Shared publicly  - 
 
+Emil Lykkeskov og jeg skrev her den anden dag på Facebook om bl.a. SEO. Det er endt med et blogindlæg om Emils webshop Onlineoutwear.dk og hvordan jeg ville lave SEO på en af kategorierne. Hvad der siges her kan siges for mange webshops.

Lav noget fornuftigt og bliv lidt inspireret, nu hvor Danmark er i gang med at spille sig selv i helvede i VM :-)
Translate
15
4
Onlineeffekt.dk's profile photoAnders Saugstrup's profile photoKnut Nägele's profile photoJesper L. V. Jacobsen's profile photo
5 comments
 
Fint indlæg halfdan.

Jeg synes du mangler lidt når noget er brandbaseret. F.eks. Kan jeg ikke skrive om hvem Helly Hansen er på alle mine kategorisider som har fokus på Helly Hansen(HH jakker, HH bukser med mere).
Nu var det med henblik på det eks. du kommer med til at skrive lange tekster på noget man gerne vil ranke på.

Hvordan vil du stille den op her? 
Translate
 
Tak +Rasmus Jungersen !

Nej, du har ret i at det skaber en ekstra udfordring, når det er brandbaseret. Men det er netop blot en ekstra udfordring - selvom det er sværere, er det fx ikke umuligt at nedbanke 1.000 ord om HH bukser, hvis du også inddrager lidt generelt om den type bukser (fx skibukser), HH's gode image medvidere. Sværere, men vel ikke umuligt, eller misforstår jeg spørgsmålet?
Translate
 
Nej du misforstod det ikke :)

Det var også mest for at hører hvordan du vil gribe det an. For hos tøjforhandlere kommer der nemt 4-5 kategorier som har brand i samt en overordnet kategori omkring selve brandet.
Translate
 
Det handler bare om at gribe den ekstra udfordring det er. Du kan se det som en fordel - fordi at det er svært, er der næppe nogen af jeres konkurrenter, der gør det! ;-)
Translate
Translate
Add a comment...