Profile cover photo
Profile photo
Hana Chie
thepolarishana.blogspot.com
thepolarishana.blogspot.com
About
Posts

Post has attachment
Islam bukan agama yang membebankan!
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Kadang-kadang,Hana takut untuk tegur seseorang yang buat salah secara blatantly.... Bukan sebab malu,bukan juga sebab manusia tersebut 3 kali ganda lagi gangster dari Hana :P hohoho,tapi sebab Hana takut... takut dia...
Islam bukan agama yang membebankan!
Islam bukan agama yang membebankan!
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Dear Insecure girl
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Dear Insecure girl, . Awak mungkin rasa diri awak tak cantik.Muka jerawat,gelap! tak halus and glowing macam telur dikupas... ala-ala kertas pasir gitu!     or... mungkin saiz badan awak dikategorikan sebagai chubby ...
Dear Insecure girl
Dear Insecure girl
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Bubyeee Sem 1
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Hollaaa!!! . Alhamdulillah 100 kali sebab Hana dah bebas dari fasa pertama percintaan dengan Mr.STPM!! Weeeeeeeeeeee >_< . So how's Sem 1 . . Hmmm..... (*****) hentahlah sis,tengah fikir2 nak sediakan RM 200 gitu.....
Bubyeee Sem 1
Bubyeee Sem 1
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Motivation Words #8
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Confidence isn't walking into a room thinking that you're better than anyone. . It's walking and knowing that you don't have to compare yourself with others. . You're not above anyone, You're not below anyone. . That...
Motivation Words #8
Motivation Words #8
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Terkurung!!!
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla!!! . First of all,Hana nak ucapkan selamat berpuasa kepada korang-korang yang memanfaatkan hari ini untuk puasa Arafah!!! ^_^ Yeahhh esok raya!!! Hehe actually,cuti-cuti sebegini pun Hana still bizai layan kare...
Terkurung!!!
Terkurung!!!
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Hectic Weeks
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla!! Knock! knock! who's there? Hana is here!! hehehe >_<  . Whoaaaa this missing girl is finally here! phewww?!! :P . Ok lah Hana nak cepat ni.So tak nak mengarut lebih-lebih.Kang ada yang tekan butang X kat tepi...
Hectic Weeks
Hectic Weeks
thepolarishana.blogspot.com

Post has attachment
Encourage the good deeds
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Bagi Hana berdakwah itu,adalah satu cara untuk kita berterima kasih atas segala rahmat free yang Allah bagi tak putus-putus.At the same time ia merupakan satu tanggungjawab. . . Memikirkan perkara di atas membuatkan ...
Encourage the good deeds
Encourage the good deeds
pululudreams.blogspot.com

Post has attachment
I am a Fighter!!
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla! . Fuhh! 2 minggu tak update! patutlah sendu semacam ja PV blog ni >_< alhamdulillah,Hana ada ja ni.Tengah bizai pikir masa depan dengan Mr.STPM :3 hehehe . So what had I through for the past 2 weeks? . Honestl...
I am a Fighter!!
I am a Fighter!!
pululudreams.blogspot.com

Post has attachment
Hana Chie commented on a post on Blogger.
Nak sebijik!! ^^
Musim Buah Durian
Musim Buah Durian
warisanpetani.blogspot.com

Post has attachment
Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Holla!!! . Pada sisa-sisa akhir cuti Raya dan dikala diri dibelenggu dengan homework a.k.a assigntment yang tak siap-siap lagi,Hana menyempatkan diri untuk join segment dari kakak blogger yang super famous which is,....
Wait while more posts are being loaded