Profile cover photo
Profile photo
Hafiz Rahim
1,106 followers -
Lifestyle Travel Blogger
Lifestyle Travel Blogger

1,106 followers
About
Posts

Post has attachment
Terang lagi bersuluh, rokok tak ada kebaikan pun buat si perokok. Malah, keburukannya wujud bukan sahaja untuk diri sendiri tapi juga orang di sekeliling yang turut menghidunya. Bila baca je entri blog Ben Ashaari berkenaan rancangan kempen untuk boikot…
Add a comment...

Post has attachment
Pengguna Tidak Lagi Dikenakan Caj RM0.50 Untuk Transaksi "Instant Transfer"

One thing I hate the most bilamana buat online transaction (instant transfer) ke mana-mana akaun bank yang berlainan apabila dikenakan caj RM0.50. Tak kira la berapa nilai yang korang nak transfer, dan pada siapa korang transfer.. mesti bank akan kenakan…
Add a comment...

Post has attachment
Happy moment bila nampak kat gusi Haziq dah tumbuh gigi. 2 batang kat bawah, kecil cenonet je. Tapi serius, baby kalau mula tumbuh gigi nampak sangat comel. Bilamana setiap kali ternampak gigi tu.. terus rasa geram. Dengan aksinya terjelir-jelir keluarkan…
Add a comment...

Post has attachment
Bila tengok filem-filem science fiction teringin jugak aku nak ada rumah yang high-tech kan. Misalnya rumah yang ada sistem voice command kemudian bila bagi arahan terus ada robot pintar yang tolong assist permintaan aku. Ala.. lebih kurang macam filem…
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
One word – Awesome! Tengok trailer je pun dah berdegup laju jantung ni bergerak. Belum tengok kat panggung wayang lagi. Hohoho. Selepas sekian lama menunggu, official trailer pertama Avengers: Infinity War didedahkan. Yang pastinya, nampak lebih epik…
Add a comment...

Post has attachment
Ahad lepas Khair hadir ke majlis konvokesyen tahunan prasekolah. Macam tahun-tahun sudah, akan ada performance dari anak-anak cilik ini untuk tontonan ibu bapa. Masa ini akan nampaklah bakat-bakat terpendam anak-anak yang kadang-kadang ibu bapa pun tak…
Add a comment...

Post has attachment
Kemaskini Tizen 3.0 pada Samsung Gear S3 menjadikan jam tangan pintar ini antara jam tangan pintar yang paling lama bertahan dengan tempoh penggunaanya yang mencecah sehingga 41 hari. Namun, dengan pelbagai kemasan antaramuka dan fungsi-fungsi baru yang…
Add a comment...

Post has attachment
Aku pernah beli nasal aspirator masa Khair kecik dulu. tapi sekaranga dah hilang tak tahu ke mana. Lupa tempat simpan. Mungkin juga dah terbuang. Nak beli balik rasa macam bazir duit je sebab benda tu kecik cenonet je pun. Timbul idea bila Haziq selsema…
Add a comment...

Post has attachment
Kini Semua Orang Boleh Tweet di Twitter Sehingga 280 Aksara

Selepas beberapa minggu pengguna Twitter meluahkan rasa tidak puas hati mereka terhadap had yang dinaikkan daripada 140 aksara menjadi 280 aksara, semalam dengan rasminya pihak Twitter mengumumkan fungsi itu kini boleh diakses oleh semua pengguna melalui…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded