Profile cover photo
Profile photo
Hajar Shikin
1,241 followers
1,241 followers
About
Posts

Post has attachment
Sejadah Beg Budak Handmade
Ibu bapa mana yang tak seronok melihat anak mereka anak solat tanpa perlu dipaksa. Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Lagi cepat kita bermula, lagi hebat serapannya. Nak anak solat, tarik dulu minatnya, tingkatkan dulu motivasinya dan kenalkan mereka Al...
Add a comment...

Post has attachment
Domain Murah Malaysia
Google menawarkan hosting dan domain secara percuma kepada korang untuk membuat website atau blog. Domain mempunyai 2 pilihan, sama ada yang percuma atau berbayar. Domain pecuma agak panjang, contoh, hajarshikin.blogspot.com . Domain berbayar pula contohnya...
Domain Murah Malaysia
Domain Murah Malaysia
hajarshikin.com
Add a comment...

Post has attachment
Kek Oreo Cheese Guna 3 Bahan
Kek Oreo Cheese guna 3 bahan sebenarnya dah lama viral tapi sekarang baru berkesempatan nak buat dan ter-rajin nak share resepi. Mungkin dah ramai kot yang share resepi ni. Tapi aku tetap nak share juga😅 Bahan - bahan 1. Biskut Oreo (2 paket saiz panjang) ...
Add a comment...

Post has attachment
Cognitive Elements to Effective Adult Learning
Lifelong learning occurs as we grow and experience life. Most of the time, this happens when we are in the adult stage, that is, once we leave the confines of the classrooms and lecture halls. However, learning as adults is fundamentally different in compar...
Add a comment...

Post has attachment
Photobook Harga RM 1
Nampak keterujaan bila dengar photobook yang cuma berharga RM 1 kan 😅 Aku pun dah buat dan lagi teruja bila dapat tengok muka sendiri dicetak pada buku. Haha. Jadi, aku nak share pada korang cara-cara nak dapatkan photobook dengan harga RM 1. Kena baca sam...
Photobook Harga RM 1
Photobook Harga RM 1
hajarshikin.com
Add a comment...

Post has attachment
Nikmati Penerbangan Pada Harga Terendah Bersama MAS
Hai..korang tahu tak sekarang ni Malaysia Airlines tengah buat promosi tiket penerbangan yang menarik sangat! Haa, mesti korang tak tahu lagi kan? Jadi sebab itu la aku cerita pada korang berita terbaik ni! Ok, untuk pengetahuan korang, Malaysia Airlines at...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Review Shopping di Chilindo
Hari - hari keluar iklan mengenai Chilindo kat facebook. Rakan facebook, rakan blogger pun ramai yang kongsikan mengenai web Chilindo. Jadi, aku pun terjebak la jugak. Iman tak kuat nak menahan godaan. Haha. Biasa lah, perempuan kan. Kalau bab shopping dia ...
Add a comment...

Post has attachment
Tudung Si Comel - Tudung Kanak-Kanak Mudah, Lembut dan Selesa
Tudung Si Comel . Jenama ini mungkin kedengaran agak biasa bagi kaum ibu yang mempunyai anak khususnya anak perempuan. Bagi yang pertama kali mendengar, Tudung Si Comel merupakan pembekal Tudung Kanak-kanak Nombor 1 di Malaysia. Misinya adalah untuk "Membud...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded