Profile cover photo
Profile photo
Hamimah Hamdan
105 followers -
Di mana ada internet, di situ ada saya 😂
Di mana ada internet, di situ ada saya 😂

105 followers
About
Posts

I think one of my favourite feelings is laughing with someone and realizing half way through how much you enjoy them and their experience.

Post has shared content
Follow @legsyen jika anda pencinta kasut atau pengumpul koleksi kasut ;)

#boots  #casual #heels #canvas   #sportswear   #sportshoes  #sport #casualshoes #heelsshoes  
Welcome to Legsyen Official Google Plus! We are selling pre-order Trendy Shoes Online for ladies & gentleman ;)

Follow kami jika anda tidak mahu ketinggalan trendy shoes masa kini dan sesuai untuk anda yang suka mengumpul koleksi kasut kerana kami menyediakan pelbagai jenis kasut yang cantik, murah dan harga yang berpatutan :)

Jangan lupa juga ikuti perkembangan kami di sini :

Facebook : https://facebook.com/groups/legsyen
Instagram : https://instagram.com/legsyen
Twitter : https://twitter.com/legsyen

#legsyen   #fashionlegacy   #trendyshoes  
Photo

Never blame anyone in your Life. Good people give you Happiness. Bad people give you Experience. Worst people give you a Lesson & Best people give you memories 🎈

The hard part isn't finding someone who tells you they love you, that easy.

The hard part is finding someone who actually means it.

Post has attachment
9 Februari 2016

2 hari 1 malam di Chalet Mesra Pengkalan Balak, Melaka. Check it out! :)

A strong friendship doesn't require daily phone calls. Real friends don't need to live in the same city. As long as the friendship is felt in the heart, real friends will never be truly separated.

Post has attachment
15 Buku Online Paling Laris. Anda dah beli ke belum? Rugi kalau belum beli ;)

#bukuonline   #bukuonlinepalinglaris  

Post has attachment
11 tips memulakan perniagaan online. Sangat sesuai kepada mereka yang baru nak mulakan bisnes online ;)

#tipsmemulakanperniagaan #tipsmemulakanperniagaanonline

Post has attachment
Kepada yang ada produk atau nak dapatkan hasil jualan yang banyak, memang wajib join Master Class ni. Siapa lah tak kenal dengan Irfan Khairi, kan? ;)

#PakarPerniagaanInternet

Post has attachment
Siapa yang nak tahu cara iklan kat FB atau apa saja berkenaan perniagaan dekat FB, saya recommend anda semua join masterclass Irfan Khairi ni. Memang tak rugi :D Siapa lah tak kenal IK kan? Hehehe
Wait while more posts are being loaded