aan hoe goed je in staat bent om met dat slot je objecten te beschermen tegen diefstal.

Bij het aanschaffen van je nieuwe slot moet je ook in je achterhoofd houden dat veel verzekeraars eisen bij het afsluiten van een diefstalverzekering dat het slot, dat je gaat gebruiken voor het beveiligen van je verzekerde object, minimaal een aantal sterren moet hebben. Om er zeker van te zijn dat je niet voor verrassingen komt te staan, is het verstandig om voordat je je slot met ART-keurmerk gaat kopen even te bekijken wat hierover in je polis staat of om even contact op te nemen met de klantenservice, zodat je zeker weet dat je je geld investeert in het juiste slot. De meeste sloten met het ART-keurmerk kunnen ook in combinatie met muurankers, die bedoeld zijn om het object echt te verankeren, worden gebruikt.
Add a comment...

Post has attachment
Welk slot voor #quick emoto 87 ??
Dit art4 gekeurde kettingslot past!
Ga naar de site en bestel bij de voordeligste: https://www.artsloten.nl/starry-citycat-120cm-x-105mm-mbt-vaste-kop.html
PhotoPhotoPhoto
07-09-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Jaja de meeste motors staan veilig in de schuur. Wij hebben nog een paar leuke akties. Gratis beugelslot bij aanschaf van een kettingslot. http://www.artsloten.nl/protect-ketting-met-hangslot-150cm-art4.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Kryptonite Stronghold Vloeranker nieuw
Add a comment...

Post has attachment
Ja prive afscheid genomen van de vfr 800 - deze ingeruild voor een Suzuki intruder 800  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een #art4   #beugelslot  nu voor slechts € 18.95 incl de topservices van Artsloten, en een leuk motorblad. http://www.artsloten.nl/beugelslot/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded