Profile cover photo
Profile photo
Hafizin Jamil
353 followers -
Nothing Imposibble
Nothing Imposibble

353 followers
About
Hafizin Jamil's posts

Post has attachment
SYURGA BUATMU ADIK-ADIK TAHFIZ ALHASYIMI
Semalam, rakyat Malaysia dikejutkan dengan kejadian kemalangan jalan raya yang menimpa adik-adik tahfiz dari Maahad Tahfiz Alhasyimi di Kuala Krai, Kelantan. Dikhabarkan 6 orang meninggal dunia dalam kejadian tersebut. Takziah diucapkan kepada ahli keluarga...

Post has attachment
PERMULAAN 2017
Mungkin masih belum terlewat untuk satu entry menyambut kedatangan tahun baru. Apa yang ada pada tahun 2017 bakal dicorakkan dengan satu corak yang indah. Mungkin. Mahu saja yang indah, tapi belum tentu indah seperti yang kita inginkan. Boleh jadi indah itu...

Post has attachment
Tahniah Hafiz Zaki
14 Mac 2016 Tamat sudah zaman bujang. Tahniah buat sahabat yang bergelar raja sehari. Hafiz Zaki dan pasangannya. Moga rumah tangga yang dibina bahagia selamanya. Hari ini hari dia. 😬😬 A photo posted by @hafizinjamil on Mar 14, 2016 at 5:21am PDT Tahniah ...

Post has attachment
SESI 2016 BAKAL BERMULA
Selang 2,4 hari lagi sesi persekolahan 2016 akan bermula. Jadi guru ni kadangkala rasa puas dan bosan bila tak bersua muka dengan anak-anak murid. Kalau lama sangat menghadap mereka, kadang-kadang tu ada rasa serabut dan serba tak kena bila tengok mereka. H...

Post has attachment
REVIEW NASI ARAB - LAMB KABSAH
Tempoh hari ada jalan-jalan pusing kota raya, pusing putrajaya dan singgah lah dekat cyberjaya. Netizen selalu gembar-gemburkan yang dekat cyberjaya ada lambakan restoran nasi arab dan rasanya pula tidak mengecewakan. Jadi, sampailah aku di sebuah restoran ...

Post has attachment
Yeay... Cuti
Yeah. Rabu. Baru dengan rasminya dapat isytiharkan cuti dengan rasminya. Cuti penggal akhir tahun. Cikgu-cikgu kan, biasalah tu. Orang kata, cuti cikgu sama cutinya dengan anak murid. Kalau murid cuti, maknanya guru pun cuti. Cuti cikgu adalah sama banyak d...

Post has attachment
DILEMA DI PERSIMPANGAN - TAHFIZ ATAU SAINS?
Katakan kita di persimpangan. Antara jalan ke kanan atau ke kiri yang patut kita ambil. Kita confuse dan serba salah. Pelbagai pertanyaan dan andaian timbul di benak fikiran apa yang bakal berlaku sekiranya kita ambil jalan tersebut. Kalau diambil jalan A, ...

Test

Post has attachment

Post has attachment
JADIKAN PAPARAN FACEBOOK DI CHROME LEBIH MENARIK, RINGAN DAN LAJU
Contoh paparan FB menggunakan extension Facebook Flat Ada sesiapa yang pakai chrome sebagai browser untuk surf internet. Bagi aku, setakat ni, browser Chrome tak pernah mengecewakan cumanya ia memakan banyak sedikit memori kalau bukak lama - lama. Rasanya s...
Wait while more posts are being loaded