Profile cover photo
Profile photo
Hafiz Rahim
1,109 followers -
Lifestyle Travel Blogger
Lifestyle Travel Blogger

1,109 followers
About
Posts

Post has attachment
Sunfeet Rehabilitation Centre Untuk Mereka Yang Mempunyai Masalah Kaki

Rasanya tak ramai yang tahu, posisi dan kedudukan tapak kaki seseorang memainkan peranan penting dalam kesihatan tubuh badan. Sebagai contoh, senget sikit boleh menyebabkan seseorang itu sakit pinggang. Ya.. Betul. Aku pun pada mulanya agak susah nak…
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Perlu Pilih Pakej Umrah Juara Travel

Sebut sahaja umrah, mesti terlintas difikiran tentang pilihan agensi-agensi umrah yang wujud dinegara kita bukan? Ya, didalam Malaysia saja terdapat puluhan agensi umrah yang berdaftar. Namun salah satu agensi umrah yang mendapat kepercayaan ramai untuk…
Add a comment...

Post has attachment
Bahaya Microsleep Ketika Memandu

Aku percaya majoriti yang nak balik beraya nanti mesti akan plan untuk memandu kereta sendiri kan? Well.. Kalau apa yang aku kata itu salah, bagus. Sebab korang adalah diantara golongan yang berfikiran bijak untuk mengurangkan kesesakan lalu lintas nanti…
Add a comment...

Post has attachment
Arus pemodenan memberikan kesenangan kepada pengguna. Saban hari kita dapat melihat kewujudan perkakasan atau sistem teknologi yang banyak membantu memudahkan kita dalam urusan seharian. Dalam Islam juga, pendekatan teknologi moden ini digunakan juga bagi…
Add a comment...

Post has attachment
Storage Hosting Blog Wordpress Dah Penuh, Kena Buat Apa?

Entri ini khusus untuk pengguna WordPress. Storage penuh? Itu normal. Rumah kalau dah masukkan bermacam-macam barang lama-lama boleh penuh. That’s why kita kena clean up mana yang tak diperlukan untuk sediakan ruang yang secukupnya untuk kita masukkan…
Add a comment...

Post has attachment
Buih Mandian DASHING 2 Dalam 1 Untuk Muka Dan Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka

Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar  jejaka sentiasa berikhtiar untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Dengan pelbagai produk mandian di pasaran, pilihan  semakin sukar. Jangan risau!…
Add a comment...

Post has attachment
Terujanya Berbuka Puasa Di Buffet Ramadan Grand Dorsett Subang

Setiap buffet Ramadan mempunyai tarikannya yang tersendiri, tapi tak dinafikan trend berbuka puasa di buffet Ramadan Malaysia, tak sah kalau tak ada kambing golek. Betul tak? Macam Dorsett Grand Subang yang aku hadiri semalam lah kan, kambing golek antara…
Add a comment...

Post has attachment
Yonder Music Dah Beroperasi Balik, Kini Percuma Untuk Semua

Actually aku dah guna Spotify for quite some time. So far so good, sebab aku boleh dengar bermacam-macam lagu dengan high quality audio. Cuma kena spend RM22.40 secara bulanan untuk dapatkan akses premium. Tapi itu tak mendatangkan masalah sebab akaun…
Add a comment...

Post has attachment
Dashing Sport Range Dengan Haruman Hitman Dan Golden Boot

Dashing bukan jenama baru. Dari zaman aku muda remaja lagi Dashing ni dah wujud. Kalau dulu, perfume Dashing ni aku selalu guna pakai sebab harganya murah dan bau yang naik tu pun ala-ala maskulin gitu. Sepanjang tempoh aku mengenali jenama Dashing ini,…
Add a comment...

Post has attachment
Buffet Ramadan 2018 Di Hotel Bangi-Putrajaya

Bulan puasa memang banyak buffet-buffet Ramadan yang menarik. Ada yang murah, ada yang mahal. Ada yang sedap, ada yang biasa-biasa saja. Seperti yang aku ceritakan berkenaan dengan buffet Ramadan Bangi Golf Resort tempoh hari, makanan disana sedap-sedap…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded